Kampagnefolie er særdeles velegnet til inden og udendørs brug. 
Spændende fra butiksvinduer til gulvmærkater til dekoration på glatte overflader.
Luk
Filtrer & sorter

Brug folier til dine kampagne budskaber

Reklamer er placeret på en lang række steder, områder og på forskellige overflader. Både i udendørs og indendørs områder.
Diverse folie typer og klistermærker er meget populære kampagne materiale, og kan placeres hvor behovet er.
Kan anvendes på mange overflade, og har optimal holdbarhed. Kan fastsættes i udstillingsvinduet, butiksvinduer, betongulve, som dekoration på display - ja mulighederne er mange.

Ved valg af forskellige reklamefolier muliggøres brugen af reklameannoncering på flere overflade. 

Rengøring af de glatte overflader inden fastklæbning af klistermærker eller folier, sikrer en endnu bedre holdbarhed. Støv og andre små partikler fjernes under processen. 

Vi fremstiller og trykker dine kampagnefolier efter dit ønske. Vi tilbyder også beskyttende laminering til udvalgte folier, hvilket forlænger dine kampagne foliers levetid.

Fjern folien

Abziehen der Schutzfolie bei Werbefolie

Påklæbning

Ankleben der Werbefolie

Fastsættelse

Festdrücken der Saugnapffolie

Optimal tilpasning til enhver overflade

Ved brug af kampagnefolie, taler man om forskellige typer af folier. Disse adskiller sig i produktion og materiale, med de forskellige strukturer alt afhængig af anvendelsesformålet.
Kampagnefolie af polymere og monomere folie har en god holdbarhed. Så hvis du vil annoncere med kampagnefolien over længere tid, bør sådan en folie anvendes

Udsmykning af butiksvinduer med dekorative glasfolier eller påklæbning af reklamemærkater på salgsdiske - Du kan få folie til det tilsvarende anvendelsesområde med individuelt print af os.

I vores webshop finder du forskellige foliematerialer, der kan benyttes på forskellige underlag og områder. 
 

Vores klæbefolier til dine behov

Dekorationsfolier til glas er særligt populære til visuel præsentation i butiksvinduer, på spejle og på glasvægge til afspærmning. Folien er permanent selvklæbende og kan bruges som et dekorativt element.
Sammenlignet med andre kampagnefolier har Dot-folien luftkanalerne mellem klæbemidlet hvilket gør det nemt at påføre og fjerne folien. 

Den trykte folie kan bruges både indendørs og udendørs. Ideel til kortvarigt brug. Efter brug kan Dot-folie fjernes uden at efterlade klæberester.

Indendørs brug

Einsatz von Werbefolien im Schaufenster

Udendørs brug

Werbefolie draußen im Einsatz
Vil du reklamere udendørs? Pladsen i fodgængerzoner eller i indgange er ideel til unik gulvreklame. Den ofte uudnyttede reklameplads kan her udnyttes effektivt med kampagnefolie.
Vores gadefolie / Streetfolie klæber på asfalt, beton, belægningssten, trapper og meget mere.

Anvend denne type udendørs reklame til at placere kampagnebudskaber og fang de forbipasserendes opmærksomhed. Den semi-permanente folie gengiver dit reklameindhold optimalt og har en holdbar klæber.

En anden selvklæbende folie finder du i den selvklæbende PVC folie. Denne folie kan påføres på glatte overflader.
Påføringen er nem, da produktet er let aftageligt og kan genplaceres. Med en holdbarhed på op til tre år, kan selv langvarige reklamebudskaber præsenteres med denne.

Endelig er der mulighed for brug af en støbt folie. Denne folie med digitaltryk på den ene side, har optimale egenskaber til langvarigt brug og høj klæbestyrker. Da støbt folie er UV-bestandig, forhindre det, at reklamebudskabet falmer.
Denne kampagnefolies levetid kan forlænges med en ekstra beskyttelseslaminering.
luk menu
Gå til top