20-07-04_ch_1740x600

LED Klikrammer, LED Akrylrammer og meget mere


LED Rammer iscenesætter din reklame perfekt døgnet rundt. Rammernes LED-moduler byder på ensartet og højkvalitets belysning af dit indhold.
Luk
Filtrer & sorter

Synliggør dit reklamebudskab 24/7

Især i vintermånederne bliver det tidligere og tidligere mørkt. Konventionelle rammer uden belysning gemmes væk, og reklamepladsen bliver dermed ikke brugt. Med uoplyste reklame kan du kun tiltrække opmærksomhed i dagslys. Attraktive reklamepladser står derfor tomme efter mørkets frembrud, og forbipasserende kan dermed ikke længere tiltales efter solnedgang.

Lysreklamer, som lysrammer giver mulighed for at præsentere reklame selv i mørke. Ved at bruge denne iøjnefaldende reklameteknologi, har du mulighed for at henvende dig til et større antal af mennesker og skabe opmærksomhed omkring dine produkter. Den attraktive reklameplads i butiksvinduet kan eksempelvis udnyttes bæredygtigt og optimalt på denne måde.

Den nøjagtige reklametid for lysreklamerne kan indstilles med timeren. Som betyder at du kan fortsætte med at reklamere med dine plakater i et par timer efter lukketid. Desuden aflastes dit personale og du behøver ikke at tænke på at slukke LED rammerne ved lukketid.

Lysreklamer er ikke kun velegnede til at udnytte reklamepladsen i tidsmæssig henseende. Lysende objekter opfanges især af det menneskelige øje. De lyse og klare farver i reklamen tiltrækker vores opmærksomhed meget mere end uoplyste objekter.

Derfor er LED rammer meget populære i forskellige brancher. De oplyste rammer anvendes især på messer, i den stationære handel eller i butiksvinduer. Tiltræk dermed de forbipasserendes opmærksomhed på afstand og skil dig ud fra konkurrenterne.

Til plakater i forskellige formater

I vores webshop finder du en passende ramme til samtlige formater. Både specialformater, såvel som de almindelige formater fra A0 til A4 fås som rammestørrelser. Ud over rammer til inden- og udendørs brug, anbefales lyskasser også til attraktiv lysreklame.

De fleste af vores LED rammer er sølvanodiserede klikrammer af aluminium. De er nemme at håndtere, som gør det hurtigt og ukompliceret at udskifte plakater. Som foregår ved at folde de enkelte rammeelementer op. Hvor indholdet herefter udskiftes, og rammen lukkes igen.

De klassiske LED klikrammer fås til vægmontering eller til montering i loft. Den glatte kant af aluminium sørger for et attraktivt ydre, mens plakaterne indeni belyses af LED moduler. Find både modeller til indendørs brug samt vandtætte modeller til udendørs brug i vores online sortiment.

Ud over klikrammer har vi også et udvalg af LED magnetdisplays i vores webshop. Som navnet antyder, er disse rammer magnetiske og er derfor nemt at hænge op. Ophængssystemet med magnet kan fungere som en forbindelse mellem de enkelte rammeelementer eller som forbindelse til en strømskinne. 

Ved at bruge en strømskinne kan LED magnetrammerne anvendes uden yderligere skinner. Strømskinnen er tilsluttet til strøm. Med et passende ophængssæt, kan et vilkårligt antal magnetrammer ophænges på skinnen under hinanden. Som et alternativ til en loftskinne, kan der også vælges en strømskinne til gulv.

Vores sortiment af LED rammer afrundes med iøjnefaldende LED akrylrammer. De kan monteres på væggen eller placeres attraktivt på borde og diske. Akrylrammen forstærker til dels belysningen af indholdet. Disse rammer er også ekstremt slanke, hvilket understøtter deres moderne udseende af høj kvalitet.

Har du fundet en passende LED ramme?

LED rammer er et populært hjælpemiddel til salg og reklame. De udtryksfulde rammer bruges til plakatpræsentation og kan bruges på langt sigt, som en del af din butiksindretning. Den homogene belysning med LED moduler tiltrækker opmærksomhed fra potentielle kunder på lang afstand. Desuden fungerer rammen som en lyskilde i din butik eller på dit kontor.

De oplyste rammer øger opfattelsen af dit indhold. De findes ikke kun i forskellige formater, men kan også bruges på mange forskellige måder. Alle slags indlæg kan nemt udskiftes inden for kort tid. Desuden er de slanke rammer meget lette og kan derfor opbevares og transporteres pladsbesparende.

Brug din LED ramme stationært i dit butikslokale eller gør den til en del af dit messeudstyr. De forskelligartede rammer kan anvendes fleksibelt og opnår stor reklamesucces. Med LED teknologien sætter du ikke kun fokus på reklamer, men også infosopslag. Sørg for, at dine opslag bliver bemærket bedre og mere bæredygtigt.

Den moderne LED teknologi som anvendes til artiklerne, sikrer ikke kun en homogen belysning. Til vores lysrammer bruger vi LED-moduler af høj kvalitet. De imponerer med deres høje effektivitet, lave energiforbrug og lange levetid. Modulerne er monteres jænvt i rammen, så indlæggene er professionelt belyst.

Resultatet er en professionel og holdbar LED ramme med førsteklasses belysning. Vælg den ramme, som passer til dine behov. Hvilket format ønsker du at reklamere? Skal det være en ramme i A3 format eller leder du efter en ramme i storformat?

Er du på udkig efter en klassisk LED klikramme, et magnetdisplay eller en attraktiv LED akrylramme? Ønsker du at præsentere dit indhold på én eller begge sider? I vores webshop har du mulighed for at se vores forskellige rammer med lys. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige LED ramme.

Oplev den effektive reklameeffekt som LED rammer har for din virksomhed. Brug dem på lang sigt til præsentation af dine plakater, billboards eller opslag. Find en passende ramme til din reklame!
luk menu
Gå til top