Cykelstativer med logo byder ikke kun på en sikker parkeringsmulighed. De fungerer også som en attraktiv reklameflade for sin udendørs reklame.
Luk
Filtrer & sorter

Cykelstativer med reklameflade: Udendørs reklamemedie

Cykler er stadig et af de mest populære transportmidler. Som betyder, at dine kunder også kan komme til dig på cykel. Vores cykelstativer med reklame giver ikke kun dine kunder et sikkert sted at parkere deres cykler, de fungerer også som iøjnefaldende reklamemedier for din virksomhed.

Iøjnefaldende cykelstativer bemærkes ikke kun af cyklisterne. I byens centrum med mange fodgængere og cykler, er en parkeringsbås en af de mest effektive reklamepladser. Det bemærkes dagligt af cyklister, der leder efter en parkeringsplads og naturligvis også af forbipasserende.

Succesfulde reklamemedier har altid forbundet folks hverdagsliv med et reklamebudskab. Disse budskaber registreres "tilfældigt" og gemmes i hukommelsen. Derfor er cykelstativer med reklamer et lovende reklamemedie.

 

Cykelstativer med støttebøjler

  • tosidet cykelparkering
  • med plads til 12 cykler
  • et beklædt støttebøjle beskytter cykelstellet
  • indbyggede øskner til aflåsning og beskyttelse mod tyveri

Forskellige cykelstativer med store og små reklameflader

Hvis du er på udkig efter et fleksibelt reklameareal, er et cykelstativ med en vandtæt alu klikramme det bedste valg. Reklameplakaterne kan udskiftes hurtigt og nemt. Aluminiumsprofilerne foldes ud, det gamle indhold fjernes, den nye plakat indsættes, profilerne foldes sammen, og færdig!

Med dette cykelstativ kan cyklister parkere deres cykel fra begge sider. Derfor er det en fordel at udstyre den dobbeltsidede klikramme i aluminium (A1 format i tværformat) med to, eventuelt forskellige plakater. 

En stor dobbeltsidet, vandtæt klikramme i aluminium i A1 højformat har også et cykelstativ med stor afstand mellem beslagene. Selv mountainbikes med bredere dæk kan "parkeres" her.

I vores udvalg af cykelstativer finder du med sikkerhed et, som passer til din virksomhed. Vælg mellem cykelstativer med eller uden reklameplads eller vælg et cykelstativ med aluminiumsramme. Det er en service for dine kunder og samtidig en reklamepartner for dig!

Reklame cykelstativ med alu klikramme

Reklamecykelstativ: udendørs reklame i transportsektoren

Cykelstativ med logotryk

Cykelstativ med logotryk

Cykelstativer og parkeringsbåse med dit logo

Cykelstativer og parkeringsstativer kan tilpasses med dit logo. På denne måde repræsenterer cykelstativet din virksomhed og anvendes i overensstemmelse hermed. De monteres permanent udendørs og præsenterer effektivt dit brand. En ideel foranstaltning til at øge dit bekendtskab og tiltrække et stort antal mennesker.

Cykelstativerne har en stabil grundkonstruktion. Den er normalt fremstillet af metal eller stål. Afhængigt af stativet varierer bredden, antallet af parkeringer og anvendelsen som enkelt- eller dobbeltsidet. Desuden kan cykelstativet med reklame tilpasses ideelt til din virksomheds image.

Med en pulverlakering i RAL farver kan cykelstativet matche din virksomheds farvekoder. Sørg for, at din virksomhed bliver genkendt på lang afstand. Et topskilt giver mulighed for at kommunikere dit logo og krav udadtil. Vælg mellem cykelstativer med reklamepladser i forskellige størrelser.
 

Opstilling af cykelstativer med reklame udendørs

Cykelstativerne med reklameplads kan placeres fleksibelt udendørs. Vælg en placering direkte på væggen eller frit foran butikken. Ved at anvende en dobbeltsidet eller ensidig hjulindstilling tilpasser du modellen til det sted, hvor den skal anvendes. Det betyder, at dine kunder kan parkere hjulene fra den ene side eller fra begge sider.

Vores cykelstativer er udstyret med hjul, som er fastgjort til den ene side af grundstellet. Disse hjul gør cykelstativerne nemme at flytte på. Stativet kan dermed opstilles udenfor når butikken åbner og gemmes væk igen om aftenen. Det beskytter dig mod hærværk og tyveri, og undgår samtidig tilsmudsning og beskadigelse.

Til gengæld kan de såkaldte bøjlestativer kombineres til hele rækker og store parkeringspladser til cykler. De robuste konstruktioner er udstyret med huller, der anvendes til at fastgøre parkeringsbåsene til hinanden. På denne måde kan du opstille komplette rækker med parkeringspladser foran din indgang. De tunge konstruktioner trodser vind og vejr og kan pålideligt benyttes udendørs på alle årstider.

Cykelstativer til 2, 3, 4, 5, 6 eller 12 cykler

Tilpas antallet af parkeringspladser til størrelsen af din virksomhed. Afhængigt af filialens eller virksomhedens størrelse, kan du forvente flere eller færre cyklister. Vælg et cykelstativ med reklameareal baseret på et estimat, da du kan altid udvide efter. På den måde kan du undgå irritation ved konstant overfyldte cykelstativer.

Sørg for det rette antal parkeringspladser til medarbejdere, kunder, patienter eller besøgende. Som beskrevet ovenfor kan cykelstativerne kombineres med hinanden. Derudover finder du et bredt udvalg af cykelstativer i forskellige størrelser i vores sortiment.

Find det passende cykelstativ med reklameplads til din virksomhed. Brug den pågældende model til at tiltrække opmærksomhed i det udendørs område. Desuden giver du dine besøgende mulighed for, at parkere deres cykel sikkert og forsvarligt. Vælg det rigtige reklamecykelstativ til din placering. Drag fordel af et effektivt reklamemedie.
luk menu
Gå til top