Luk
Filtrer & sorter

Akrylpodier - Små hjælpere med stor effekt

Akrylpodier og dekobroer af akryl kommer i anvendelse på mange forskellige områder. De anvendes til produktpræsentation og giver dig mulighed for, at arrangere dine udstillingsgenstande i forskellige højder.

Vores akrylpodier og dekobroer fås i forskellige størrelser og former. Kombiner forskellige produktpræsentatorer med hinanden og omarranger igen og igen. Find det rette akrylpodie til ethvert produkt.

De dekorative hjælpemidler af transparent akryl sætter dine produkter i fokus for kunden. Akrylpodier forbliver derved diskret i baggrunden.

Hvert akrylpodie har en lav egenvægt og er derfor særligt fleksibelt i håndtering. Akryl er UV-bestandigt og er derfor ideelt til anvendelse i dit butiksvindue. Udsmyk dit butiksvindue med akryltrapper og præsenter dine udstillinggenstande forskudt i forskellige højder.
Vitrine med akrylsokkel

Vitriner med akrylsokkel

Vitriner kommer til anvendelse i butikker, forretninger og stormagasiner. På messer bliver udstillinger også iscenesat vha. vitriner. Kunstobjekter bliver også ofte vist i vitrineskabe i udstillinger og på museer.

Det er også muligt at opstille forskelligartede præsentationsniveauer i vitrineskabe og optimerer opfattelsen. Vores små akrylpodier egner sig fremragende til placering i vitriner og forbliver næsten ubemærket pga. deres gennemsigtighed.

Små hjælpere med stor effekt! Afhængigt af vitrinestørrelsen er akrylpodierne også tilgængelige i forskellige displayhøjder. Podierne er særligt velegnet som dekobroer til mindre produkter.


Anvendelsessted: Friskvaredisken

Brug dekorative displays i din delikatessedisk og skab en yderligere, forhøjet produktflade. Byd på kager, croissanter og andre snacks på en tiltalende måde. Brødhylden er udført med et frontpanel, der fungerer som kundestopper.
Den kan samtidig anvendes til prismærkning. Skab en ekstra udstillingsflade på din salgsdisk!

I kombination med en snackholder udnyttes dit diskområde optimalt. Gør et ordentligt indtryk på dine kunder. Snackholderen fås i 2 forskellige længder og er velegnet til udstilling af sandwiches og hotdogs.
Brøddisplay
Skærmstander

Skærmstander - Ergonomi på arbejdspladsen

Akrylpodie som skærmstander - Praktiske hjælpere på ethvert skrivebord.

Uanset om det er på kontoret eller hjemmekontoret, er skærmen ofte placeret for lavt. En lige siddestilling er ikke mulig. Forbedr ergonomien på din arbejdsplads og bringer din skærm til den ideelle arbejdshøjde med vores skærmstander. Samtidig skabes en opbevaringsplads til dokumenter under din skærm.

Skærmstanderen kan også anvendes som podie til andre varer. Placer eksempelvis dekobroen på din salgsdisk for at reklamere for tilbud.
Med et akrylpodie eller en dekobro, er det muligt at præsentere varer i forskellige højder. Udsmyk eksempelvis butiksvinduet med dekobroer i en skobutik. Brug brødhylden til at udstille på salgsdisken i dit konditori. Forbedre professionelt præsentationen af varer med små akrylpodier. Med mulighed for talrige anvendelsesmuligheder.

Individuel produktion - Fra planlægning til implementering

For os er det intet problem!


Drag fordel af vores mange års erfaring med salgsfremme og vores verdensomspændende netværk. Med vores egenproduktion kan vi reagere fleksibelt på individuelle ønsker.


Tag kontakt til os!
luk menu
Gå til top