Som individuelt trykte, mobile diske kommer messediske til anvendelse på messer og events. De er lette at transportere og fås også med LED belysning. Opdag også vores LED diske og mobile messediske til præsentation af brochurer og giveaways. Messediskene kan også fås med direkte tryk med dit ønskede motiv.
Luk
Filtrer & sorter

Mobile diske til anvendelse på messer og events

Diske er populære komponenter i butikker, receptionsområder, hoteller, restauratner eller servicepunkter. De har en behagelig højde og giver plads til, at kunder og personale kan interagere. De anvendes til rådgivning, udveksling af varer eller distribution af infomateriale. Med deres centrale placering er diskene ofte det første kontaktpunkt for forespørgsler, forslag eller spørgsmål.

En opstillet disk er utroligt populær hos kunder og interesserede parter. De fjerner ofte den første hæmning for kontakt med dit personale. Drag også fordel af disse som en skranke på messer. Som messeskranker er de typisk opstillet på messestande.

Det er her at messediskene til messestanden inkl. tryk kommer til sin ret. De fungerer som rådgivningsbord eller infopunkt på små eller store områder. Med en bæretaske er det nemt at transportere diskene til standen. Samlingen af messedisken foregår også ukompliceret.

Den enkle montering og den kompakte transport, gør displayet til et attraktivt produkt. I sammenligning med klassiske receptionsdiske, er messediskene foldbare eller lette at skille ad. Det sparer vigtig opbevaringsplads i bilen. Derudover passer messeudstyret med messedisken også nemt ind i bilen.

Messediske med LED belysning

I vores webshop finder du runde diske, messediske med alu grundstel eller LED diske. Belyste messediske bruges specielt til øget synlighed på messer eller events. LED messediske i vores sortiment er med LED teknologi. Her iscenesættes det trykte banner iøjnefaldende med LED belysning.

Lysmodulerne belyser de respektive bannerreklamer bagfra professionelt. Den moderne LED teknologi sørger for en ensartet belysning af motiverne. Belysningen sikrer at motiverne er perfekt synlige, selv i mørke omgivelser. Vælg en messedisk med LED belysning for at få mere opmærksomhed fra potentielle kunder.

Individuelt trykte diske til messestanden

En messedisk fungerer ikke kun som et praktisk diskområde på messen. Den fungerer også som et attraktivt reklamedisplay og blikfang. Da overfladen på disken kan udformes individuelt efter dine ønsker. Dermed kan dit logo, dine billedmotiver eller produkter få plads på messestanden.

Alt afhængigt af disken byder den på forskellige størrelser af overflader til tryk. Runde eller konveks formede messediske har den største reklameflade. Som regel kan du reklamere for dine produkter her, uden at reklamen forstyrres af profiler. Brug reklamepladsen til at overføre temaet på din messestand til disken.

Kombinationen af messedisk og messestand med koordineret tryk sørger for et professionelt image. Det sørger for, at reklamen og dit indtryk bliver fastholdt bedre i de besøgendes bevidsthed. Vælg et ensfarvet tryk med dit logo. Alternativt kan du trykke det ønskede motiv på hele displayets overflade.
Rund messedisk med logotryk

Messediske i rundt design

Runde diske har en reklameflade, som næsten strækker sig komplet over hele overfladen. Med et attraktivt tryk kan du udføre din reklame på hele overfladen. På toppen er der en rund dækplade til uddeling af information eller til rådgivning af potentielle kunder.

Pga. den runde form og det omkringliggende tryk skal diskene placeres centralt på messestanden. De er dermed synlige og tilgængelige fra alle sider. Hylderne inde i disken byder på opbevaringsplads på messestanden. Flyers, giveaways eller brochurer til uddeling eller genopfyldning kan dermed findes direkte i messedisken.

De runde diske til messestanden er populære blandt personalet på messer. Som foldbare diske kan messediskene hurtigt samles og udstyres med bannere. Den enkle montering sparer værdifuld tid ved opsætning af messestanden. Tiltræk messegæster til din messestand med et attraktivt tryk eller med andre idéer.

Oplev de runde messediske som runddiske eller rundsøjler til din messestand. Med tiltalende billedmontager eller redesigns af logoer eller ikoner skabes attraktive reklamemotiver. Disse finder plads på messedisken eller på de højere rundsøjler. Vælg de runde displays med en højde på 900 mm op til 2.000 mm.
 

Professionelt messeudstyr fra VKF Renzel

Udstyret til messer og events er også afgørende for den efterfølgende succes. Med professionelle displays kan du have en positiv indflydelse på successen af messen. Med hjælp af blikfang, et attraktivt program eller afslappende loungehjørner kan du appellere til messebesøgende.

Med vores messediske på din messestand byder du besøgende et centralt kontaktpunkt til deres spørgsmål. Få point med venlighed og god service. Brug de forskellige messediske til din messestand.

Derfor tilbyder vi trykte messediske med et passende motiv til din messestand. Få også LED messestande med tilhørende LED diske.

Ud over messediske tilbyder vi også mange andre produkter for en vellykket messe. Vi leverer en komplet system til din næste messe. Uanset om det er en karrieremesse, en fagmesse eller et stort event - vi er den rette leverandør til messe- og eventudstyr.
luk menu
Gå til top