Mobile messediske er særligt velegnede til mobil brug på messer eller events. De foldbare diske og Pop Up diske særligt kompakte at transportere. De er individuelt trykt og fungerer også som dekorative blikfang på messestanden. Find en passende messedisk med transporttaske her.
Luk
Filtrer & sorter

Mobile messediske til dit næste arrangement

Størrelsen af displayene spiller en afgørende rolle for transport og opbevaring af messeudstyr. Formålet er at spare vigtig opbevarings- eller transportplads. Det kan foregå med kompakte messediske, som kan foldes sammen. Foldediske og Pop up diske er derfor særligt velegnede til mobil anvendelse.

Takket være de mobile messediske er der mulighed for kompakt transport i bil, varevogn eller lastbil. Afhængigt af køretøjet er der plads nok til andre dele af messeudstyret. Vælg pop up displays til din næste messe, for at optimere den mobile brug på messer yderligere. Den samlede transport af messen kan dermed foregå i egen bil.

De foldbare messediske er velegnede til brug på karriere-, handels- eller produktmesser. De kan derudover også bruges som mobile promodiske. Udstyret med trykte bannere gør displayene til attraktiv reklame for din virksomhed.

Kuffertdiske - Transport og reklamemiddel i ét display

En særlig egenskab ved mobile messediske, er kuffertdiske. De anvendes primært som kuffert til transport af messestande med Pop Up system. Så snart messestanden er fjernet, forvandles kufferten til en kuffertdisk med bordplade. Disse diske fungerer således ikke kun som en transporthjælp, men også som messediske med tryk på din stand.

Pop up diske og foldbare messediske

Både Pop Up diske samt foldbare messediske er ikke kun lette at transportere, men også lette at opstille. Ved hjælp af gittersystemer eller foldbare systemer kan de opstilles i få trin. Det muliggør en hurtig montering, også på selve messedagen.

Messestandene er nemme og enkle at opbygge, selv for folk uden erfaring med opbygning af messestande. Systemet er selvforklarende og kan nemt samles af lægfolk og uerfarne standpersonale. Vores monteringsvejledninger og videoer er tilgængelige for at hjælp med eventuelle uklarheder. Pop Up displays er kendetegnet ved at være nemme at håndtere på alle områder.
Foldbare messediske uden tryk

Foldedisk af aluminium


Pop Up Disk Fabric med bordplade

Pop Up disk


Pop Up displays er foldediske med et saksegittersystem.

Disse kan foldes kompakt sammen og trækkes fra hinanden igen. Gittersystemet består af en stang af aluminium, som sikrer en lav vægt. Sæt indlægshylderne ind i gittersystemet for at skabe hylder og opbevaringsplads. En bordplade af træ sørger for en kvalitets overflade på disken.

Brug denne overflade til at udstille brochurer eller reklameartikler på messen eller ved Point of Sale. Et banner med dit ønskede motiv fungerer som reklameplads til nye produkter, services eller bæredygtighed i virksomheden. Før eller efter en værktøjsfri montering eller afmontering, kan disken opbevares i en taske eller trolley.

Med individuelt tryk til dit næste arrangement

Messediske er en central del af messeudstyret og bliver bemærket af et stort antal af besøgende på messedagen. Med et attraktivt tryk kan du tiltrække besøgende til din stand. Reklamepladsen på messedisken kan trykkes individuelt eller udstyres med bannere.

Placer fotomotiver, dit logo eller produkter på disken eller banneret. Brug pladsen til at øge kendskabet til dit brand eller til at henlede opmærksomheden på nye produkter. Pladsen kan afhængigt af reklameformålet bruges til forskellige kampagner.

Promover din nye produktserie af genbrugsmateriale. Kommuniker prisfordele til nye kunder. Sæt fordelene ved dit produkt i fokus i reklamen. Med et tryk med dit logo sørger du for kendskab af dit brand og lader det tale for sig selv.

Ved at koordinere printet/trykket med det på messestandens overflade kan reklameeffekten maksimeres. Brug eksempelvis messen til at skabe interesse for det nye produkt, som er fremstillet af genbrugsmateriale. Uddel flyers i samme design, som beskriver produktets fordele i detaljer.


Eksempler på integration af mobile messediske i messestanden

Inklusiv transporttaske til mobil brug

Uanset hvor man bruger de foldbare messediske, nyder man godt af nem transport og værktøjsfri montering. Man sparer tid, lagerplads og energi, når de opsættes og tages med på farten. Med den nemme håndtering anvendes messediske med transporttaske på forskellige områder. Og kan med fordel anvendes med udskiftelige reklamebannere, for langvarig brug på messer og til events.

Med den mobile anvendelse kan en Pop Up Disk tages med overalt, og kan hurtigt opstilles ved Point of Sale. Som gør disse diske velegnede til hurtig brug ved specielle kampagner, virksomhedsfester eller lokale events. Afhængigt af eventet kan banneret udskiftes eller bruges igen og igen.

Vælg at bruge en disk til at byde besøgende velkommen med stil og giv dem et kontaktpunkt for spørgsmål. Find den passende disk til dit næste arrangement. Vi kan levere messediske med eller uden tryk, alt efter dine behov. Vi hjælper dig gerne med at vælge eller oprette trykdata.
luk menu
Gå til top