Med oppustelige display kan du henlede kundernes opmærksomhed på dit brand eller firmanavn på udendørs områder. Den oppustelige reklame danner grundlag for et attraktivt reklamebudskab, og leder kunderne til din butik eller skaber blikfang ved en begivenhed.
Luk
Filtrer & sorter

Et blikfang ved begivenheder, messer og events

På messer eller arrangementer positioneres de besøgende for et stort antal reklamemeddelelser. Derfor er det vigtigt med en iøjnefaldende udendørs reklame, for at skille sig ud fra mængden. Reklamen placeres synlig så dit budskab kan ses fra lang afstand, og dermed tiltrække flest mulig kunder.

Skab en unik reklameeffekt med oppustelige display fra VKF Renzel. De er genkendelige fra afstand, skaber interesse for kunder, og kan endda fungere som guide til din messestand eller arrangement. På denne måde kan du hurtigt blive fundet af eksisterende kunder, og samtidig tiltrækker potentielle nye kunder.

Yderligere tilbyder de forskellige oppustelige reklamemedier, en stor og attaktiv reklameplads. Benyt den givne reklameplads effektivt med et attaktivt tryk.
Markedsfør dit brand, firma eller nye produkter med den fascinerende effekt af oppustelig reklame. 
 

Oppustelig reklame til forskellige anvendelsesområder

De oppustelige displays er utrolig populære og særdeles velegnede til udendørs reklame. Produktet er nemt at opstille og pakkes ned igen.

Produktet pakkes ud og placeres på det ønskede sted, hvorefter oppustning kan finde sted. Afhængig af størrelsen på det oppustelige display, kan det gøres med pumpe eller kompressor. Reklamemediet er klar til brug inden for kort tid.

De oppustelige display er fremstillet af ​​PVC eller polyester, og er vejrbestandige i selv regn og vind. På grund af lysstrukturen og egnetheden til forskellige vejrforhold forbliver dit reklamebudskab fleksibel i brug.

Med et oppustelig display kan du byde dine kunder velkommen fra lang afstand

Den oppustelige porthvælving "Air Goal" er hovedsageligt kendt fra forskellige former for sportsbegivenheder. Porthvælvingen er ofte udstrakt over start- eller målstregen. Med sin store og iøjefaldende størrelse, tiltrækker dette produkt hurtigt opmærksomhed.

Reklamebudskaber kan placeres over et stort område på den oppustelige porthvælving. Leveringen af porthvælvingen inkluderer en kompressor og monteringsmateriale.

Oppustelige reklamedisplay med individuelt tryk

Få nysgerrige blik på dit reklamebudskab ved at placere den på et oppusteligt display. Udstyr displayet efter eget valg med et eksklusivt tryk, for at opnå den bedst mulige reklamesucces.

Dit reklamebudskab fremvises dristigt med oppustelige display.

Oppustelige display nyder stor popularitet, som også kan udnyttes ved indendørs reklame. Skab blikfang for din virksomhed til den næste messe eller begivenhed med en oppustelig reklame!

luk menu
Gå til top