Aluminiumprofiler er velegnede som kontruktionsprofiler til forskellige projekter med deres lette og robuste egenskaber. Vi skærer også profiler i individuelle længder!
Luk
Filtrer & sorter

De forskellige aluminiumsprofiler i vores webshop

Afhængigt af projektet kræves der en tilsvarende profil. Er du på udkig efter en profil i individuelle længder? Ønsker du at opbygge en enkel konstruktion hurtigt og sikkert? Ud over profilerne af aluminium, spiller målene også en vigtig rolle for valget af det rigtige produkt. Med mange års erfaring i forarbejdning af aluminium, hjælper vi dig gerne i din søgen.

Vi bruger en række forskellige profiler til fremstilling af produkter til butiksindretning eller plakatudstillinger. Ud over de færdige aluminiumsdisplays, kan vi også tilskære profiler i individuelle længder til dine behov. Med passende forbindere og udvidelser, kan du frit skabe din egen konstruktion af profiler.
aluminiumverarbeitung-00

Rilleprofil


aluminium-stretchframe-44-freistehend-17268-1

Profilramme


flexislot-theke-construct-51.0293.1-4

Firkantprofil


kederschienen-system-spider-frame-15.0228.1-1

Skinneprofil


Forbindelsessystemer: Profiludskæringer og forbindelsesstykker i aluminium

Med de karakteristiske profiler, kan du skabe komplekse og tilpasselige modeller ved hjælp af forbindere og andet tilbehør. Forbindelsessystemer gør det lettere at samle de enkelte komponenter. For dig betyder en enkel og hurtig håndtering, samt et stabilt slutresultat af høj kvalitet.

I vores webshop finder du et udvalg af tilbehør til de forskellige aluminiumsprofiler. Bestil profiler i de ønskede mål, og forbind de enkelte moduler til hinanden. Du kan dermed skabe dine egne modeller, som er tilpasset præcist til din lokation. Skab displays i usædvanlige dimensioner med de forskellige plug-in systemer i aluminium.

Design en unik butiksindretning, førsteklasses varedisplays, plakatdisplays i den ønskede længde eller udvidelser til køretøjer. Mens skinneprofilen i aluminium og bannerramme plug-in systemet er velegnet til reklameteknik, kan firkantssystemet i aluminium anvendes fleksibelt. Dette er et let og stabilt system med et attraktivt udseende.

Den værktøjsfrie anvendelse af plug-in systemerne gør dem til attraktive hjælpemidler for forskellige anvendelsesområder. Med anvendelsen af aluminium er systemerne fremstillet i lette materialer, som understreger den nemme håndtering. Opdag de mange muligheder, som vores plug-in systemer kan byde på. Anvend displayene på messer, i din butik eller i reklameteknologi.

Konstruktion og fremstilling af display hos VKF Renzel

Vi kan fremstille produkter i aluminium af høj kvalitet med vores egne produktionsfaciliteter. Standardiserede produkter kan tilpasses eksklusivt til dine specielle krav. Her er nøjagtig bearbejdning med digitalt måleudstyr en selvfølge.

Vi bruger profilerne til fremstilling af en lang række forskellige displays. De anvendes til at præsentere trykte medier, produkter, virksomheden eller brandet. Det indebærer messevægge, plakatdisplays, vareadskiller eller skillevægge. Derudover har vi et udvalg af LED profiler til hyldebelysning, og hyldeforkanter i aluminium i vores sortiment.

De alsidige displays anbefales til salgsfremmende formål. De kan tilpasses individuelt til din virksomhed med en passende efterbehandling. Ud over tryk, er det også muligt at fremstille efter dine specifikationer. Vi hjælper dig gerne med at udarbejde et koncept og fremstille displays og specialproduktioner med dit brand.

Aluminiumsprofiler: den rigtige profil til din konstruktion

Materialets gode formbarhed og høje robusthed gør det velegnet til forskellige formål. Vi kan fremstille forskellige profiler af aluminium i alle dimensioner. De enkelte profiler fremstilles normalt ved hjælp af stangpresser. Denne proces gør det også mulig at fremstille komplekse profiler.

Dette muliggør en præcis tilpasning af profilen til den pågældende anvendelse. Du kan finde et stort udvalg af aluminiumsprofiler, som kan anvendes til dine konstruktioner. I vores webshop finder kan du finde en firkantprofil, afrundet profil, skinneprofil og lignede til indendørs og udendørs brug.

Efter at aluminiumsprofilerne er blevet fremstillet ved en temperatur på ca. 500 ºC, er det næste skridt videre bearbejdning og efterbehandling. Dette omfatter bearbejdning med laser, stansning, savning eller fræsning. Overfladen kan være pulverlakeret, anodiseret eller trykbehandlet.
luk menu
Gå til top