Digital reklame giver dig mulighed for, at engagere forbipasserende med bevægende billeder, videoer eller slideshows. Vores digitale reklamedisplays forener brugervenlighed med en attraktiv reklameflade. Opsæt det digitale skiltedisplay på inden- eller udendørs områder til dine reklameformål.
Luk
Filtrer & sorter

Højere opmærksomhed

nå din målgruppe endnu hurtigere og mere effektivt

Reklamér digitalt

reklame på tidens puls

Utallige anvendelsesmuligheder

brugen af multimedia ved PoS, på messer og mere

Fordele ved digitale reklamedisplays

  • central kontrol af indhold på displayet
  • display af yderligere information i form af video eller billeder
  • mulig interaktion med kunden via Touchpanels
  • hurtigere udveksling af information
  • høj grad af underholdning med brug af multimedia
Vi tilbyder yderligere individuelle løsninger og en fuld servicepakke til programmering.

Digital skiltning til reklame på inden- og udendørs områder

Digitale reklamedisplays byder på mulighed for fleksibel reklame gennem forskellige filformater. Med disse displays kan du nemt afspille produktvideoer, præsentationer eller slideshows. Dataene kan uploades til de digitale A-skilte med USB stik. På denne måde fungerer displayene som digital skiltning, reklamesøjler eller butiksvinduedisplay.

Takket være det kompakte design, har vores digitale skilteløsninger en stor skærmdiagonale på op til 43 tommer. Der kan oprettes individuelle videoer og grafik i det respektive afspilningsformat. Indhold kan afspilles på enheden via lagerenheder som USB eller SD. Vælg mellem en bred vifte af tilslutningsmuligheder til afspilning på reklamedisplays.

Vælg derudover om du vil reklamere med digitale reklamedisplays indendørs eller udendørs.

Digitale A-skilte er særligt velegnede til udendørs områder. Med de påmonterede hjul kan de hurtigt placeres på udendørs områder. Her kan du nå ud til et bredt publikum med din digitale reklame. I højformat byder din reklame på optimal læsbarhed.
 

Digitale reklamedisplays: bevægende reklame

De digitale skilteløsninger fungerer som attraktive reklameflader. Her kan du reklamere over hele diagonalen på billedskærmen. Samtidig er reklamedisplayene hurtige og nemme at opstille. Med høj lysstyrke, kan du udstille dine reklamemedier med bedst synlighed på uden- eller indendørs områder.

På anvendelsesområderne kan du reklamere for produkter og services på en helt ny måde. Du kan reklamere for langt mere info på samme tid og vise dem på displayet. Især i offentlige faciliteter eller skoler kan du henlede opmærksomheden på forskellige oplysninger i indgangsområdet. Du kan eksempelvis henlede opmærksomheden på online personalekort, events i byen eller andre ændre åbningstider.

Opret et komplet program med reklamer, som afspilles igen og igen. På denne måde kan du nå ud til et stort antal af mennesker med ét display med forskellige oplysninger. Før i tiden har du måske benyttet flere reklamedisplays til dette. Reklamefladen kan derfor fordeles perfekt tidsmæssigt mellem forskellige afdelinger eller kampagner.

Kan eksempelvis bruges på universitetet hvor det internationale kontor, studenterudvalget eller sekretariatet, kan bruge disse som mobile reklamedisplays. Som tidligere nævnt, er det eneste som er nødvendigt, at reklamen er i det rette format. Institutionen kan så selv bestemme, om den vil reklamere med billeder eller video. Tidligere erfaringer har vist at, displayene kommer hurtigt og nemt i gang med Android betjeningssystemet.

Reklamér i det rette format

Som beskrevet ovenfor er en af de væsentligste fordele ved digitale reklamedisplays, at du kan reklamere i forskellige formater. Bevægelser registreres især af det menneskelige øje. De bevægelige billeder samt lysstyrken på søjlerne øger opfattelsen af reklameindholdet. Du får dermed øget opmærksomhed til dine produkter og services.

Nogle af de digitale skilteløsninger i vores sortiment er også udstyret med en højttaler. Ved afspilning af lyd eller musik til billederne, henvender du dig til potentielle købere endnu mere intensivt. Lyd, musik eller samtaler understøtter fortællingen af din reklame. Det går kunderne til at stoppe op og kigge nærmere på dine informationer og dit indhold.

Med reklamedisplay kan du udstille forskellige formater med eller uden lyd. De understøttede filformater omfatter MPEG, MP4, AVI, MOV, JPEG, BMP, MP3 og ACC. Reklamér dit ønskede format på det ønskede digitale reklamedisplay. Skab opmærksomhed på dit content ved at benytte de forskellige filformater til dine reklameformål.

De digitale skiltedisplays er udstyret med en touchskærm som indbyder til interaktion. Dermed kan potentielle kunder engagere sig intensivt i dine produkter og informationer. Udnyt potentialet af digitale reklamedisplays med touchskærm til din virksomhed.
Digitalt reklamedisplay med touchskærm i sanitetsbranchen

Fleksibel reklame med digitale reklamedisplays

De digitale reklameudstillere giver dig en høj grad af fleksibilitet og en anvendelse, præcis efter dine ønsker. Først og fremmest kan de - afhængigt af modellen - bruges fleksibelt på uden- eller indendørs områder. Som beskrevet ovenfor har du desuden et bredt udvalg af passende reklameformater. Du kan reklamere med diverse medier og multimedier.

Derudover kan de digitale A-skilte opstilles vilkårligt på forskellige områder. Displayene scorer desuden point med deres høje kvalitet og enkle design. De egner sig perfekt som en del af butiks- eller kontorudstyret. Her anvendes de enten til intern eller ekstern kommunikation.

De finder ikke kun plads i samtlige indretninger eller ved Point of Sale. Da de er udstyret med hjul og er lette i vægt, er reklamedisplayene velegende til mobil anvendelse. Brug også disse displays til at skabe opmærksomhed, for din virksomhed på messen eller til events.
Digitale reklamedisplay kombineret med hinanden
Placer de digitale reklamedisplay centralt i lokalet, på kontoret eller ved indgangen. Ved restaurantindgangen viser de aktuelle menuer eller fungerer som velkomstskilt. I praksisser eller på hospitaler fungerer disse displays som digital skiltning og viser evt. ventetider eller busafgange.

Ved Point of Sale kan displayene - på den ene eller begge sider - byde på vejledning med en monteringsvideo eller forklaringer med en produktvideo. Brug derfor dobbeltsidede digitale displays eller kombiner to displays med hinanden. Vælg vores reklamedisplays for innovativ, flerlaget og bæredygtig reklame. Opdag potentialet af digital reklame til dine informationer eller kampagner.

Vi rådgiver dig gerne:

Ring til os på
luk menu
Gå til top