Præsenter dine produkter i de elegante glasvitriner og fremvis dem på bedste vis.
Luk
Filtrer & sorter

Glasvitriner i alle varianter

Glasvitriner er særligt velegnede til en imponerende præsentation af produkter i virksomheder eller offentlige bygninger. Yderligere anvendelsesområder består af museer, kontorer, restauranter, lægepraksis og salgslokaler. Designet af glasvitriner varierer alt afhængigt af anvendelsesområder.

Elementerne i aluminium skaber et moderne og elegant udseende. Træelementerne understreger det naturlige udseende. Rammeløse vitriner retter fokus mod dine produkter. De overbeviser med deres unikke transparens og rene elegance.

De forskellige størrelser af glasvitriner byder på en speciel atmosfære. Brug brede vitriner til et udvalg af produkter. Det er ikke uden grund, at de gennemsigtige vitriner af glas betragtes som elegante, dekorative indretningsgenstande af eksklusiv art. De passer nemt og hurtigt ind i erthvert miljø.
 

Glasvitriner med mange funktionelle detaljer

I vores webshop kan du vælge mellem forskellige modeller af glasvitriner. De adskiller sig fra hinanden både i materiale, størrelse og form. Som navnet antyder, er hele kroppen af glasvitriner fremstillet af glas.

Bagvæggen og/eller gulv- og loftpaneler kan dog sagtens være fremstillet af et andet materiale, som træ, aluminium eller metal. Glasvitriner er desuden ofte monteret på specialdesignede sokler. Vitrinen "Straight" kan låses og bruges ofte som samlevitrine. Profilerne i aluminium sikrer også større stabilitet. Vitrinen "Onyx" har 2 skydedøre med lås og er også udstyret med to halogenspots i loftet. Iscenesæt dine produkter med denne belysning. Modellen "Athena" kan også fås med eller uden halogenspots, og er udstyret med en svingdør inkl. sikkerhedslås og fire hylder.
 

Vi kan tilbyde dig alle typer af glasvitriner

Vælg den glasvitrine som bedst opfylder dine krav i praksis. Vi tilbyder vitriner i mange forskellige designs og mål, samt glasvitriner med eller uden belysning. Vælg den model som passer bedst til din valgte anvendelse.

Du kan få vores vitriner med sving- eller skydedøre. De farvede sokler iscenesætter din vitrine og skaber opmærksomhed. Oplev det store udvalg af glasvitriner i vores webshop. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.
luk menu
Gå til top