Det er nødvendigt at anvende forbudstavler for at beskytte medarbejdere og forretningspartnere. I virksomheder eller offentlige institutioner forhindrer skiltene ulykker eller skader. Vores skilte er i overensstemmelse med DIN EN ISO 7010 standard. Vælg et af de illustrerede motiver, eller få forbudsskiltet trykt efter dine specifikationer.
Luk
Filtrer & sorter

Forbudsskilte: skiltning i din virksomhed

Forbudsskilte er uundværlige skilte til sikkerhed og beskyttelse af medarbejdere i din virksomhed. De er kendetegnes ved den røde cirkel med et overstreget piktogram for den forbudte handling. I sortimentet kan du se et lille udvalg af disse vigtige artikler til fareforebyggelse. Desuden kan vi skaffe enhver ønsket variant af forbudsskilte med kort varsel.

Forbudsskilte viser beskueren vigtige oplysninger med et enkelt blik. Disse adfærdsmønstre skal undgås for enhver pris, så visse konsekvenser eller endog ulykker kan undgås. Der er én ting som alle forbudsskilte har tilfælles: de fremmer arbejdssikkerheden i din virksomhed.

De anvendes typisk som faresignaler på maskiner og til at regulere passager. Uanset om det er "rygning forbudt", "adgang forbudt for uautoriserede personer" eller en helt anden meddelelse. Anvend forbudsskilte i din virksomhed som sikkerhedsforanstaltning, som du ikke kan undvære.

Forbudsskilte giver dig mulighed for klar kommunikation af en manglende handling. Dette er tydeligt afbilledet på skiltet med det sorte piktogram.

Skiltning efter DIN standard

Ved udpegning af farer er det nødvendigt med en direkte og utvetydig opfattelse. Signalfarver, piktogrammer og andre grafiske elementer kan anvendes til at tiltrække opmærksomhed. Desuden er der valgt en ensartet standard for udformningen af skiltet.

Der er visse standarder for forbudsskilte, advarselsskilte og flugtvejsskilte. Det betyder, at tegnene altid ser ens ud. Uanset hvilken virksomhed eller hvilken bygning du befinder dig i, skal det pågældende skilte overholde standarden. Corporate design eller andre stilistiske elementer må ikke distrahere fra budskabet.

Desuden er de forskellige tegn internationalt forståelige. Lige fra "Rygning forbudt" skiltet til brandsikringsskiltet - designet er standardiseret. Vælg mellem forskellige motiver og tegn i henhold til standarder. Anvend skiltene til at gøre opmærksomhed på farer og risici i overensstemmelse med reglerne.
gehoerschutz-benutzen-10838-1

Standard påbudsskilte

Anvend kommandotegn til at tilskynde til specifikke handlinger. Normalt er disse anbefalinger for at undgå ulykker. Et hvidt piktogram repræsenterer anmodningen på et blåt område.

keine-offene-flamme-feuer-und-rauchen-verboten-10831-1

Standard forbudsskilte

De forhindrer uønsket eller ulovlig adfærd. Den tydelige røde cirkel med overstregning gør skiltene genkendelige på afstand. Handlingen er repræsenteret ved et sort, karakteristisk piktogram.

warnung-vor-elektrischer-spannung-10834-1

Standard advarselsskilte

Med et advarselsskilt angiver du potentielle farer eller forhindringer. De trekantede advarselsskilte er udformet i sort og gul. Et centralt placeret piktogram sikrer en klar genkendelse af den potentielle fare.

Forbudsskilte til indendørs og udendørs brug

Deres særlige kendetegn er en hvis baggrund og en tyk rød kant. De hænger på vægge, i trappeopgange, på maskiner og mange andre steder i virksomheder og offentlige bygninger. Dette sikrer at forbudsskiltet ikke bliver overset.

De generelle forbudsskilte i vores webshop, fås ikke kun i forskellige størrelser, men også i forskellige materialer. Uanset om de er præget i aluminium eller som selvklæbende folie.

For eksempel er forbudsskiltet "Rygning forbudt" en ægte klassisker blandt informationsskiltene. Den kan derfor også bestilles i mange andre ønskede materialer. Dette skilt kan nemlig placeres både udendørs og indendørs. Vælg plast eller aluminium som materiale til dit skilt.

Forbudsskiltet "Adgang forbudt for uautoriserede personer" kan også opsættes på vægge eller større maskiner. Valget af materialer er altid baseret på dette.

Men måske har du bare brug for et forbudsskilt til din elevator. Skiltet med budskaber "Brug ikke elevatoren i tilfælde af brand" angiver farer under brug og er også et populært skilt, da det gør besøgende, ansatte og forbipasserende opmærksom på vigtige farer.

Forbudsskilte i forskellige materialer

Sikr din virksomhed, din forretning, maskinområdet eller en byggeplads professionelt med vores udvalg af forbudsskilte. Det er sådan, du fokuserer på sikkerhed. Vis medarbejdere, kunder eller forbipasserende, hvilken adfærd de skal afholde sig fra for at undgå farer. På denne måde reducerer du risikoen for ulykker eller (person)skader.

Vælg det forbudsskilt, der paser til den bekendtgørelse du har behov for. Anbring derefter forbudsskiltet specifikt på de stedet, hvor farepunkterne ikke kan fjernes helt. Har du spørgsmål om enkelte varer, hjælper og rådgiver vi dig gerne over telefon!

Vælg det motiv, du ønsker og sørg for bedre sikkerhed i din virksomhed. Bestil forbudsskilte i aluminium eller med folie her!
luk menu
Gå til top