Vores belyste LED tekstil spænderamme "Lumos" overbeviser med dets fremragende farvebrillans. Som LED spænderamme eller LED tekstil spænderamme anvendes de ofte på messer, i butiksvinduer eller i salgslokalet. Rammen kan fås som væg- eller gulvmodel, samt kan de fremstilles i individuelle størrelser.

Læs videre »

Tekstil spænderammer belyst med LED moduler

Tekstil spænderammer er et populært middel til at vise dine reklamebudskaber. Rammerne er differentieret efter belysning, dimensioner og anvendelsesområde. Strækrammerne er som regel lette at samle, hvilket gør dem velegnede til både stationær og mobil brug.

Sammenlignet med konventionelle tekstil spænderammer har LED spænderammen "Lumos" en ramme, der er belyst med LED'er. De er udstyret med kant-belysningsteknik og anvendes indendørs. Som en robust stående version eller som hængende vægdisplay kan de bruges mange steder.

Spænderammen består af en aluminiumsbase hvori stofbanner spændes op ved at indsætte den syede plastkant ind i profilen. Med vores "Lumos" rammer er der garanti for et hurtigt bannerskifte.

Desuden har rammene en LED belysning af høj kvalitet. Dette sikrer en homogen belysning af reklamebannerne på en eller to sider. Udnyt rammenes fremragende farvebrillans til at fremvise din reklame bedst muligt. Med "Lumos" LED lysvæg kan du reklamere døgnet rundt.

 

Udskiftelige motiver

Hurtig udskiftning af banner

Ramme 100% genanvendelig

Materialet i rammen kan genanvendes

Mange størrelser

Special produktion muligt

Emballage optimering

Omkostningseffektiv transport

Kategoriebanner_Abspeerständer_DE

LED spænderammer til væggen


Kategoriebanner_Abspeerständer_DE2

LED tekstil spænderammer


LED spænderammer fritstående eller som vægdisplay

Ønsker du fra afstand at tiltrække de besøgendes opmærksomhed hen mod din messestand? Eller ønsker du, at dit butiksvindue skiller sig ud fra mængden? Leder du efter et blikfang i salgslokaet, der også fungerer som en behagelig lyskilde? De oplyste tekstilrammer overbeviser med dets høje reklameeffekt på de forskellige områder.

Vægdisplayet kan fastgøres på væggen eller i loftet. Med dette display kan du fremvise dit budskab på ene side. Fastgør LED spænderammen i den ønskede højde, og vis dit indhold i en ideel højde.

"Lumos"-vægrammen fås i forskellige formater og har en LED belyst bagvæg. Det matchende banner til displayet og en lysdæmper fås efter anmodning.

Mens vægmodellen har bagvægsbelysning, har de fritstående display belyste kantbelysning. Denne teknologi sikrer en dobbeltsidet homogen belysning af dine reklamebannere. Du kan vælge mellem vores LED spænderamme med 100 eller 200 mm profil.

Uanset profildybden kan du få den belyste tekstil spænderamme i forskellige størrelser. Fra mindre formater til store lysreklamer er "Lumos"-modellen den rigtige LED spænderamme. To lodret monterede fødder sørger for den nødvendige stabilitet. En profildybde på 200 mm kan give ekstra stabilitet.

Ønsker du at placere din reklame på væggen eller fritstående i lokalet? Hvad er den ønskede størrelse på dit reklamebanner? Vælg den rette belyste tekstil spænderamme til dit behov.

 

Teknikken ved LED spænderammer

LED på Dibond®

Med denne teknik belyses LED Stretchframe fra bagsiden. Vi monterer LED modulerne på et fast Alu-Dibond®-panel for at skabe en homogen belysning. Dette sikrer en perfekt fordeling af lyset.

Velegnet til enkeltsidede rammer op til 2.000 mm i bredden og 1.000 mm i højden.

I betragtning af den relativt lille størrelse, som gør det nemt at sende rammerne i ét stykke, kan du vælge "LED on Dibond®". Med denne teknik bliver udnyttelsen af lyset optimal.
Technik der LED Spannrahmen für Wandrahmen

Teknikken ved LED fritstående display

Edge-Light teknik

Med denne teknik belyses LED tekstilrammen jævnt af LED moduler, der er monteret i siden af profilen. Ved at anvende blokker lag i stoffet (blockout) som reflekterende bagvæg opnås en optimal lysfordeling. 

Egnet til dobbeltsidede rammer op til 3.000 mm i højden og 2.000 mm i bredde.

Med store rammer opnår "Edge-Light"-teknologien altid et meget godt resultat. Jo bredere profilerne er, jo bedre er lysfordelingen. Med smallere profiler er der risiko for skyggedannelse - i dette tilfælde er "LED on Stabilizer" den optimale løsning.
Edge Light Technik für doppelseitige LED Rahmen

LED på stabilitetsprofil

Med denne teknologi monterer vi LED modulerne fast på tværstativer af aluminium. Ud over en ensartet belysning giver dette ekstra stabilitet til LED stretchrammen. Rammerne kan samles modulært. LED modulerne er færdigsamlet.

Egnet til dobbeltsidede rammer med en højde på op til 3.000 mm. Bredde: næsten ubegrænset. På grund af den modulære konstruktion kan rammene pakkes kompakt sammen. Det giver mulighed for omkostningseffektiv transport.

For ekstremt store rammer er den ovenfor nævnte "Edge-Light"-teknologi ikke den bedste løsning. Her bør man vælge "LED on Stabilizer"-teknikken, som altid giver en jævn lysfordeling ved høj effekt - for et smukt belyst slutresultat.
LED Module bei den beleuchteten Textilspannrahmen

Reklamer med LED tekstil spænderammer

I vores sortiment finder du passende LED spænderammer, eventuelt også med banner. Den homogene belysning af høj kvalitet giver din reklame den nødvendige opmærksomhed. Reklameindholdet på bannerne er perfekt iscenesat og præsenteret på en måde, der giver maksimal opmærksomhed.

Vælg en LED belyst tekstil spænderamme, og opnå optimal opmærksomhed på messer, udstillinger eller på salgsstedet. Vælg vores skønne designede ramme "Lumos" og sæt lys på din reklame!
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top