Vores oplyste LED tekstilramme "Lumos" overbeviser med sin fremragende farveglans. Som anvendes til opspænding af tekstiler på messer, i butiksvinduer eller på salgsgulvet. Rammen kan ikke kun til ophæng på væg eller som fritstående stander, men kan også produceres i individuelle størrelser.

Læs videre »

Tekstilrammer oplyst med LED moduler

Tekstilrammer er et populært salgsfremmende værktøj til at fremvise dine reklamebudskaber i de rette omgivelser. Rammerne er differentieret efter belysning, dimensioner og anvendelsesområde. Strækrammerne er som regel lette at samle, hvilket gør dem velegnede til både stationær og mobil brug.

Sammenlignet med konventionelle tekstilrammer har LED rammen "Lumos" en ramme, der er belyst med LED'er. De er udstyret med kantbelysningsteknologi og anvendes indendørs. Som en robust fritstående version eller som hængende vægdisplay, de kan bruges mange steder.

Rammen består af en aluminiumsbase hvori stofbanner spændes op, ved at indsætte den syede plastkant ind i profilen. Med vores "Lumos" rammer er der garanti for et hurtigt bannerskifte.

Desuden har rammene en LED belysning af høj kvalitet. Dette sikrer en ensartet belysning af reklamebannerne på en eller to sider. Udnyt rammenes fremragende farvenuancer til at fremvise din reklame bedst muligt. Med "Lumos" LED lysvæg kan du reklamere døgnet rundt.

 

Udskiftelige motiver

Hurtig udskiftning af banner

Ramme 100% genanvendelig

Materialet i rammen kan genanvendes

Flere størrelser

Special produktion muligt

Kompakt pakket

Omkostningseffektiv transport

Kategoriebanner_Abspeerständer_DE

LED ramme til væg


Kategoriebanner_Abspeerständer_DE2

LED tekstilrammer


LED rammer som fritstående eller vægdisplay

Ønsker du at tiltrække de besøgendes opmærksomhed hen mod din messestand? Eller skal dit butiksvindue skille sig ud fra mængden? Leder du efter et blikfang i salgslokalet, der også fungerer som en behagelig lyskilde? De oplyste tekstilrammer overbeviser med dets høje reklameeffekt på de forskellige områder.

Vægdisplayet kan fastgøres på væg eller i loft. Med dette display kan du fremvise dit budskab på ene side. Fastgør LED rammen i den ønskede højde, og vis dit indhold i en ideel højde.

"Lumos" vægrammen fås i forskellige formater og har en LED belyst bagvæg. Det matchende banner til displayet og en lysdæmper fås efter anmodning.

Mens vægmodellen har bagvægsbelysning, har de fritstående display belyste kantbelysning. Denne teknologi sikrer en dobbeltsidet homogen belysning af dit reklamebanner. Du kan vælge mellem vores LED ramme med 100 eller 200 mm profil.

Uanset profildybden kan du få den belyste tekstilramme i forskellige størrelser. Fra mindre formater til store lysreklamer er modellen "Lumos" den rigtige LED ramme. To lodret monterede fødder sørger for den nødvendige stabilitet. En profildybde på 200 mm kan give ekstra stabilitet.

Ønsker du at placere din reklame på væggen eller fritstående i lokalet? Hvad er den ønskede størrelse på dit reklamebanner? Vælg den rette belyste tekstilramme til dit behov.

Teknologi til LED strækrammer

LED på Dibond®

Med denne teknologi oplyses LED Stretchframe fra bagsiden. Vi monterer LED modulerne på et fast Alu-Dibond® panel for at skabe en homogen belysning. Dette sikrer en perfekt fordeling af lyset.

Velegnet til enkeltsidede rammer op til 2.000 mm i bredden og 1.000 mm i højden.

I betragtning af den relativt lille størrelse, som gør det nemt at sende rammerne i ét stykke, kan du vælge "LED on Dibond®". Med denne teknologi udnytter du optimalt lyset.
Technik der LED Spannrahmen für Wandrahmen

Teknologi til fritstående LED display

Edge-Light teknologi

Med denne teknologi oplyses LED tekstilrammen jævnt af LED moduler, der er monteret i siden af profilen. Ved at anvende blokeringslag i stoffet (blockout) som reflekterende bagvæg, opnås en optimal lysfordeling. 

Egnet til dobbeltsidede rammer, op til 3.000 mm i højden og 2.000 mm i bredde.

Med store rammer opnår "Edge-Light" teknologien altid et meget godt resultat. Jo bredere profilerne er, jo bedre er lysfordelingen. Med smallere profiler er der risiko for skyggedannelse - i dette tilfælde er "LED on Stabilizer" den optimale løsning.
Edge Light Technik für doppelseitige LED Rahmen

LED på stabilisator

Med denne teknologi monterer vi LED modulerne på faste tværstativer af aluminium. Ud over en ensartet belysning giver dette ekstra stabilitet til LED stretchrammen. Rammerne kan samles modulært. LED modulerne er færdigsamlet.

Egnet til dobbeltsidede rammer med en højde på op til 3.000 mm. Bredde: næsten ubegrænset. Med den modulære konstruktion kan rammene pakkes kompakt sammen. Det giver mulighed for omkostningseffektiv transport.

For ekstremt store rammer er den ovenfor nævnte "Edge-Light" teknologi ikke den bedste løsning. Her bør man vælge "LED on Stabilizer" teknologien, som altid byder på en jævn lysfordeling ved høj effekt - for et smukt belyst slutresultat.
LED Module bei den beleuchteten Textilspannrahmen

Reklamer med LED tekstil spænderammer

I vores sortiment finder du passende LED rammer, eventuelt også med banner. Den homogene belysning af høj kvalitet, giver din reklame den nødvendige opmærksomhed. Reklameindholdet på bannerne er perfekt iscenesat og præsenteret på en måde, der giver maksimal opmærksomhed.

Vælg en LED belyst tekstilramme, og opnå optimal opmærksomhed på messer, udstillinger eller på salgsstedet. Vælg vores skønne designede ramme "Lumos" og sæt lys i din reklame!
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top