Gadestander med LED belysning til effektiv reklamering både udendørs og indendørs. Vores A-skilte og plakatholdere bidrager med maksimal reklameeffekt grundet reklamelys af høj kvalitet med LED moduler. Vælg det rigtige DIN format til din reklame her!
Luk
Filtrer & sorter

Gadestander og plakatholder med LED belysning

Gadestandere og plakatholdere er populære displays til indendørs og udendørs reklameforanstaltninger. Standerne har plads til forskellige indstik i DIN formater. Afhængigt af modellen kan de anvendes ensidigt eller med begge sider for optimal reklameeffekt. Selv på afstand kan kunder spotte din reklame i DIN A1 format.

I vores webshop finder du et stort udvalg af forskellige gadestandere med LED belysning. Sammenlignet med modeller uden lys, øger LED modulerne synligheden af standeren. Reklamestanderne kan bruges 24 timer i døgnet alt efter behov.

Reklameforanstaltninger uden lys er - pga. manglende sollys - begrænsede i anvendelse. En oplyst gadestander gør det muligt at reklamere døgnet rundt. Hvilket betyder ubegrænset anvendelse af reklamemediet. Samtidig øger du din rækkevidde ved at præsentere dit indhold permanent, på en tiltalende måde og gøre det synligt for potentielle kunder.

Plakatskifte til udendørs LED gadestander

Udklappelig LED gadestander til udendørs områder

Vejrbestandig LED gadestander til udendørs brug

Belyst LED gadestander med

LED gadeskilt: reklamelys til udendørs brug

Uanset om det er et gadeskilt, plakatstander eller LED magnetramme - LED displays fremviser dine budskaber på en attraktiv og professionel måde. Lyset sikrer en forbedret opfattelse for kunder, og selv på afstand vækker det opmærksomhed. Vores store produktudvalg byder på en gadestander til dit reklameformat. 

Anvend en vejrbestandig LED gadestander til at fremvise plakater og billboards udendørs. Den fyldbare bund sikrer en høj stabilitet på det pågældende anvendelsessted. Det kraftige batteri har en driftstid på op til otte timer.

Vores LED gadestander har en typisk foldemekanisme. Det giver dig mulighed for at udskifte indholdet hurtigt og nemt. Du kan tilpasse din udendørs reklame igen og igen, alt afhængigt af dagen, vejret eller lokale forhold. Gadestanderen med LED moduler bliver vist i det rette lys og fremviser dit indhold på en salgsfremmende måde.

I vores sortiment finder du ud over de klassiske LED gadestandere, også andre displays til udendørs eller indendørs brug. Se vores menudisplays, infodisplays, magnetrammer og LED plakatstander. I kombination med en brochureholder kan du tilbyde besøgende og forbipasserende en flyer eller brochurestander på samme tid.

Gulvdisplays kan anvendes permanent eller mobilt. Vælg et gulvdisplay som en belyst menutavle i indgangspartiet som LED informationsdisplay eller som en mobil fritstående lysramme. Uanset hvilket display du vælger, vil du drage fordel af LED displays effektivitet. Brug reklamelys for at skabe større interesse.
 

Udendørs eller indendørs reklame med din LED gadestander

LED rammer og LED displays er udstyret med kraftige LED moduler i profilen eller på bagvæggen. Med en udendørs LED gadestander sikrer du, at dine kunder straks kan finde alle relevante oplysninger. Det kan fungere som et dekorativt indgangsskilt, informationsdisplay, menutavle eller reklameskilt.

Drag fordel af de mange muligheder LED displayet har at byde på. Den særlige effekt af LED belysning og den øgede opmærksomhed kan være nyttig for dig til forskellige formål. Find din LED gadestander i DIN A1, DIN A3 eller DIN A4 format.

Vil du vise reklamemedier sammen med din gadestander? Se vores gadestandere med digitalt display. Digitale gadestandere byder på ukompliceret visning af dit indhold. Samtidig giver den digitale version mulighed for en omfattende præsentation af dine tjenester i form af videoer, billeder og tekstelementer.
luk menu
Gå til top