Inden for messeopbygning og reklamelys har begrebet OCTAlumina gjort sig bemærket. LED lysvæggene anvendes på forskellige områder, som mobil lysvææg eller til ophæng i loft. Værktøjsfri montering og professionelt lys sikrer populariteten af disse lyselementer. Sæt dine reklamebannere effektivt i rampelyset.
Luk
Filtrer & sorter

Enkelt- eller dobbeltsidede lyselementer

Lysets effekt på det menneskelige øje er ubestridt. Det tiltrækker automatisk opmærksomhed på de forskellige anvendelsesområder. Denne effekt er perfekt til at anvende lyselementerne til præsentation og dekoration. Lysvægge gør hurtigt og effektivt de forbipasserende, besøgende og kunder opmærksomme på dit budskab.

OCTAlumina er en særlig type af lysvæg. LED modulerne er indbygget i siderne på grundstellet for et skyggefrit lys. Bannerne trækkes ind i de to rillelister på ingen tid, som giver dig mulighed for at reklamere på én eller to sider.

Anvend et banner med baggrundsbelysning ved ensidigt brug, som sikrer at der ikke slipper lys ud bagud. Den koncentrerede lysstyrke er fokuseret på den ensartede oplysning af forsiden. Kederrammerne sikrer, at bannerne hurtigt kan udskiftes.

En rille sikrer en nem og ubesværet indsættelse. Reklamebudskaber opsættes og udskiftes på få minutter. Power LEDs med høj lysstyrke sikrer en jævn oplysning er dit nye reklamebudskab. 

Kraftige LED'er er ansvarlige for lysstyrken på lysvæggene. LED modulerne er placeret i rammen. En sofistikeret fjedermekanisme gør det nemt og sikkert at sætte profilerne på plads, og sikrer at de kan samles uden værktøj. Med en slank profildybde på 120 mm garanterer de roterbare bundplader en sikker stand.

Den værktøjsfrie opsætning og de roterbare fødder, fuldender den samlede pakke. OCTAlumina lysvægge er derfor meget populære til events, udstillinger og til præsentation i butikken.

Fritstående version

Fritstående OCTAlumina lysvæg

Vægudgave

LED vægelement fra Octalumina

Loftsudgave

OCTAlumina loftsophæng med LED moduler

Lysvægge til alt

Når man anvender lysvægge på messer, events eller udstillinger, er mobiliteten af den pågældende væg afgørende. Denne egenskab definerer helt sikkert OCTAlumina elementerne. Den værktøjsfrie montering og pladsbesparende opbevaring sikrer, at lysvæggen kan opbevares i ethvert bagagerum i bilen.

De medfølgende transporttasker gør det nemt for dig at transportere den, fra det ene sted til det andet. Det samme banner kan yderligere bruges til at informere eller reklamere ved arrangementer. Og der kan altid implementeres nye reklametiltag takket være det hurtige bannerskifte.

Den langfristede anvendelse med forskellige reklamebudskaber er også interessant ved udstyring af butikker, supermarkeder og kontorer. En fuldstændig ombygning er mulig med minimal arbejdsindsats og omkostninger. Reklametiltag, butiksvinduet eller kontorudstyres kan altid tilpasses og fornyes. 

En eksklusiv lysvæg præsenterer ikke kun din reklame på en attraktiv måde, men fungerer også som en effektiv lyskilde. De fritstående elementer kan anvendes som lysvægge, der bade rummet i et varmt lys og bidrage til en ny atmosfære. De forskellige typer af montering giver alsidige muligheder for at indrette dit respektive rum.

Et loftsophæng er velegnet for at anvende OCTAlumina som en slags lyskilde. Du kan fra loftet oplyse forskellige områder i et blødt lys, og samtidig placere forskellige motiver, grafik eller billeder på banneret. Med det rigtige motiv skaber du et ægte blikfang, som de besøgende vil huske.
 
Ud over at montere banneret i loftet, kan det også ophænges på væggen. Mens de fritstående elementer kan placeret frit i rummet, kan vægudgaverne fastgøres til de respektive vægge. Den smalle profil sikrer, at armaturelementet passer til enhver væg.

Ukompliceret håndtering

Høj reklameffekt

Pladsbesparende opbevaring

OCTAlumina til messeopbygning

Takket være de forskellige monteringsmuligheder og den høje mobilitet, er OCTAlumina elementerde ideelle til opbygning af messer. OCTAlumina modellerne er ukomplicerede at håndtere, pladsbesparende at transportere og samtidig meget effektive i reklameøjemed. Som gør dem til en alsidig del af messeudstyret. 

De forskellige vægelementer kan benyttes til at skabe skillevægge, komplette messestande eller som effektiv Eye Catcher på messestanden. Den VDE kompatble "OCTAlumina toolless" lysvæg kan opstilles frit som dobbeltsidet version på messestanden. 

Vil du skille dig ud fra mængden af udstillere på messen? Vores loftselementer sikrer, at din messestand tiltrækker de messebesøgendes interesse, selv på afstand. Med en loftskube med fire reklamepladser, kan besøgende fra alle retninger ikke undgå at se dig og din stand.

En vellykket messe er udstyret med relevant messeudstyr og messetilbehør. Vi leverer de rigtige produkter til ensartet og unikt messeudstyr. Med vores eget trykkeri, kan vi levere aluminiumskonstruktionen med et professionelt trykt reklamebanner.

Enkel, professionel og lysstærk

Med OCTAlumina lyselementerne får du alsidighed, kvalitet og lethed i ét produkt. Find vægge, loftsophæng og vægelementer til de forskellige anvendelsesområder. Sæt din reklame i fokus eller skab et blikfang med din butiksindretning. Reklamelys er ikke kun et ægte blikfang inden for messebyggeri.

Oplev de mange fordele, som OCTAlumina modellerne kan byde på. De forskellige bannere kan anvendes over en længere periode. Den hurtige udskiftning af reklamebannere understøtter den lange levetid, da nye reklamebudskaber kan implementeres igen og igen.

Efter kort vil lysvæggene blive en integreret del af dit forretningsudstyr. Prøv selv lysstyrken, høje kvalitet og enkelheden med OCTAlumina.
luk menu
Gå til top