Med kassespejle, overvågningsspejle og overvågningskameraer kan du sikre dine butikslokaler, overvåge områder ved siden af kassebåndet og afskrække potentielle butikstyve.
Luk
Filtrer & sorter

Det rigtige overvågningsspejl - størrelsen er vigtig

Overvågningsspejle er en praktisk måde at se svært tilgængelig områder på og indkøbsvogne i kasseområdet. Desuden føler potentielle butikstyve, at det bliver overvåget ved blot at installere disse sikkerhedsspejle.

Spejlene har en afskrækkende effekt på tyve. For at bestemme den korrekte spejldiameter, er afstanden - mellem den person som overvåger og spejlet, samt afstanden mellem dét objekt som skal overvåges og spejlet - afgørende. Hvis du lægger begge afstande sammen, kan du aflæse den passende spejldiameter i tabellen.

Bestil overvågningsspejle online

Har du fundet den rigtige spejldiameter? Ved korte afstande på op til 6 meter anbefaler vi, at der anvendes overvågningsspejle med en diameter på 300 mm. Til dette formål kan du vælge mellem kassespejlet og overvågningsspejlet "Konvex".

Ved afstande på op til 17 meter, skal du vælge den egnede variant af overvågningsspejlet "Konvex" eller "Konvex Slimline". Vi anbefaler overvågningsspejlet 360° for at få et bedre overblik - hele vejen rundt. Har du yderligere spørgsmål eller har du brug for rådgivning om udvalg og udstyr? Kontakt os, så rådgiver vi dig gerne.
luk menu
Gå til top