De praktiske brochureholdere og produktdisplay gør det lettere at træffe en købsbeslutning for dine kunder. Brochureholdere og produktdisplays anvendes til fremvisning af dine brochurer, flyers, visitkort eller produkter. Du finder et stort udvalg i denne produktgruppe. Har du spørgsmål til produkterne eller leder du efter en brochureholder fremstillet i specielle mål og farver? Kontakt os gerne for et uforpligtigende tilbud.

Læs videre »

  1. 1 af 5

Brochureholdere fra VKF Renzel

Brochureholdere er en uundværlig del af salgsfremme på PoS (salgsstedet). Brochureholdere og brochuredisplays fås i utallige varianter:
  
Disse produkter kan anvendes nemt på næsten alle overflader. Formålet med kataloger, brochurer, informationer og flyers er at placere dem hvor de er mest nyttige, i nærheden af et produkt, på en informationsstand, på messen, i udstillingen, i dit salgslokale, i din praksis eller i offentlige bygninger. De tilbydes oftest i de almindelige DIN formater.
 

Individuelle brochureholdere fra producenten

Vi kan også tilbyde dig varer, som er specialfremstillet efter dine mål. Du kan få en passende brochureholder og brochurestander til ethvert format direkte fra producenten. Vi har også et udvalg af vandafvisende brochurestandere eller brochureholdere med låg, som beskytter indhold mod fugt og vand. Vores brochureholdere til væg af farvet polystyren er noget helt særligt - de skaber straks opmærksomhed, skiller sig ud fra omgivelserne og henleder opmærksomheden på indholdet. Vi hjælper dig gerne med at finde det bedste produkt, til din anvendelse fra vores omfattende sortiment.
 

Produktdisplay som salgsfremme

Produktdisplays er funktionelle og visuelt tiltalende produkter, der anvendes ved kasseområdet til præsentation af varer. Produktdispensere bruges derimod til at fjerne produkter. Den umiddelbare tilgængelighed af varen, gør det lettere for kunden at træffe en købsbeslutning. De fleste produktdisplays er fremstillet af højglans akryl; transparente, så kunden kan se produkterne, inden han/hun tager dem ud. I kategorien produktdisplays finder du følgende produkter:
 
Som producent er mange af disse produkter til præsentation af produkter, er vi altid glade for dine ønsker og forslag. Vi producerer også skræddersyede produkter til dig. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud!
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top