Luk
Filtrer & sorter

Moderne udstillingsdisplays, der fanger øjet

De er vores faste følgesvende i udstillingslokaler, showrooms, på messer og ved alle slags events; Udstillingsdisplays tiltrækker hurtigt opmærksomhed som tilbudsholdere og henleder opmærksomheden på virksomhedens tilbud eller på bestemte kampagneartikler på attraktiv vis: uanset om det er en buet krop af børstet aluminium, som pultstander med et robust aluminiumsrør eller som let aluminiums-stel med en diskret klikramme. De forskellige modeller af udstillingsdisplays, pris- og infodisplays samt diverse showroomdisplays bringer de forskellige varianter fra produktsortimentet frem på bedste vis. De er hurtige og nemme at opsætte, kan opbevares sikker og gør en god figur i ethvert showroom.

Når du eksempelvis vælger infodisplayet "Curved" vælger du en model med klikramme af aluminium, som har en antireflekterende, UV-stabiliseret frontplade. Det giver alle besøgende et hurtigt overblik over hele produktsortimentet. En praktisk fordel: Pga. drejemekanismen kan displayet både bruges i høj- og tværformat. Det Z-formede showroom-display fanger derimod straks øjet med sit elegante-bøjede gulvdisplay i Z-form, og det faktum at det udelukkende er fremstillet af akryl, gør dette showroom-display til et ekstravagant blikfang.

Alsidigt udvalg af pris- og informationsdisplays

Drag fordel af alsidige udvalg af produkter i vores webshop og brug det udstillingsdisplay, der giver den bedste effekt. Vælg mellem mange forskellige modeller, varianter og tilpasninger. Vi rådgiver dig gerne personligt ved ønske om yderligere detaljer.
luk menu
Gå til top