Tekstilrammer & stretchframes

Iscenesæt dit reklameindhold!
✓ med & uden belysning
✓ Indendørs & udendørs 


Få mere info »

Tekstilrammer minimerer støjen i rummet og giver en hyggelig atmosfære. De kan monteres på væggen, i loftet eller anvendes som skillevægge.
Luk
Filtrer & sorter

Tekstilrammer i forskellige variationer

I vores webshop tilbyder vi et bredt udvalg af aluminiumsprofiler eller tekstilrammer med og uden lys: Uanset om det er en opmærksomhedsskabende Lightbox, som en tekstilramme til vægmontering eller som en stretchframe til indgangspartier på hoteller og i virksomheder. Vores trykmaterialer til tekstilrammer er altid skræddersyet til den tilsigtede anvendelse. Vi kan endda fremstille forskellige størrelser af tekstilrammer eksempelvis i form af en terning.

Find den rigtige rammer til dit budskab

Er du på udkig efter en tekstilramme, som også kan anvendes som rumdeler / skillevæg? Så bør du kigge nærmere på den fritstående Aluminium Stretchframe "44". Den kan med sin lave vægt og individuelle trykmuligheder, anvendes på mange forskellige måder, f.eks. som en akustisk lysdæmper eller afskærmning. Eller vælg PIXLIP GO Lightbox 100: som er særligt velegnet som et klassisk opholdssted til kunder, som skaber den første kundekontakt. Som en del af større messekonstruktioner eller eventudstyr, fungerer den som et visuelt eller rummeligt skilleelement. Men er du på udkig efter en tekstilramme til indgangspartiet i virksomheder, hoteller, lufthavne, osv., er Stretchframe displayet "Straight" et godt valg. Dette display kan anvendes fra begge sider. Eller vælg Stretchframe displayet "Palette", som kan anvendes på begge sider og kan skydes ind under disken, for at sørge for et sikkert display ved at lægge vægt på bundpladen.

Få fremstillet tekstilrammer i individuelle størrelser

Tekstilrammerne fra vores webshop leveres færdigsamlet og pakket for at spare plads. Vælg den ramme, der kombinerer dine ønsker bedst muligt: Lightboxes kan anvendes på væggen som billedrammer eller som attraktive lyskasser til reklame dag og nat. Præsentér dine designs på tekstilmaterialer med en tekstilramme, for et synligt og krølfrit reklamebudskab. Med tekstilrammer i stretchframe-udgaver, kan man hurtigt og nemt ændre motiver eller reklamebudskaber. 
luk menu
Gå til top