Infostandere til gulv er velegnede til præsentation af infoark og plakater. En præsentation af høj kvalitet henleder straks de forbipasserendes opmærksomhed på dine tilbud.
Luk
Filtrer & sorter

Artikel til præsentation af plakater og infoark

Uanset om du er på udkig efter en infostander til messe, events, udstillinger eller andre arrangementer. Eller om du ønsker at udstyre dine butikslokaler, praksis eller kontorer med en plakatstander. Displayene er en del af grundudstyret i mange forskellige offentlige institutioner og virksomheder. De er meget nemme og ukomplicerede at anvende. De enkelte motiver til en infostander kan nemt udskiftes i få enkle trin.

Dine opslag kan hurtigt udstilles ved blot at skubbe dem ind eller bruge klikfunktionen. En U-lomme eller beskyttelsesfolie sørger for, at tryksagerne ikke kommer i kontakt med ydre påvirkninger. Hvilket betyder, at du kan bruge de samme opslag igen og igen. Som sparer omkostninger og arbejdskraft. 

I klikrammen eller U-lommen er der plads til indhold i forskellige formater. Ud over de klassiske plakatstørrelser som A1 og A2 findes der mange andre størrelser. Der er også plads til mindre infoark eller indlæg. Som gør det nemt at udskrive passende prints med en klassisk kontorprinter.

Formaterne A4 og A3 er de mest populære størrelser. Tilpasningen i høj- eller tværformat kan frit vælges med mange af vores produkter. Drag fordel af reklamemediet, som er kendetegnet ved dens fremragende fleksibilitet og langvarige anvendelse. Som byder på flere muligheder, til udformning af dine reklamemedier.
 

Displays til inden- og udendørs brug

I dette sortiment er gulvdisplays primært tilgængelige til indendørs brug. Displayene kan placeres ved indgangen eller fritstående i salgslokalet. De kan bruges til prismærkning, reklameformål eller som infodisplays.

Den fleksible anvendelse samt det enkle udseende byder på muligheder for alsidig anvendelse. Med disse funktioner kan den klassiske infostander næsten findes overalt. De kan finde i butikker, restauranter og på hospitaler.

De fleste af disse artikler egner sig dog ikke til udendørs markedsføring. I modsætning til vejrbestandige gadestandere har de ikke samme robusthed og profilteknologi. Indendørs displays kan anvendes udendørs i korte perioder i godt vejr. Ved permanent brug i det fri, må det forventes at der kommer skader på produktet.

Til udendørs brug anbefaler vi vores displays til udendørs reklame. Herunder finder du vejrbestandige gadeskilte, fortovsskilte og foldeskilte. Disse udendørs display har plads til indstik i stort format eller til egne designs med kridtmarkører. Selv på afstand bliver forbipasserende opmærksomme på din reklame.

Den opmærksomhed, som gadeskiltene tiltrækker sig udendørs, genoplives af de indendørs displays. Med gulvstandere i forskellige højder og udfoldelige eksemplarer, er det nemt at reklamere i optimal synshøjde. Vores artikler er ideelle til information eller reklame i nærhed af produktet.

Denne funktion spiller bl.a. også en stor rolle i forbindelse med prismærkning. Prisen bør være anført i umiddelbar nærhed af produktet. Derfor er det vigtigt, at infostandere har en vis grad af fleksibilitet. De højdejusterbare displays kan tilpasses optimalt til højden på hylden eller produktets størrelse.

Netop denne foranderlighed er også en vigtig faktor, når det gælder reklameforanstaltninger. Reklamér for tilbud, produkter eller events. Pga. den enkle håndtering kan indholdet ændres på ingen tid. Reklamen kan hurtigt udskiftes. Udfør og reklamér for kortvarige tilbudskampagner og ophørsudsalg spontant.

Vigtige oplysninger eller infomationer er lige så hurtige at gøre tilgængelige. Informationerne præsenteres i høj kvalitet og opfanges typisk af forbipasserende. I stedet for at bruge løse informationsark eller klæbende opslag, er gulvstandere en solid og holdbar løsning.
 

Få reklamen til at virke med infostandere

I vores online sortiment finder du et alsidigt udvalg af displays. De ovenstående infostandere er velegnede til en lang række af muligheder. Displayene besidder forskellige egenskaber. Vælg en stander der passer bedst til dine behov.

Infostandere er klassiske gulvstandere til indendørs brug. De kan alle anvendes til at vise reklame- eller informationsindhold. Først og fremmest skal der skelnes mellem indstiksformat på infodisplayet. Det er sådan du vælger hvilket format displayet skal have.

Der kan opnås yderligere differentiering gennem form og de alsidige designs. De forskellige indstik kan placeret i klikrammer, indstiksrammer eller plakatrammer. Hver af disse varianter anbefales med henblik på nem håndtering og hurtigt udskift af indhold.
Klikrammer defineres ved udskiftning af indhold med en klikfunktion. De består af fire rammeelementer, som de enkelte rammedele kan åbnes og lukkes individuelt. En beskyttelsesfolie er let at indlægge, som beskytter indholdet mod væsker eller anden tilsmudsning.

Dækfolier beskytter dine printmedier. De forhindrer ikke kun tilsmudsning af plakater og billboards, men beskytter også mod UV-stråler. Som modvirker, at farverne falmer. Folien holder sin position i klikrammen. 

Som udgangspunkt medfølger en dækfolie til de diverse infodisplays ellers er de tilgængelige som tilbehør. Til plakatrammer eller indstiksrammer anvendes U-lommer af PVC eller andet materiale i stedet for disse folier. Også disse byder på et vis niveau af beskyttelse til dit indhold.
Dækfolie til infodisplays og infoudstillere

U-lommer og akryllommer anvendes til plakatrammer og indstiksrammer. Lommerne indsættes i rammen på infostanderen. Derefter skubbes indlægget eller plakaten ind i U-lommen. Lommer og folier fås i forskellige formater.

De forskellige rammer er udvidet med et standrør og en stabil fod. De diverse materialer på foden muliggør forskellige designs. Vores produkter af aluminium har en pulverlakeret overflade af høj kvalitet.

Ud over skrå rammer eller buede standrør, har vi også et udvalg af infodisplays som er lige i design. Med vores grundstel har du et særligt bredt område til anvendelse. Stellet består af et standrør og en standfod, som fleksibelt kan tilpasses med det tilhørende tilbehør.

Vælg den plakatstander, som bedst sammenfatter dine ønsker. Uanset om det er til enkelt- eller dobbeltsidet brug, om det er med et ekstra rum eller i den iøjnefaldende LED variant. Med vores udbud af infostandere tilbyder vi det passende grundudstyr til enhver form for reklame og information.
 

Infostandere i forskellige udformninger

Forskellige infostandere som collage

Ved hjælp af den alsidige klikrammeteknologi kan plakater og billboards nemt udskiftes med få enkle trin. Så plakatstandere hurtigt og ukompliceret kan bruges til nye tilbudskampagner og idéer. Ud over brugervenligheden, taler vægten af aluminiums infostandere også for anvendelsen af displayene.

Som sørger for en let transport. Desuden gør det infostandere til praktisk udstyr på messer, events og arrangementer af enhver art. Brug også de alsidigt anvendelige infostandere og plakatstandere. Vælg den model, som bedst opfylder dine krav til design og håndtering.

luk menu
Gå til top