Med rammer til væg kan du synligt fremvise reklamer og meddelelser i standard- eller specialformater. Ud over de tilbudte formater, kan vi også tilbyde specialfremstillinger eller et tryk på rammerne. Oplev vores  vægrammer af træ, aluminum, plast eller metal.
Luk
Filtrer & sorter

Reklame og information med vægrammer

Rammer til væg hjælper dig med at præsentere vigtig information eller attraktivt reklameindhold på en optimalt synlig måde. Udstyr rammerne med indstik i det respektive format, som kan udskiftes igen og igen. Som betyder at displayene kan anvendes til permanent formidling af indhold ved Point of Sale, på kontorer eller i værkstedet.

Inde i rammerne kan man finde den ugentlige kantineplan, ugeprogrammet eller flugtplanen. Rammer med beskyttelsesfolie sørger for, at indstikkene er beskyttet mod tilsmudsning og falmning.  Derudover sørger den antireflekterende frontplade på vægrammerne af aluminium for god læsbarhed af indholdet.

Ud over alu rammer findes der også naturlige trærammer eller farverige plastrammer. De smalle rammer viser effektivt din reklame og informationer på anvendelsesstedet. Eksempelvis med en farverig vægramme din CI farve. Eller en træramme med naturlig charme.
Vægrammer med udskifteligt indhold i standardformater

Rammer til væg i standardformater

Vores vægrammer er tilgængelige i formater A0 til A6. Fold blot rammeelementerne ud og indsæt det respektive indstik. Nogle rammer kan også monteres ved at skubbe dem ind fra siden eller ved at fastklemme. Fastklemning betyder, at et banner med fladkeder indsættes i rammen.

Vægrammerne til bannere fås i samtlige bannerformater, men også i de klassiske DIN formater. Også her kan man udskifte hurtigt ved at fjerne og indsætte fladkederen i rammen. Bannerene forbliver perfekt udspændt inde i rammen.

Samt med indstik, som bannere, kan du frit designe reklamemediet efter dine ønsker. Med den hurtige udskiftning og kortvarige oprettelse af indhold, kan du med vægrammer reklamere til forskellige formål. Standardformaterne gør det nemt at skabe nyt indhold i den rette størrelse igen og igen.


Vægrammer - tilpasset til dit anvendelsesområde

Vægrammer kan problemfrit tages i brug på inden- og udendørs områder. På udendørs områder er der dog ofte ekstra krav til displayet. Her er rammen udsat for særlige ydre påvirkninger pga. vejret. Derudover kan enhver få adgang til displayene, som normalt er uden for opsyn.

Med passende udstyr til vægrammen kan du sørge for sikkert brug, selv udendørs. En rammen med regnvandsbeskyttelse garanterer, at dine indstik forbliver tørre indeni, selv i dårligt vejr. Ved at udstyre rammen med en tyverisikring, kan du beskytte indholdet mod uautoriseret adgang.

Især på messer eller på indendørs områder kan en vægramme med brandbeskyttelse også være interessant. Disse modeler har B1 certificering efter DIN 4102. De betragtes som brandhæmmende og er ofte påkrævet ved events, på offentlige områder eller på messer.

LED Vægrammer - reklame med lyseffekt

Vil du fremvise din reklame i det rette lys? Med vores LED vægrammer kan du vise dit indhold i det bedst mulige lys døgnet rundt.

Profilen på displayene er udstyret med smart LED teknologi. LED modulerne sørger for homogen belysning af indholdet. Vælg også mellem forskellige formater i vores kategori lysrammer!

Se LED vægrammer »

Individuelt fremstillet af VKF Renzel

Vi tilbyder et stort antal af forskellige vægrammer i vores webshop. Derudover er der mulighed for at individualisere disse rammer yderligere med tryk. Det kan eksempelvis være i form af et logotryk. Vores interne trykkeri sørger for, at dine trykspecifikationer implementeres i høj kvalitet. 

Som producent kan vi også tilbyde specialfremstilliner og individuelle displays. Har du brug for en ramme til et bestemt event, en speciel kampagne eller en vægramme i en særlig størrelse? Vi fremstiller gerne vægrammer efter dine ønsker og ideer.
luk menu
Gå til top