I offentlige bygninger og store virksomheder anvendes dørskilte generelt til information, organisering og orientering. Ensartet dørskiltning kan bruges som et struktureret vejledningssystem. Der anvendes forskellige materialer, bestemte farver, de samme former og typer af bogstaver til dette formål. Find den rigtige model, der passer til din virksomheds image.
Luk
Filtrer & sorter

Dørskilte til kontoret i forskellige designs

Dørskilte og dørskiltning af glas, akryl eller aluminium bruges ikke kun til hurtig orientering. Samtidig fungerer de som attraktive elementer og dekorative orienteringshjælpemidler til indendørs og udendørs brug. Dørskilte er uundværlige til skiltning af høj kvalitet på kontorer, i virksomheder og offentlige bygninger.

De bidrager til at besøgende, kunder og medarbejdere bedre kan orientere sig, som en praktisk vejviser. Desuden er skiltene et særligt tegn på gennemsigtighed og åbenhed med de forskellige anvendelser. Skiltene viser vej og sikrer, at du finder din destination.


I det udendørs område kan udover at byde på et orienteringsoverblik, henlede forbipassendes opmærksomhed på dine virksomheder. I store bygninger fungerer de som vejvisere, som gør det lettere for dine medarbejere. Med synlige vejvisere behøver dine medarbejdere ikke længere at spørge om vej.

Synligheden af orienteringsskiltene sikres af skiltenes ydre, som er af høj kvalitet samt en effektiv placering. De forskellige skilte har masser af plads til tekst eller motiver. Desuden kan iøjnefaldende farver øge synligheden af dørskiltene på kontoret.

Se vores udvalg af dørskilte i forskellige materialer - sølvanodiseret aluminium, akryl eller ESG sikkerhedsglas sikrer, at dine rum er professionelt skiltet. De forskellige materialer er trykt, mærket eller indgraveret. Udstyr hele bygninger eller virksomheder ensartet og dekorativt med vores dørskilte.
Vores dørskilte til kontorer og mødelokater på hvid væg

Dørskiltning til indendørs og udendørs

Med den rigtige dørskiltning viser du dine besøgende vej og sikrer et godt førstehåndsindtryk, uanset om det drejer sig om praksisskilte, virksomhedsskilte eller andre dørskilte. Dørskilte er ofte det første, som kunder og besøgende kan se udefra. De er ofte en undervurderet del af virksomhedsudstyret.

Dørskilte er en vigtig del af indretningen, uanset om det er i offentlige faciliteter eller kontorbygninger. De er en stor hjælp især for nye kunder, patienter eller besøgende, der er på besøg for første gang. For at tilpasse skiltningen til din virksomhed og dine behov bedst muligt, kan du vælge mellem forskellige typer af skilte.

Ud over udseendet spiller monteringen også en vigtig rolle. Her skelnes der mellem klassiske dørskilte og såkaldte flagskilte. Mens de klassiske dørskilte er monteret frontalt på væggen, stikker flagskiltene ud i rummet. Som navnet antyder, henleder de opmærksomheden på sig selv som et flag.

Især toiletskilte fås ofte som flagskilte, så de er lette at genkende og finde rundt omkring. Denne type dørskilt kan udstyres eller trykkes på to sider, så de besøgende kan se skiltet fra forskellige retninger. Desuden sikrer loftsophæng, at de besøgende kan se dem hele vejen rundt.

De mange dørskilte fra vores sortiment byder på et klassisk udseende til dine lokaler. De kan placeres lige ved døren og fastgøres til den pågældende væg med passende monteringssystem. Skiltet er anført med den tilhørendes persons navn, stilling og eventuel tilgængelighed.

Vælg enten et permanent skilt med skrift eller tryk, eller en model med papirindstik. Hvis skiltet skal anvendes permanent, anbefaldes det naturligvis at det trykkes. Ønskes en fleksibel anvendelse med skiltning, bør der vælges en model med papirindstik. Dermed kan du altid udskifte indstik og handle på kortvarige ændringer.

Nogle af vores kontorskilte er på forhånd udstyret med en optaget/fri indikator eller kan udstyres med en. Det er derfor synligt for personer med ærinde om mødelokalet er ledigt, og dermed undgår man unødvendige forstyrrelser. Displayet indikerer tydeligt hvornår rummet er ledigt, og hvornår det er optaget. Med de røde og grønne signalfarver, er det tydeligt at se om rummet et tilgængeligt, selv på afstand.
Digitalt dørskilt til kontorer og mødelokaler
Som et alternativ til 'optaget/ledig' indikator kan digitale dørskilte også lette kommunikationen i virksomheden. Med denne moderne løsning med dørskiltning, kan det nemt gøres digitalt. Der kan til enhver tid implementeres yderligere oplysninger eller foretages ændringer ved hjælp af software. Der kan også vises en oversigt over kommende møder i mødelokalet på det digitale dørskilt.

Den digitale løsning  med skiltene betyder, at de kan anvendes som en permanent del af dit kontorudstyr på lang sigt. Vi kan fremstille artikler i forskellige størrelser efter behov. Oplev fleksibiliteten og de mange anvendelsesområder for vores ESL -produkter. Vores datterselskab troniTAG står altid til rådighed med professionel rådgivning.

Tydelig og ensartet skiltning

Materialer af høj kvalitet

Tegn på gennemsigtighed og åbenhed

Altid samme vej - det helt rigtige dørskilt til kontoret

Og for at sikre at dørskiltene holder hvad de lover, har vi i vores sortiment et bredt udvalg af systemer. Vi tilbyder forskellige monteringselementer til dit glasdørskilt. Ud over vægafstandsstykker og monteringssæt, kan du også få universalholdere i vores webshop. Sættet sikrer ikke kun en visuelt tiltalende montage, men også et fast greb.

Udvalget af skilteholdere byder på muligheden for at vælge det helt rigtige fastgørelsessystem til dine dørskile. Oplev de forskellige fastgørelsessæt i krom, rustfrit stål, plast eller messing. De diskrete holdere sætter dit skilt af ESG glas perfekt i scene.

De kvalitetsbevidste glasdørskilte nyder stor popularitet. De kan trykkes individuelt og er derfor meget populære. ESG glassets matterede udseende byder på et eksklusivt udseende, hvilket er populært på hoteller og kontorer. Dørskiltet af glas er nemt at fastgøre på væggen med de forskellige afstandsstykker.

Nyd et bredt udvalg af dørskilte, der hjælper besøgende med at finde vej direkte til dig. Sørg for, at skiltene passer til din virksomheds image. De skal også passe perfekt ind i deres omgivelser. Det store udvalg i kombination med muligheden for individuel skrift, giver dig mulighed for at tilpasse dig ideelt til din virksomhed.

Udstyr din praksis, dit kontor eller din restaurant med dørskilte og flagskilte af høj kvalitet. Sørg for et højt niveau af orientering og gennemsigtighed i din offentlige bygning. Giv de besøgende alle de vigtige oplysninger. Vores dørskilte hjælper dig med at omorganisere og præentere din bygning.

Uanset om det er med akryl, aluminium eller sikkerhedsglas. Vi er sikre på at vi har den rigtige dørskiltning og passende fastgørelse til dine behov. Find alle detaljerne her i vores webshop. Vælg det dørskilt, der passer bedt til dine idéer. Vi hjælper dig gerne med at vælge dét dørskilt, der passer til dit kontor.
luk menu
Gå til top