Diske af aluminiumsprofil er ideelle til mobil anvendelse. Messediskene fungerer som det første kontaktpunkt for besøgende på messer og til arrangementer. De kombinerer egenskaberne ved diske og attraktive reklamepladser. Oplev vores udvalg af messediske af aluminiumsprofil inkl. tryk.
Luk
Filtrer & sorter

Mobile diske inkl. reklametryk

Mobile displays hjælper dig også med at fremstå professionelt ved forskellige events. Som klassiske messediske kan de ikke kun yde støtte på karrieremesser, handelsmesser eller produktmesser. Diskene bruges også til receptioner, arrangmenter eller foredrag. Den nemme konstruktion gør den mobile brug af diskene til et attraktivt produkt.

Messediske er kendetegnet ved deres nemme montering og kompakte transport. De kan nemt transporteres i bil og opstilles af uerfarne. Dette muliggør gentagen brug til præsentation af dine produkter og services. En professionel disk sørger for et godt indtryk af din virksomhed på de besøgende.

Påvirk dit image hos kunder eller besøgende med et iøjnefaldende tryk. Messediskene består af en aluminiumsramme og trykbare paneler. De kan bruges til reklameformål eller til slående grafik. Placer iøjnefaldende reklamebudskaber på disken for at tiltrække potentielle kunders opmærksomhed.

Udskiftelige paneler gør disken perfekt til flere forskellige formål. Reklamér permanent med det samme motiv eller udstyr disken med et nyt tryk til den næste messe.

Nem transport

med bil og transporttaske

Kvalitetsmaterialer

robust disk, kan bruges igen og igen

Attraktivt tryk

tryk på forsiden og siderne

Messediske af aluprofil

Produktionen af aluminiumsprofiler understøtter den mobile anvendelse af messediske. Letmetallet sørger for en stabil konstruktion af diskene. Hertil anvendes alu rundrør, firkantrør eller konstruktionsprofiler. Der kan placeres en dækplade på grundstellet af aluminium.

Her kan du vælge mellem ensfarvede dækplader i hvid, sort eller sølv. Vores alu messediske fås også med diske i et naturligt bøgeudseende. Med det store udvalg kan disken tilpasses optimalt til dine behov og din mission statement.

Reklamer med en naturlig dækplade af træ og et grønt reklamemotiv på messedisken. På denne måde formidler du et bæredygtigt og naturvenligt image. Eller vælg en sølvfarvet dækplade og futuristiske reklamemotiver, for at præsentere din virksomhed som innovativ og fremtidsorienteret. Vi har et udvalg af passende messediske til din virksomhed.

Ideel til messer, events og arrangementer

I vores sortiment finder du et udvalg af runde, rektangulære eller sekskantede messediske. Med et tryk på fronten og sidefladerne fungerer messedisken som reklamedisplay på din messestand. Det tiltalende design henleder opmærksomheden på disken og tiltrækker besøgende til din stand. Disken placeres centralt og fungerer som det første kontaktpunkt på messer, events og arrangementer.

Fladen på disken kan bruges til at udstille informationer, modeller eller også til rådgivning. Der er som regel placeret medarbejdere ved messedisken, som står til rådighed for at besvare spørgsmål. De fungerer som repræsentanter for din virksomhed og er det første kontaktpunkt.

Disken gør det lettere for dit personale at kommunikere og rådgive kunderne. Du kan bruge bordpladen til at afklare spørgsmål, som receptionsskranke eller til præsentation af produkter. Inde i disken kan personalet opbevare materialer som flyers eller reklameartikler.

En trykt messedisk fungerer effektivt som blikfang på messestanden. Produkterne er dog også velegnede som skranker, informationsdiske, promostande eller talerstole. Find den passende disk af aluprofil til dit anvendelseområde.
 

Messediske: Skranke og reklameflade

Vores messediske fås i forskellige former. Vælg mellem runde diske, rektangulære diske, sekskantede diske eller diske med en konveks form. Afhængigt af modellen byder skrankerne på forskellige dækplader og reklamepladser. Vælg kantede, geometriske messediske eller messediske med buede og konvekse design.

Afhængigt af messedisken er det også muligt at udstyre den med et topskilt. Topskiltet kan øge synligheden af disken ved messer og events. Takket være vores eget trykkeri kan vi tilbyde attraktivt tryk på de respektive messediske med eller uden topskilt. Send os dine trykdata via e-mail - vi tilbyder et gratis tjek af dine trykdata.

Vælg en af vores diske med en højde på ca. 1.000 mm. Brug diskene til præsentation af din virksomhed i mobil brug. En transporttaske ledsager dig under den nemme transport af diskene fra det ene sted til det andet. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette messedisk til dine behov.
luk menu
Gå til top