Beachflag eller også kaldt strandflag er meget populære reklamemedier, især til udendørs brug. Selv på afstand vækker dit strandflag interesse hos forbipasserende, kunder og besøgende. De vind- og vejrbestandige produkter skaber et blikfang ved enhver begivenhed. Vælg iblandt ​​de forskellige varianter - med tryk efter eget ønske!
beachflag-haiflosse-13790-1

Konfigurer nu »


beachflag-tropfen-13688-1

Konfigurer nu »


Luk
Filtrer & sorter

Forskellige beachflag som reklamemedier til inden- og udendørs brug

Især udendørs er beachflag blandt de mest populære reklamemidler. De tiltrækker hurtigt de besøgendes opmærksomhed på grund af deres størrelse og form. Flagene er synlige på afstand. Derfor anvendes de ofte som blikfang på messer, events, indkøbscentre og gågader.

De dynamisk formede strandflag fungerer perfekt med deres strømlinede design. Når de er trykt med virksomhedens design, logo eller slogan, er de blandt de mest attraktive elementer i udendørs reklame. Uanset om det er i et dråbeformet eller hajfinne design. Beachflagene er det ideelle reklamemedie til dit budskab.

Det er ikke kun på stranden at beachflagene tiltrækker sig stor opmærksomhed. De er blevet en ægte klassisker der anvendes som alsidige eventflag til indendørs og udendørs reklame. Beachflag fungerer som et blikfang foran enhver butik, restaurant eller som en attraktiv ledsager ved arrangementer.
Da de er hurtige og nemme at sætte op, kan de ofte spottes på messer, konferencer og arrangementer. Ud over de klassiske roll up bannere, er beachflag også en integreret del af messe- og eventudstyret. De trykte reklamemedier anvendes ved udendørs og indendørs arrangementer. Med deres størrelse og attraktive tryk tiltrækker de sig kunder, besøgende og forbipasserendes opmærksomhed. 

Forskellige bundplader og tilbehør komplimenterer sortimentet af beachflag. Brugen af poser, som kan fyldes med vand og sand, sikrer stabiliteten af det udendørs display. Derudover har vi forskellige baser tilgængelige for optimal placering af flaget.

Du kan vælge mellem forskellige former og versioner af beachflag. Tilpas de stormsikre reklameambassadører optimalt til dine forhold.
Mit Wasser und Sand befüllbarer Fuß für Beachflags

Billige strandflag i forskellige designs

Det højtydende og modstandsdygtige stof af polyester, gør de solide beachflag til et attraktivt reklamemedie i al slags vejr. Et virksomhedsslogan eller logo, kan øge bevidstheden om dit brand.

Flagene findes i forskellige former og højder, yderligere har vi et stort udvalg af jordspyd, sandsække, krydsbaser, pallefødder etc., afhængig af hvor du ønsker beachflaget placeret.

Rammen placeret på soklen og fås i forskellige totalhøjder på op til 5 m. De høje versioner anbefales til store områder for at fremvise og afsløre din virksomhed eller placering, som giver forbipasserende et overblik over din placering.

Mindre versioner bruges ikke kun udendørs, men også indendørs. Foran indgange, i indkøbscentre eller i nærheden af produktet, kan du bruge beachflagene til reklame eller rabatmærkning. 

Design beachflag online og brug dem i dit virksomhedsdesign

De forskellige former for beachflag fås i en bred vifte af højder. I form af hajfinne eller dråbe, får du udgaver fra 2,3 mtr. til 5 mtr. Flagene er fremstillet i polyester af høj kvalitet.

Du kan få det ønskede motiv trykt på dette. Du skal blot fremsende os en trykklar fil, og vi trykker dit flag med det ønskede motiv.

Standardtryk er udført på den ene side. Trykket kan ses igennem på den anden side, og er dermed spejlvendt. For bedre læsbarhed anbefaler vi tryk på begge sider. Ved denne metode, sys et mellemlag ind i polyesteren og dit trykmotiv ses tydeligt fra begge sider.

Et roterende element i rammen sikrer, at dine motiver altid er i bevægelse. Så snart en let brise rammer strandflaget, tilpasser den sig, og flaget er tydeligt fra alle vinkler.

Beachflagene leveres med en taske, som gør det nemt at transportere og opbevare flaget.


 

Beachflag, til det danske vejr

Vælg den model, form, størrelse og baser, der passer bedst til dit behov. Vores produkter leveres i forskellige udforminiger. Tag din udendørs reklame til et nyt niveau. De vejrbestandige Eye-Catchers vil tiltrække forbipasserende fra lang afstand.

Oplev de mange muligheder, som beachflagene tilbyder. Din virksomhed er synlig fra lang afstand på messer, sportsbegivenheder, festivaller eller i gågaden -  Skab opmærksomhed med de bevægelige flag.

De vejrbestandige udendørs beachflag bør være en integreret del af din virksomheds blikfang.
luk menu
Gå til top