Advarsel!

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

Med anvendelsen af en vitrine, er det muligt at skabe en individuel udstilling af dine varer. Uanset om det er med eller uden belysning, om det er en glasvitrine, en montre, en disk eller et vitrineskab til bord, eller som en glasvæg eller gennemsigtig rumdeler. Vitrineskabet er perfekt til professionel udstilling af dine varer. De fremhæver de respektive produkter og sætter dem i fokus for kunden.

Læs videre »

Luk

Med disse vitrineskabe og udstillingsmontre er du perfekt placeret

De fås til ophængning eller som dekorative gulvmontre, der er fremstillet udelukkende af glas: Vitriner og udstillingsmontre er ofte den helt rigtige præsentationsmulighed for at vise dine produkter frem på bedste vis. Anvendelsesområdet kan variere: Den hængende udstillingsmontre fungerer f.eks. som en informationsskranke til offentlige bygninger eller til restauranter med en oversigt over udvalget af mad og drikkevarer. Fritstående vitriner anvendes derimod ofte på museer, i banker, hos guldsmede og andre detailbutikker. Der findes en lang række anvendelsesmuligheder for vitriner og udstillingsmontre af glas, både indendørs og udendørs. Ud over et bredt sortiment glasvitriner og profilvitriner finder du også et udvalg af specialvitriner som f.eks. diskvitriner, kølevitriner eller runde og ovale vitriner i vores webshop.
 

Alsidigt udvalg bag glas – moderne vitriner i alle udformninger

På baggrund af vores mangeårige erfaring ved vi, at vitriner og udstillingsmontrer skal opfylde særligt høje krav. Derfor tilbyder vi dig vitriner og udstillingsmontrer af høj kvalitet, som ikke kun imponerer med deres funktion og design, men også med kvaliteten. Hvis du er på udkig efter en vitrine til ophæng på væg, så er udhængsskabet "FSK" måske den rigtige model for dig: med en dybde på kun 30 mm er denne superflade vitrine til indendørs brug ideel til præsentation af informationsskilte og informationsblade eller måske til generelle meddelelser. Eller måske er du på udkig efter en dekorativ glasvitrine? Så kan glasvitrinen "Juno" være en god model til dit salgs- eller udstillingsområde. Denne vitrine af glas med en farvet bund, er den perfekte præsentationsflade til produkter og information. Eller vælg standvitrinen "Square", som ikke kun imponerer med sin form, men også med sin praktiske funktion: ud over fire justerbare fødder byder LED belysningen på smukke lyseffekter. Dermed bidrager de forskellige dekorative præsentationsvitriner til en særlig smuk atmosfære. 
 

Vitrineskabe og udstillingsmontre til alle anvendelsesområder

Her i vores webshop finder du et alsidigt udvalg af vitrineskabe og udstillingsmontrer i forskellige designs og varianter. Læs om vores forskellige modeller af udstillingsmontrer, vitriner til ophæng, glasvitriner, hængende udstillingsmontrer, profilmontrer, kølemontrer, diskmontrer samt gør-det-selv montrer og vitriner, som du kan udvide individuelt. Lær vores tilbud at kende, og vælg din favorit. Uanset om det er et museum, en messe, butik, industri, by, kommune eller klub: stol på vores ekspertise og mange års erfaring, når du køber vitriner eller udstillingsmontrer!
luk menu

Vis produkter
Gå til top