Påbudsskilte er uundværlig i håndtering af sikkerheden i virksomheder. De ensartede blå påbudsskilte med piktogramlignende, hvide gengivelser af de kropsdele, der skal beskyttes (øjenværn, øreværn, hovedværn mm.), er vigtige artikler til beskyttelse af medarbejdere mod fysiske skader i de tilsvarende fareområder. Se vores udvalg nedenfor. Vi kan desuden skaffe enhver variant af påbudsskilte med kort varsel. Kontakt os gerne!

Luk
Filtrer & sorter

Påbudsskilte – Sikkerhedsskiltning i et system

Øg sikkerheden i din virksomhed og bestil et påbudsskilt efter dine behov. Da påbudsskiltene - også kendt som sikkerhedsskilte - er lette at forstå for alle med deres letforståelige piktogrammer og samme udseende: De afrundede skilte med blå baggrund (RAL 5005 signalblå) er f.eks altid udstyret med en hvid kant. Derudover kan de genkendes via de hvide symboler (RAL 9003 signalhvid) på den blå baggrund. Brug påbudsskilte til at videregive vigtige oplysninger hurtigt i farezonen for at henlede opmærksomheden på en bestemt adfærd. Påbudsskilte foreskriver en bestemt adfærd eller handling. Det er en enkel og effektiv måde at nå ud til alle medarbejdere på.

Påbudsskilene angiver korrekt adfærd på arbejdspladsen

Uanset om det drejer sig om adfærd ved maskiner, brug af beskyttelsesudstyr eller et helt andet krav: Påbudsskilte viser klart og utvetydigt, hvilken adfærd der er vigtig for at sikre arbejdssikkerheden i din virksomhed. Skiltet 'benyt øjenværn' angiver f.eks. passende sundheds- og ulykkesbeskyttelse for at forhindre at ansatte på visse arbejdspladser kommer ud for ulykker med mulige følgeskader i øjnene. Piktogramskiltet 'brug øreværn' angiver, hvor medarbejdere skal passe på med at få høreskader, og skiltet 'brug hovedværn' er et effektivt påbudsskilt til at beskytte medarbejdere mod alvorlige hovedskader på en bæredygtig og effektiv måde.

Sørg for sikkerhed i virksomheden

Tøv ikke længere og sørg for sikkerhed til dine medarbejdere og hele virksomheden. Med disse påbudsskilte er du på den sikre side. Vælg mellem selvklæbende folie og præget aluminium - afhængigt af anvendelses stedet og den ønskede anvendelse. Påbudskiltene med selvklæbende folie er mere velegnede til indendørs brug, og aluminiumsskiltene er ideelle til udendørs brug. Med deres særlige modstandsdygtighed over for forskellige vejrforhold er de stabile, brudsikre og lette aluminiumsskilte anvendes under barske miljøforhold. Vælg også den ønskede størrelse på påbudsskiltet fra 10 cm, 20 cm til 31,5 cm. Vælg den ønskede model online!
luk menu
Gå til top