Messediske forener egenskaberne ved en frit designbar reklameflade med egenskaberne af en disk.
Luk
Filtrer & sorter

Messediske - Kontaktpunkt for det perfekte førstehåndsindtryk

Messediske er ofte et meget vigtigt præsentationsmedie for dig og dine kunder: Især på messer, arrangementer og events fungerer messediske som det første kontaktpunkt, som nye besøgende går hen til. Det fungerer som det centrale kommunikationspunkt for kunderne: hvor de kan få information og indlede en samtale med hinanden. Derfor har messediskenes udseende, kvalitet og tilstand en særlig stor betydning. Når alt kommer til alt, skal det være sjovt for de besøgende at opholde sig ved messedisken. Men hvilken messedisk skal man egentlig vælge? En klassisk Pop-Up disk eller en runddisk med eller uden baropsats? Demoborde og LED diske kan også være den receptionsdisk til at præsentere dig selv og din virksomhed optimalt på den næste messe.

Vores messediske modeller i et overblik

Udnyt vores udvalg af messediske til dit næste arrangement. Modellerne i vores webshop er fremstillet i forskellige former, størrelser, kvalitet, tekstur og forarbejdning. Hver messedisk er kendetegnet ved deres forskelligeartede produktegenskaber. Disken "Brilliant" XL er eksempelvis en passende model, hvis du er på udkig efter en messedisk i halvcirkel form, som hurtigt kan samles og adskilles. Til denne messedisk som leveres med en transporttaske, medfølger også et grafikudskift. Eller søger du efter en sekskantet messedisk, der ikke kun er ekstremt let, men som også kan trykkes individuelt? Så bør du bemærke sekskantsdisken "IQ" - den praktiske model af stabilt aluminium til messer og kongresser eller som salgsdisk. Messedisken "Finesse" er også en utroligt attraktiv variant til modtagelse af besøgende: Her kan man vælge mellem hvid, sort eller bøg, og grafikken kan nemt og bekvemt udskiftes med burrebånd. Hvis du derimod ønsker en LED belyst messedisk, kan vi anbefale disken "LED-Counter" og LED-promodisken "Nova": Med de integrerede LED-elementer er disse messediske et absolut blikfang på enhver messe og mange events.

Mobile messediske til messer, events og arrangementer

Uanset hvordan du anvender den ønskede messedisk og integrerer den i omgivelserne: I vores webshop finder du uden tvivl en passende mobil disk. Lad dig inspirere af vores store produktudvalg og vælg den messedisk, der kombinerer dine krav optimalt. Uanset om det er som en klassisk infodisk, salgsdisk, om den er halvrund, sekskantet eller endda med 360° reklameflade. Udvalget af messediske er lige så alsidigt og varieret som din virksomhed. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af messediske, der udmærker sig ved deres særlige fleksibilitet. Som betyder at de kan opstilles hurtigt og sørger for at grafikbannere eller andet infomateriale også hurtigt kan udskiftes. For ukompliceret og hurtig transport af messediske, får du altid en transporttaske eller en trolley med i købet. Så op- og nedtagning foreløber ideelt, før og efter den vellykkede præsentation.
luk menu
Gå til top