En kølevitrine holder dine varer kølige og friske, samtidig med at de præsenteres attraktivt.
Luk
Filtrer & sorter

Friske og velafkølede produkter til dine kunder

Kulde og friskhed er to udtryk, som er tæt forbundet med køb og forbrug af fødevarer. For at kunderne får produkterne i sin idelle form, er det vigtigt at opbevare produkterne på køl, indtil de er solgt. Samtidig skal produkterne naturligvis også præsenteres attraktivt.

Med en kølevitrine kan du forene disse to mål. Det hjælper med at præsentere produkterne i optimal kvalitet ved Point of Sale. En belyst kølevitrine sikrer desuden, at produkterne præsenteres i det rette lys. En tiltalende belysning kan være med til at præsentere produkter på en særligt velsmagende måde.

Lyset understøtter farven på fødevarerne og får dem til at fremstå friskere, sprødere eller mere fristende. Dette kan delvist være med til at påvirke købsbeslutningen. Placeringen af dine produkter i kølevitrinen er også afgørende. Vitrinen fås i forskellige højder til at udstille varer på.

Tilbyd udvalgte produkter i optimal synshøjde eller grebshøjde. Gør dermed kunder eller gæster opmærksomme på bestemte produkter. Promover nye produkter ved at give dem en særlig plads på din kølehylde eller i din kølevitrine. Med en kølevitrine til restaurationsbranchen, kan du gøre opmærksomhed på dagens ret eller en dessert.

Kølevitrine til restaurationsbranchen

I restaurationsbranchen spiller rengøring af vitrinen også en afgørende rolle. Efter præsentation af dine friskvarer og madretter, er kølevitrinerne lette og komfortable at rengøre. Nogle af vitrinerne kan endda tilgås fra flere sider, så de er lettere at rengøre.

Kager kan eksempelvis opfyldes og udbydes fra to forskellige sider. Alternativt kan kagerne præsenteres på en permanent attraktiv måde.

Personalet kan nemt fjerne kagerne bagfra uden at forstyrre tilskuerne. Oplev den dobbeltsidede, tilgængelige kølevitrine "Katrin" eller mange andre vitriner til din restaurant eller café.
Ohne die Betrachter zu stören, kann das Personal von hinten die Kuchen bequem entnehmen. Entdecken Sie die zweiseitig zugängliche Kühlvitrine Katrin oder viele weitere Vitrinen für Ihr Restaurant oder Café.

Anvendelsesområder til kølevitriner og kølereoler

Anvendelsesområderne for kølevitriner spænder fra gastronomi og events, til indretning af virksomhedens kantine. Det sørger for friskhed og kvaltiet på det pågældende anvendelsessted. Afhængigt af vitrinen kan anvendelsesområderne variere.

Klassiske Gastro kølevitrine anvendes naturligvist primært i caféer, restauranter og caferier. Byd på kager, desserter eller madretter i en denne vitrine. Som en fast del af inventaret, bidrager vitrinen positivt til indretningen. De dekorative udstillingsgenstande bliver til et blikfang og giver dine produkter den ønskede opmærksomhed fra kunder.

Den respektive vitrine kan placeres hvor som helst i dit lokale og kræver kun en nærliggende stikkontakt. Med den nemme håndtering kan vitrinerne ikke kun anvendes stationært, men også mobilt.

Den mobile brug af en kølevitrine, sørger for en tiltalende præsentation og høj produktkvalitet på farten. Kølereolen eller -vitrinen kan bruges individuelt eller som udvidelse af buffeten. Under alle omstændigheder sikrer du, at kunderne kan nyde en kølig drink på stressende messedage.

Med friske og kolde føde- eller drikkevarer kan du uden tvivl score point hos enhver målgruppe. Især på messer eller events, er snacks eller drikkevarer eftertragtede. Desuden efterlader friske lækkerier et positivt indtryk på kunden eller den besøgende. Kølevitrinen gør det muligt, at præsentere drikke- og fødevarer til diverse arrangementer tiltalende og perfekt afkølet.

Bordvitrinen POS Cooler er en særlig type af kølevitrine. Brug dette produkt iddelt til branding eller reklameformål. Bordvitrinen kan tilpasses i siden med det forskellige reklametilbehør. I kombination med det elegante design er POS Cooler et ægte blikfang på enhver disk.

Find også de klassiske standvitriner med kølefunktion i vores sortiment. Som fast del af varepræsentationen kan mange snackbarer, bagerier eller tankstationer, ikke længere forestilles at fungere uden kølevitriner. Med deres smalle, men høje form optager de næsten ingen salgsplads. Vitrinerne kan ikke overses pga. deres højde, og præsenterer varer i en optimal grebhøjde.

Tiltalende produktpræsentation

Individuelt tilpasselig køling

Tiltrækker mere opmærksomhed

Kølereoler og kølevitriner til dine salgsfremstød

Med vores kølevitriner og kølereoler kan du ikke kun tiltrække mere opmærksomhed til dine produkter, det kan også have en positiv effekt på dit salg. Intelligent køling sørger også for høj produktkvalitet og øget kundetilfredshed.

De kan nyde de produkter de lige har købt, afkølede og friske. Friskheden af dine produkter vil uden tvivl blive husket af dine kunder. Dermed vil stamkunder fortsat være loyale over for din virksomhed, og nye kunder vil blive til faste kunder. 

Anvendelsen af en kølevitrine er ikke kun godt for dine produkter, men kan også betale sig. Med sådan en vitrine løfter du produktpræsentation af friskvarer til et nyt niveau. De scorer også point hos kunderne. Desuden passer vitrinerne ind i enhver butiksindretning og kan endda forbedre disse yderligere. Vitriner med hjul er også idelle til mobil anvendelse.

En velplaceret kølevitrine kan have en effektiv effekt på dit salgsfremstød. Især i kasseområder eller i indgangspartier, kan vitriner lokke til impulskøb. Eksempelvis vil kunden blive fristet af en frisk og afkølet drink, bare ved synet af den. I dette tilfælde har vitrinen lokket til et køb og har haft en positiv effekt på dit salg.

Udnyt denne og mange andre fordele ved en kølevitrine til din virksomhed. Udstyr din restaurant, din messestand, din tankstation eller dit salgslokale med en attraktiv kølevitrine. Udnyt den ekstra opmærksomhed, som denne genstand tiltrækker til dine produkter.

Opdag de forskellige vitriner fra vores webshop til dit anvendelsesområde. Leder du efter en bordvitrine som udvidelse af din buffet? Ønsker du en attraktiv standvitrine til din indretning?

Vi kan levere forskellige løsninger til dit Point of Sale. Kontakt os og lad os rådgive dig i processen!
luk menu
Gå til top