Med en belyst LED messedisk løfter du din præsentation til det næste niveau.
Luk
Filtrer & sorter

Mobile LED diske til dine messebehov

Især for små og mellemstore messestand er mobilitet og let håndtering afgørende. Den ukomplicerede og hurtige montering og afmontering sparer tid. Derfor kan man afvikle messer med lignende eller samme udstyr. Som virksomhed kan du præsentere dig selv på mange forskellige messer.

Diskene i vores webshop står for fleksibilitet og mobilitet. De kan opbygges på kort tid og kan også hurtigt og pladsbesparende pakkes væk igen. Efter messen eller arrangementet kan disken opbevares i den medfølgende bæretaske, som sørger for at disken er nem at transportere.
Messediskene opbygges vha. et plug-in system, Pop-Up teknologi eller et slide-in system. Et banner med digitaltryk er let at fastgøre i en kederramme eksempelvis. Opnå perfekt og jævn belysning af banneret med velplacerede LED moduler. LED belysningen sørger for en tiltalende præsentation, der tiltrækker de besøgendes opmærksomhed, selv på afstand.

Messediske med LED gør din messeoptræden perfekt. Lysmodulerne bagbelyser din bannerreklame i højkvalitet. Med disse diske kan man fremvise produkter, reklame eller din virksomhed. Sammenlignet med konventionelle diske tiltrækker LED diske yderligere opmærksomhed fra forbipasserende, kunder og forretningspartnere.

Især på messer bliver forbipasserende konfronteret med et højt niveau af reklame. Som udstiller er det vigtigt at skille sig ud fra mængden og præsentere sig selv på den bedst mulige måde. Belyste messediske fungerer til at opfylde disse målsætninger. Kvalitetsprodukter og en effektiv placering af disken, kan være med til at tiltrække besøgende til standen.

I tæt sammenhæng med resten af messestanden kan de præsenteres på en ensartet måde og i høj kvalitet. Lysvægge kan supplere de opsigtsvækkende messediske optimalt. Ved at koordinere bannere og messekonstruktionen kan man opnå et ensartet og tiltalende image. Dermed appellerer du ikke kun til messegæsterne, men inviterer dem også til at blive hængende på din stand.
Kederramme til LED messedisken

Attraktivt blikfang på messestanden

De mobile diske placeres normalt i centrum af messestanden. De er ikke kun en central del af messeudstyret, men også stedet hvor handlingen finder sted. Samtale og konsultation finder sted ved messedisken, som er det ideelle sted til rådgivning af kunder og interesserede.

Den belyste disk kan fungere som hylde i den optimale højde, til rådgivning eller som præsentationsflade til borddisplays. De forskellige displays kan nemt placeres på disken. Flyers og brochurer er hurtigt tilgængelige under konsultationer og kan udleveres eller gives væk.

Resterende flyers, reklamegaver og reklameartikler kan nemt gemmes væk inde i disken. Afhængigt af artiklen er diskene udført med åbne hylder eller aflåselige opbevaringsrum. De aflåselige varianter giver mulighed for sikker opbevaring natten over.

I vores webshop findes forskellige produkter, som adskiller sig fra hinanden af hensyn til konstruktion, opbevaringsrum og design. De forskellige diske kan placeres hvor som helst på messestanden. Det eneste krav er mulighed for tilslutning til strømkilde ved messestanden. Hurtig opbygning og montering af banner, så den grænseløse præsentation af din virksomhed kan begynde.

Ud over de klassiske counters tilbyder vi også demoborde. Udstyret med LED moduler kan de opfange yderligere opmærksomhed, ikke kun på messer. Demoborde anvendes også i stormagasiner, i gågader eller ved arrangementer. Disse fås også med topskilt, så de er synlige på afstand.

De klassiske diske er tilgængelige i forskellige former. Runde såvel som firkantede diske er tilgængelige online. Diskene til konsultationer, rådgivning og info har typisk en højde på ca. 1000 mm. Den optimale højde byder på et behagelig samtaleklima.

Drag fordel af vores mangeårige erfaring inden for messekonstruktion og messeudstyr. Vores in-house trykkeri leverer udtryksfulde bannere til din disk, som passer til de tilsvarende produkter. Bannerne er bagbelyst med kraftige LED'er og sørger for en messeoptræden af høj kvalitet.

Vælg en af de ovenstående diske og drag fordel af de mange fordele ved belyste messediske. Ud over den nemme håndtering af produkter, står attraktiviteten af produkterne i forgrunden. Tiltræk opmærksomhed på afstand med en LED disk!
luk menu
Gå til top