Anvend sugekopper til at ophænge genstande på glatte overflader som glas, spejle eller fliser. Oplev vores udvalg af forskellige sugekopper med gevind og møtrik, med krog eller aksel til forskellige formål.
Luk
Filtrer & sorter

Sugekopper med og uden klæb i mange varianter

Sugekopper er uendeligt alsidige. De byder på en ren løsning, som undgår den besværlige boring af huller. De anvendes ofte i husholdningen, f.eks. i køkkenet og på badeværelset som ophæng til håndklæder. De fleksibelt anvendelige sugekopper har dog også sine fordele til anvendelse i industrien.

På trods af den enkle opsætning har de små sugekopper et højt potentiale og løftekapacitet. De kan anvendes til forskellige genstande. Ved at udstyre sugekopperne med et gevind, krog eller møtrik kan du specifikt udvælge en genstand til den ønskede anvendelse.

Når sugekop presses mod den glatte overflade, strømmer luften ud. Der skabes et vakuum, når luften presses ud af sugekoppens indre krumning. Der er derfor et meget lavt lufttryk i vakuumet mellem sugekoppen og underlaget.

Det pågældende hulrum giver sugekoppen dens høje og langvarige klæbekraft. En sugekop består af elastisk plast i form af en kop. Sugekopperne er opkaldt efter denne form og dens intensive sugekraft. 

De fås som modeller med kroge, som dobbelte sugekopper eller også med supergriber. Sugekopper er praktiske, selvklæbende og typisk gennemsigtige hjælpemidler. De giver det ønskede hold på glatte overflader som glas, spejle og fliser. Som giver mulighed for at fastgøre de ønskede elementer til den pågældende overflade uden besvær med boring og lim.

Inden du fastgør sugekoppen til den respektive overflade, skal den rengøres. Rester af støv eller fedt kan forringe sugekoppens klæbeevne. Overflader kan rengøres med vand, sæbe eller sprit og skal være helt tør inden du sætter sugekoppen fast.
 

Ideel til ophæng på glatte overflader 

Fordelene ved de alsidige sugekopper er mange. Sugekopperne kan bruges til hurtig og nem opsats til en lang række anvendelser, f.eks. til plakater i butiksvinduer. Når sugekopperne først er placeret, sidder de fast i lang tid takket være deres særlige sugeevne. Sugekopperne sørger for langvarig, sikker og pålidelig anvendelse.

En anden fordel ved sugekopperne er, at de efter anvendelse kan fjernes uden at efterlade rester. En ekstra plastflip gør det nemmere at løsne elementerne fra den pågældende overflade.

De populære sugekopper er alsidige værktøjer. De kan bruges til at fastgøre genstande til blanke og glatte overflader, eller til løft. Se vores store udvalg i vores webshop og vælg din favorit.

Du kan vælge mellem et stort udvalg af forskellige sugekopper, som fås i forskellige diametre og designs.

Sugekopper med gevind er velegnede til fastgørelse af panelmaterialer på glatte overflader. De er udstyret med et indbygget gevind og en møtrik til fastspænding af det pågældende panelmateriale. Når du vælger en sugekop, kan du vælge mellem forskellige skruelængder, der passer til panelets tykkelse.

Det pågældende panelmateriale glider over sugekoppens gevind og fastgøres med en møtrik. Sugekoppen trykkes fast på den flade overflade. Den hurtige opsætning er velegnet til kortvarig og spontan brug, såvel som langvarig brug.

Sugefødder med eller uden gevind

Som et alternativ til almindelig sugekopper anvendes sugekopfødder også til værktøjsfri montering på glatte overflader. Også her skabes der et vakuum for en optimal opsætning. Dette skabes ved at dreje på håndtaget på siden.

Sugefødderne fås også med gevind, som gør det muligt at fastgøre panelmaterialer eller genstande til glatte vægge helt ukompliceret. Ud over gevindet fås der også en klemmeindsats. Materialer med en tykkelse på op til 4 mm kan fastspændes i denne indsats.
Saugfüße und Saugnäpfe mit Gewinde
Saugnapf mit Klemmeinsatz für Materialien bis 4 mm Stärke
På denne måde kan materialer uden huller også fastgøres til flader uden værktøj. Efter anvendelse fjernes sugefoden med håndtaget på siden, og efterlader ingen rester.
 

Anvendelsesområder for sugekopper og sugefødder

På grund af deres praktiske funktion og nemme fastgørelse anvendes sugekopper på mange forskellige områder. Klassisk set er denne udgave typisk kendt fra badeværelset eller private husholdninger. En sugekop med kro kan bl.a. anvendes som håndklædeholder, som kan fastgøres til fliserne på badeværelser eller endda til spejlet.

I private hjem bruges sugekopper med kroge normalt til at hænge håndklæder eller viskestykker op med. Men disse sugekopper kan også bruges til at opsætte presseninger, bannere eller skilte. Så længe disse reklamematerialer er udstyret med huller, kan de fastgøres med sugekopperne. Fordelen her er den hurtige udskiftning af reklamebannere, presseninger eller skilte.

Sugekopper med gevind er også populære inden for reklameteknologi. De er velegnede til fastgørelse af perforerede panelmaterialer eller materialer, der kan skrues fast. Materialet glider over gevindet og en møtrik sikrer, at det sidder fast på bagsiden.

Dermed kan trykte panelmaterialer fastgøres på glatte overflader uden brug af værktøj. Gevindene i de forskellige sugekopper er normalt indsprøjtet.

Med en dobbelt sugekop kan du fastgøre glatte panelmaterialer til glatte underlag. Det anbefales at rengøre begge materialer omhyggeligt på forhånd. Tryk derefter sugekoppen fast på både underlaget og pladematerialet. Vakuumet sikrer at de to panelmaterialer bliver forbundet til hinanden over en længere periode.

En sugekop med en dorn er ideel til udstilling og fremvisning af plakater. Sugekoppen med dorn har en fastgørelsesnål, som kan fjernes. Placer plakaten og tryk fastgørelsesnålen tilbage i sugekoppens skaft. På denne måde holdes dine reklamematerialer altid i den rigtige position, og garanterer en god læsbarhed.

Oplev disse og mange andre selvklæbende sugekopper og sugefødder i vores sortiment. Drag fordel af den nemme, værktøjsfri og yderst praktiske håndtering. Anvend sugekopperne til at fastgøre dine reklamebannere, plakater, panelmaterialer og meget mere.
luk menu
Gå til top