Luk
Filtrer & sorter

Brillestativer skræddersyet til hver enkelt butik

Ligesom hver butik er individuelt indrettet, byder vi også på fleksible displays til præsentation eller opbevaring af briller. Vores sortiment omfatter displays af akryl og metal. Brillestativer og diskdisplays, som det klassiske brillestativ "Galega", er velegnede til brug på bordet og disken. Brilledisplayet fås i forskellige størrelser og sætter brillerne i fokus med sit krystalklare udseende. Mens stellet og holderen til brillerne er af pulverlakeret metal, er displayet komplet i akryl. Med rillepaneler "FlexiSlot" får du en individuel løsning til dit butikslokale.
 

Rillepanelsystem "FlexiSlot"

Sammensæt dit eget personlige brilledisplay, der passer til dine behov. Vælg mellem forskellige modeller og grundkonstruktioner. Beslut derefter, hvordan dine produkter skal præsenteres. Om det er med en speciel brilleholder eller en ophængsdisplay. Bliv inspireret af de mange variationer og det uudtømmelige potentiale i vores "FlexiSlot" system.
 

Displays med tryk

Individualisér dit brillestativ, display eller den moderne brilleholder med vores hjælp. Som producent af de ovennævnte produkter, garanterer vi ikke kun for produktets kvalitet, men forsynes også gerne produkter med et individuelt tryk, som et logo, varemærke eller slogan.

Ved forespørgsel er der også mulighed for specialfremstilling. Drag fordel af vores 30 års erfaring inden for salgsfremme og få glæde af vores idéer og muligheder.
luk menu
Gå til top