Overblik over dine fordele

  • professionel og eksklusiv præsentation af dine produkter
  • blikfang for dine kunder
  • integreret LED belysning for optimalt lys
  • fås med lås for maksimal sikkerhed

Med en vitrinedisk eller vitrinebord kan du udstille dine varer på en tiltalende og professionel måde. Oplev de mange forskellige modeller og designs, og lad dig inspirere af vores idéer og muligheder til individuel brug.
Luk
Filtrer & sorter

Vitrineborde til forskellige produkter

Vitriner er populære reklamemidler til udstilling af varer centralt og synligt. Displayene af glas giver en godt udsyn, til de udstillede varer indeni. Samtidig beskytter de mod ydre påvirkninger. De henleder opmærksomheden på dine produkter på en målrettet måde, med placering på bordet eller disken.

Inde i præsentationsvitrinerne er der plads til varer fra forskellige varegrupper. Vitriner skaber og forstærker indtrykket af den høje kvalitet af de varer, som præsenteres. Denne effekt af vitriner kan bruges til forskellige brancher og produkter. Vitriner har desuden en positiv effekt på butiksindretningen.

De formskønne displays kan placeres attraktivt på diske eller borde. Her fremhæver de varerne og henleder kundernes opmærksomhed på disse produkter. Find smykker, designer accessories eller udstillinger i disse vitriner. Opdag den opmærksomhedsskabende effekt også til andre forskellige anvendelsesformål.
thekenvitrine-ideal-82.0264.5-1

Vitrinedisk med underskab


thekenvitrine-eco-82.0119.11-1

Vitrinedisk uden underskab


Vitrinediske er vitriner med underskab eller bordmontrer, med placering på borde og diske. En glasvitrine byder på en komplet præstationsflade på én eller flere hylder. Genstandene indeni kan ses fra alle sider, og den værdifulde udstilling tiltrækker opmærksomhed fra lang afstand. Hvis du er på udkig efter en vitrine med ekstra opbevaringsplads, anbefaler vi modellerne med underskab.

Et vitrinebord med underskab byder på en attraktiv præsentationsflade. Samtidig kan varer, dokumenter eller private genstande opbevares heri. Skab dermed ekstra opbevaringsplads på messer eller opbevar yderligere produkter i salgsområdet, direkte under præsentationsområdet for varerne i vitrinen. Så har du flere størrelser eller varianter lige ved hånden. 

Med disse udstillingsborde inviterer kunder til at se nærmere på de udstillede smykker eller artikler. De kan både beundres fra oven og fra siden. Det betyder at vitrinen både kan bruges som udstillingsdisplay og som bord. Et fleksibelt display til dit interiøer og til betjening af kunder.

Aflåses med ét tryk på en knap

I en vitrine udstilles typisk dyre eller særligt værdifulde produkter. Disse fremhæves specielt i vitrinen. For at beskytte dem mod beskadigelse eller tilsmudsning, vælger mange en vitrine med lås. Vores vitrineborde er normalt udstyret med en lås, for at sikre værdifulde varer.
En teknisk nyhed inden for området af aflåselige vitriner, er aflåsning med fjernbetjening. Den respektive "Security Box" kan konfigureres og oplåses via en fjernbetjening. Med den røde fjernbetjening konfigurerer du både din box og de to blå fjernbetjeninger. Når vitrinen skal åbnes og aflåses, er det kun den blå fjernbetjening som er nødvendig. Gem forskellige bokse på én fjernbetjening og administrer adgangsrettigheder. Varerne kan udtages og præsenteres med ét tryk på en knap. Placer "Safety-Box" på bordet eller på disken direkte i dine kunderne synsfelt. Varer som smykkter, medicinske artikler, smartphones og andre højteknologiske produkter kan forsynes kontinuerligt med strøm via en indbygget kabelføring. Brug pladsen på salgsdiskene, messedisplays eller serviceskranken for en succesfuld promovering af dine produkter.
Security-Box Fjernbetjening
Security-Box størrelse

Security-Box "S"

Security Box Størrelse M

Security-Box "M"

Security Box Størrelse L

Security-Box "L"

Security-Box Størrelse

Security-Box "XL"

Vitrineborde: Anvend på messer og i butiksindretning

Ud over brugen på messer, er glasvitriner også populære til indretning af messer og butikker. Som reklame- eller produktdisplay fuldender de dit udstyr. Displayene byder på en særlig attraktiv og iøjnefaldende overflade til præsentation. Artiklerne er placeret indeni, hvor belysningen også sikrer optimal belysning.

På messer kan vitrinerne præsentere bestemte udstillingsgenstande eller prøver. Som del af butiksindretningen vækker de lysten til produktet og kan endda bruges som disk. De potentielle kunder som ønsker at se nærmere på produkterne, kan derefter blive konsulteret af dit fagpersonale. De har nøglen til vitrinedisken og kan også fjerne produkterne fra displayet.

Vitrineborde og vitrinediske med belysning

Vitriner forstærker indtrykket af varernes kvalitet og dermed også af din virksomhed. Dette gælder især for en vitrine med belysning. Moderne LED lyskilder fremhæver de udstillede produkter yderligere. Som resulterer i en perfekt belysning på alle tider af dagen.

Den særlige effekt lyset har på øjet sørger for øget synlighed ved Point of Sale. Potentielle købere tiltrækkes således specifikt af de udstillede varer eller tilbud. De er smukt iscenesat af det varme lys. Selv på mørke dage eller når det er begrænset med lys, er artikler stadig præsenteret optimalt.

Du har desuden mulighed for at tilpasse belysningen individuelt til dine produkter. Så afstem LED modulerne til din produktpræsentation. Sørg for et professionelt og eksklusivt image ved udstilling af varer i vitrineborde med belysning.
19-49-04_pt_1740x600

Glasvitrine til borde og diske


sikker og tiltalende præsentation af dine produkter

Med vitrineborde og -diske kan du øge opmærksomheden på dine produkter. Samtidig understreger du deres værdi med displayene, som kan have en positiv effekt på målgruppen. Den centrale placering af produktpræsentationen stimulerer et behov eller et længsel efter produktet.

Inde i glasvitrinen er der plads til elektroniske artikler, accessories eller endda kosmetiske produkter. Som du kan se har vitriner plads til forskelligartede produkter, anprisninger eller informationer. Brug vitrinen til at udstille bestemte modeller. Opdag den salgsfremmende effekt som en vitrine har at byde på.

Vælg glasvitriner som nyttige og praktiske displays på messer, i salgslokaler eller på museer. Opdag vores vitrineborde med lys og vitrinediske med underskab til din virksomhed.
Har du brug for personlig rådgivning?

Kontakt os »
luk menu
Gå til top