Overblik over dine fordele

  • professionel og eksklusiv præsentation af dine produkter
  • integreret LED belysning til optimal belysning
  • blikfang for dine kunder
  • kan aflåses for maksimal sikkerhed
  • beskyttelse mod utilsigtet brug

En topvitriner eller udstillingsvitriner sætter dit produkt i centrum! Vælg mellem forskellige farver og designs. Lad dig inspirere af vore idéer og muligheder for individuel brug.

Luk
Filtrer & sorter

Topvitriner: Til butik, udstilling og messe

Det første indtryk er ofte afgørende. Det afspejler sig i præsentationen af dine varer. Fleksibilitet er ligeså vigtigt i dag, så produkter og deres præsentation bør kunne ændres. Topvitrinen gør det muligt at udveksle produkter på et øjeblik. Toppen kan fjernes, og vitrinen genopfyldes hurtigt. Ikke kun fleksibel af hensyn til produkter, men også med hensyn til højden på vitrinen. Stabl kuberne så højt som du ønsker og tilpas dem optimalt til anvendelsesområdet.

Modulært system

kan altid ombygges og udvides

Værktøjsfri montering

kompakt transport og nem montering

Kan trykkes individuelt

cover kan trykkes med dit ønskede motiv

Moderne varepræsentation

tilpasset nøjagtigt til dine produkter

Topvitrine med lys: For optimal belysning

Topvitriner fanger ofte dine kunders blik og forstærker indtrykket af høj kvalitet. Når du præsenterer dine varer, skal du lægge vægt på passende belysning. Den rigtige belysning er et must-have for varer ved Point of Sale. Ved POS forstærker implementeringen af yderligere lyskilder opfattelsen og effekten positivt.

Det øger synligheden og opfanger dine kunders blik. Tilpas belysningen af din EasyCubes Topvitrine individuelt til dine varer og tidspunktet på dagen. Sørg dermed for en professionel udstilling og forbedr dit image.

Udstillingsmontre til forskellige produkter

Ved Point of Sale er vitriner et meget populært reklamemiddel. De giver kunden en følelse af eksklusivitet og høj kvalitet. Samtidig er varerne godt beskyttet mod utilsigtet brug og ydre påvirkninger. Et vigtigt beslutningskriterium som taler for eller imod købet. Gør det så nemt som muligt at træffe en købsbeslutning for dine kunder. En målrettet præsentation i øjenhøjde med dine kunder er en fordel. En vitrine på bordet eller disken er et blikfang for dine kunder, og skaber en positiv effekt på din butiksindretning.

Med den generøse tophøjde på EasyCube topvitrinen, kan store og små produkter nemt udstilles. Ved blot at løfte toppen kan sko, smykker, tilbehør eller særlige udstillingsgenstande udskiftes. Fleksibelt anvendelig - henleder opmærksomheden på forskellige produkter fra diverse brancher.
luk menu
Gå til top