Luk
Filtrer & sorter

Det MOBILE Præsentationssystem af plast

LED lysrammen består af et modulært system med forskellige rammehøjder og en række praktisk tilbehør. Reklamebannere fremvises uden kanter. Med kombination af flere elementer kan du udstille dit reklamebudskab på en professionel måde.

Den lysende effekt - som er tydeligt synlig selv i dagslys - henleder straks opmærksomheden på dit reklamebudskab. Takket være det fleksible tilslutningsmuligheder kan de enkelte lysvægge kombineres med hinanden og danne forskellige konstellationer. Det er muligt at oprette komplette messestande med PIXLIP systemet.

Med det modulære system kan du realisere forskellige messestande med ét system. Systemet kan holdbart og kan frit ændres efter behov. Det giver dig mulighed for at præsentere din virksomhed, produkt eller brand på ny ved hver eneste begivenhed uden store anstrengelser. Derfor egner systemerne sig også perfekt til butiksvinduer eller til butikker.

Eksklusive bannere gør hvert enkelt GO element unikt. Hvis budskabet ændres, kan bannerne udskiftes hurtigt og nemt. Lysvæggen kan forsynes med din dobbeltsidede lysreklame. Det er altid muligt at tilpasse din lysvæg til nye produkter, begivenheder eller sæsoner.

Det er også muligt med ensidig anvendelse med et Blockout banner på bagsiden. Dette banner forhindrer lys i at skinne igennem ved hjælp af et barrierelag. Du kan også bestille erstatningsbannere til din PIXLIP GO hos os. Bannerne kan hurtigt og nemt udskiftes.

Ud over bannere har du også et udvalg af udvidelser og tilbehør. En brochureholder eller en opsats til flag kan bruges til reklameformål. Systemtilslutninger eller dørsæt byder på yderligere muligheder i designet. Med forbindelseselementerne er det muligt at kombinere forskellige PIXLIP GO elementer med hinanden. Flexforbindere og dørbeslag fra dørsættet kan anvendes til at skabe foldevægge.

Fordele ved præsentationssystemet

  • LYST! De højeffektive LED-moduler garanterer en homogen belysning og skaber maksimal opmærksomhed.
  • HURTIGT! Med det intelligente og intuitive indstikssystem kan alle komponenter tilsluttes uden værktøj på få minutter for at skabe en moderne reklameflade.
  • LET at transportere! PIXLIP GO er særlig let at transportere med sin lette konstruktion af plast. Den er lige så nem at transporete i den komfortable bæretaske. Systemet passer i ethvert bagagerum!

Opdag de mange fordele ved PIXLIP Go til din virksomhed. Brug det alsidige system som en unik messeopbygning, attraktive reklame eller innovativ butiksindretning. Som en kraftig LED lyskilde og effektiv lysvæg, sikrer PIXLIP GO displayet en høj kvalitet og en tiltalende præsentation af din virksomhed.

Med systemets foranderlighed er du fleksibel med hensyn til din reklame. Med præsentationssystemet foretager du en effektiv investering, som du vil få gavn af i lang tid. PIXLIP systemerne kan anvendes i op til 10 år. Overbevis dig selv om de mange fordele med disse lyssystemer. 

Er du interesseret i PIXLIP GO, men er i tvivl om hvilket design du skal fremvise? Vi hjælper dig gerne med at udvikle et attraktivt grafisk design, bare spørg!
luk menu
Gå til top