Advarsel!

Din browser er forældet og er derfor usikker. Som medfører til begrænsninger i brugen af vores webshop.

Med en vitrinedisk eller vitrineskab kan du attraktivt og stilfuldt udstille dine varer i butikken. Vitrinediskene - som fås med indbygget lås og belysning - er populære redskaber på messer eller til butiksindretning. Opdag vores vitrinediske med eller uden underskab og lad dig inspirere af vores store udvalg af vitrineskabe.

Læs videre »

Luk
Anvend filter

Udstillingsdisk til forskellige produkter

Vitrineskabe er populære reklamemidler til udstilling af produkter på et centralt og synligt sted. Glasmontrerne giver et godt udsyn til de udstillede produkter indeni. Samtidig beskyttes de mod ydre påvirkninger. Som bord, skab eller disk henleder de specielt opmærksomheden på dine produkter.

I udstillingsmontrerne er der plads til produkter fra forskellige produktgrupper. Vitrineskabe skaber og forstærker et indtryk af høj kvalitet med de produkter, der udstilles i dem. Denne effekt kan anvendes til forskellige brancher og produkter. Vitriner har desuden en positiv effekt på indretningen af din butik. 

De stilfulde displays kan attraktivt opsættes som diske eller borde. Her fremhæver de produkterne og henleder kundens opmærksomhed på disse produkter. I disse udstillingsvitriner kan du finde smykker, skrøbelige og værdifulde produkter eller andre udstillingsgenstande. Opdag den opmærksomhedsskabende effekt og lad dig inspirere af vores udvalg til forskellige formål.
thekenvitrine-ideal-82.0264.5-1

Vitrinedisk med underskab

thekenvitrine-eco-82.0119.11-1

Vitrinedisk uden underskab

Vitrinediske kan udstyres med et underskab eller sokkel, der anvendes som disk eller skranke. En glasmontre med fuld overflade af glas, byder på masser af plads til udstilling med én eller flere hylder. Genstandene indeni er tydeligt synlige fra alle sider og tiltrækker opmærksomhed på lang afstand. Er du på udkig efter en vitrine med ekstra opbevaringsplads, kan vi anbefale en model med underskab.

En vitrinedisk med underskab fungerer perfekt med en attraktiv udstillingsflade. Samtidig kan produkter, dokumenter eller private genstande opbevares i sikkerhed fra uvedkomne. Du kan dermed skabe ekstra opbevaringsplads på messer. Eller opbevare yderligere produkter i salgsrummet direkte under udstillingen af produkterne i udstillingsvitrinen. Dermed har du altid yderligere størrelser eller varianter tilgængelige lige ved hånden.

Med disse udstillingsdiske inviterer du kunderne til at se nærmere på de smykker eller artikler, der er udstillet. De kan beundres både fra oven og fra siderne. For dig betyder det, at vitrinen både kan anvendes som udstillingsdisplay eller som disk. Et fleksibelt display til indretning og betjening af kunder.

Vitriner med lås

Vitriner anvendes typisk til dyre produkter, eller særligt værdifulde produkter, som fremhæver det som er udstillet. For at beskytte produkter mod beskadigelse eller tilsmudsning kan du vælge et vitrineskab med aflåsningsmulighed. Vores vitriner er typisk udstyret med en lås for at beskytte værdien af dine produkter. 

Vitrinerne aflåses og åbnes med en nøgle, som optimal tyverisikring af dine produkter og private genstande. Det giver dig også mulighed for hurtigt at udskifte produkterne indeni, efter behov. Takket være den glidende eller hængslede dør, er det muligt at opsætte sæsonprodukter eller udskifte dekorative elementer med det samme.

Oplev vores vitrineskabe til udstilling af tilbehør. Med displayet kan du anvende dem som borde eller skranker, direkte i kundens synsfelt. Udnyt pladsen til salgsdiske, messedisplays eller kundeservice. Opdag vores udstillingsvitriner til opsats på borde og diske for en sikker og succesfuld markedsføring af dine produkter. 

Bordvitriner: til anvendelse på messer og i butiksindretning

Ud over at blive brugt på museer, er glasmontre også populære indenfor messe og butiksindretning. Som reklame- eller produktdisplay fuldendes udstyret. Displayene byder på en særlig attraktiv og iøjnefaldende overflade til udstilling. Artiklerne er opsat indendørs, og udstyret med lys for en optimal belysning.

På messer kan vitrinerne fremvise specifikke udstillingsgenstande eller prøver. Med vitrinerne vækker du behovet for produktet og kan endda anvendes som disk. Potentielle kunder som ønsker at se nærmere på et produkt, kan kontakte en medarbejder for specialiseret rådgivning. Som også har nøglen til disken og kan tage produkterne frem fra montren.

Bordvitriner og vitrinediske med belysning

Som nævnt tidligere forstærker vitriner indtrykket og den høje kvalitet af dine produkter og virksomhed. Dette er især gældende for vitriner med belysning. Moderne LED belysning fremhæver de udstillede produkter optimalt. Som resulterer i en perfekt belysning på alle tider af døgnet.

Lysets særlige effekt sikrer en øget synlighed i butikken eller på messen. Du tiltrækker således potentielle kunder til de udstillede produkter eller tilbud. De er smukt iscenesat af det varme lys. Selv på mørke dage eller i mørke årstider, udstilles artiklerne stadig optimalt.

Desuden har du mulighed for individuelt at tilpasse belysningen til dine produkter. Juster Led modulerne til din produktudstilling. Sørg for et professionelt og eksklusivt image ved at udstille produkter i bordvitriner af høj kvalitet med belysning.
19-49-04_pt_1740x600

Glasvitrine til bord og disk

sikker og attraktiv præsentation af dine produkter

Med bordvitrine og butiksdisk kan du øge opmærksomheden på dine produkter. Samtidig fremhæver displayene deres værdi, hvilket kan have en positiv effekt på din målgruppe. Den centrale placering af produktudstillingen stimulerer et behov eller et ønske om produktet.

Der er plads til elektriske artikler, tilbehør og kosmetiske produkter i glasvitrinen. Som du kan se er der plads til en lang række af forskellige produkter, tilbud eller oplysninger. Brug vitrinen som en udstillingsmontre til at fremvise visse modeller. Oplev den salgsfremmende effekt af vitriner.

Vælg en glasvitrine som nyttige og praktiske displays på messer, i salgslokaler eller museer. Vælg vitrinen her, og konfigurer efter dine behov. Opdag vores udvalg af bordvitriner og butiksvitriner med underskab og lyd til din virksomhed.
luk menu

Vis produkter
Gå til top