Vores oplyste LED tekstilramme "Lumos" overbeviser med sin fremragende farvebrillans. Den anvendes til som LED ramme til opspænding af tekstiler på messer, i butiksvinduer eller på salgsgulvet. Rammen kan ikke kun fås som væg- eller fritstående display, men kan også fremstilles i individuelle størrelser.
Luk
Filtrer & sorter

Tekstilrammer oplyst med LED moduler

Tekstilrammer er et populært salgsfremmende værktøj til at fremvise dine reklamebudskaber i de rette omgivelser. Rammerne er differentieret efter belysning, størrelse og anvendelsesområde. Strækrammerne er som regel lette at samle, hvilket gør dem velegnede til både stationær og mobil brug.

Sammenlignet med konventionelle tekstilrammer har LED rammen "Lumos" en ramme, der er oplyst med LED'er. De er udstyret med kantbelysningsteknologi og anvendes indendørs. De kan anvendes på forskellige lokationer, som en robust fritstående version eller som hængende vægdisplay.

Rammen består af en aluminiumsbase hvori stofbanner spændes op, ved at indsætte den syede plastkant ind i profilen. Med vores "Lumos" rammer er der garanti for et hurtigt bannerskifte.

Desuden er rammene udstyret med LED moduler af høj kvalitet. Dette sikrer en ensartet oplysning af reklamebannerne på én eller to sider. Udnyt rammenes fremragende farvenuancer til at fremvise din reklame bedst muligt. Med LED lysvæg "Lumos" kan du reklamere døgnet rundt.

Udskiftelige motiver

Hurtig udskiftning af banner

Ramme 100% genanvendelig

Materialet i rammen kan genanvendes

Flere størrelser

Specialproduktion muligt

Kompakt pakket

Omkostningseffektiv transport

Kategoriebanner_Abspeerständer_DE

LED ramme til væg


Kategoriebanner_Abspeerständer_DE2

LED tekstilrammer


LED tekstilrammer som fritstående eller vægdisplay

Ønsker du at tiltrække besøgendes opmærksomhed hen mod din messestand? Eller ønsker du at dit butiksvindue skille sig ud fra mængden? Leder du efter et blikfang i salgslokalet, der også fungerer som en behagelig lyskilde? De oplyste tekstilrammer overbeviser med deres høje reklameeffekt på de forskellige områder.

Vægdisplayet kan fastgøres på væg eller i loft. Med dette display kan du fremvise dit budskab på ene side. Fastgør LED rammen i den ønskede højde, og vis dit indhold i en ideel højde.

"Lumos" vægrammen fås i forskellige formater og har en LED belyst bagvæg. Det matchende banner til displayet og en lysdæmper fås efter anmodning.

Mens rammen er udstyret med bagvægsbelysning, er de fritstående display oplyst med kantbelysning. Denne teknologi sikrer en dobbeltsidet ensartet oplysning af dit reklamebanner. Vælg mellem vores LED tekstilramme med 100 eller 200 mm profil.

Uanset profildybden, kan du få den oplyste tekstilramme i forskellige størrelser. Fra mindre formater til store reklamelys, er modellen "Lumos" den rigtige LED ramme. To lodret monterede fødder, sørger for den nødvendige stabilitet. En profildybde på 200 mm kan give ekstra stabilitet.

Ønsker du at placere din reklame på væggen eller fritstående i lokalet? Hvad er den ønskede størrelse på dit reklamebanner? Vælg den rette oplyste tekstilramme til dine behov.

Teknologi til LED strækrammer

LED på Dibond®

Med denne teknologi oplyses LED Stretchframe fra bagsiden. Vi monterer LED modulerne på et fast Alu-Dibond® panel for at skabe en homogen oplysning. Dette sikrer en perfekt fordeling af lyset.

Velegnet til enkeltsidede rammer op til 2.000 mm i bredden og 1.000 mm i højden.

I betragtning af den relativt lille størrelse, som gør det nemt at sende rammerne i ét stykke, kan du vælge "LED on Dibond®". Med denne teknologi er det høje lysudbytte en fordel.
Technik der LED Spannrahmen für Wandrahmen

Teknologi til fritstående LED display

Edge-Light teknologi

Med denne teknologi oplyses LED tekstilrammen jævnt af LED moduler, der er monteret i siden af profilen. Ved at anvende blokeringslag i stoffet (blockout) som reflekterende bagvæg, opnås en optimal lysfordeling. 

Egnet til dobbeltsidede rammer, op til 3.000 mm i højden og 2.000 mm i bredde.

Med store rammer opnår "Edge-Light" teknologien altid et godt resultat. Jo bredere profilerne er, jo bedre er lysfordelingen. Med smallere profiler er der risiko for skyggedannelse - i dette tilfælde er "LED on Stabilizer" den optimale løsning.
Edge Light Technik für doppelseitige LED Rahmen

LED på stabilisator

Med denne teknologi monterer vi LED modulerne på faste tværstænger af aluminium. Ud over en ensartet belysning giver dette ekstra stabilitet til LED stretchrammen. Rammerne kan samles modulært. LED modulerne leveres samlet.

Egnet til dobbeltsidede rammer med en højde på op til 3.000 mm. Bredde: næsten ubegrænset. Med den modulære konstruktion, kan rammene pakkes sammen kompakt. Det giver mulighed for omkostningseffektiv transport.

For ekstremt store rammer, er den ovenfor nævnte "Edge-Light" teknologi ikke den bedste løsning. Her bør man vælge "LED on Stabilizer" teknologien, som altid byder på en jævn lysfordeling ved høj effekt - for et smukt oplyst slutresultat.
LED Module bei den beleuchteten Textilspannrahmen

Reklame med LED tekstilspænderammer

I vores sortiment finder du de passende LED spændrammer, eventuelt også med banner. Den homogene belysning af høj kvalitet, giver din reklame den nødvendige opmærksomhed. Reklameindholdet på bannerne er perfekt iscenesat og præsenteret på en måde, der tiltrækker maksimal opmærksomhed.

Vælg en oplyst LED tekstilramme for at opnå optimal opmærksomhed på messer, udstillinger eller i butikken. Vælg vores smukt designede "Lumos" ramme af høj kvalitet. Sæt lys i din reklame!
luk menu
Gå til top