Vi har et stort udvalg af produkter til din perfekte messeoptræden i vores kategori messekonstruktioner. Opbyg dit eget messekoncept.
Luk
Filtrer & sorter

Messekonstruktioner: Systemer til ethvert behov

Lad dig inspirere af vores produkter til messekonstruktioner. Vælg det system som bedst opfylder dine krav. Vi har det rigtige udstyr til ethvert budget og enhver størrelse. Kombiner de passende messemøbler for at skabe en komplet messestand i få trin.

Efter ønske, kan din messestand trykkes individuelt og med et tiltalende reklamebudskab. Vores sortiment tilbyder alsidige løsninger til messer, events og arrangementer af alle slags.

Messesæt med det perfekte udstyr

Den første messe står for døren, men hvad skal du være opmærksomhed på og hvilke elementer bør ikke mangle i en vellykket messestand? Vi anbefaler at anskaffe et messesæt, som består af en fuldt udstyret, mobil messestand. De fleste af vores messesæt kan fås med digitaltryk samt egne motiver og farver.

Hvilke egenskaber ønsker du at din fremtidige messestand skal have? Vi kan levere forskellige løsninger pakket som messesæt.

optimale standstørrelse

Hvor stor er den reserverede messestand?

kompakt & transportabel

Skal standen også kunne transporteres i bil?

mobil i anvendelse

Skal standen genanvendes?

Kreative idéer til messestande – sådan tiltrækker du besøgende

Før du beslutter dig for en af de mange messestande og messeopbygningsartikler, bør du overveje følgende: Hvilken højde er messestanden beregnet til og hvilket areal har du til rådighed? Hvilket materiale ønsker du til din messestand og skal du eksempelvis have et messebord eller podie med?

Tag dig god tid til at tilpasse alle detaljer optimalt, så som messegulv, messevægge, messemøbler og det overordnede messekoncept.

Messekonstruktioner med PIXLIP - et stærkt system til din messeoptræden

Belyste messevægge og messediske har igennem flere år, været meget populære grundelementer i messestande. Lys har en særlig effekt på det menneskelige øje og skaber derfor stor opmærksomhed hos kunderne. Med de mange produkter fra PIXLIP Go messekonstruktioner, kan du designe din næste messestand med den perfekte baggrundsbelysning. Sæt dit reklamebudskab i det rette lys med moderne LED teknologi. Forbedre samtidig dit image og sørg for en professionel messeoptræden.

Den mobile promostand er hurtig klar til brug

En promostand giver dig mulighed for at promovere din virksomhed effektivt. Ofte bruges denne form for markedsføring til, at byde på smagsprøver eller til aktivt at informere folk om produkter og tjenester. Med disse kampagnetilbud kan du få potentielle kunder til at blive begejstrede for din virksomhed og nye produkter. Dermed vækker du folks nysgerrighed og kommer - i modsætning til online reklame - i direkte kontakt med din målgruppe.

Alt efter hvad du ønsker til at reklamere med, kan bannere og diske kombineres optimalt med hinanden. Vi tilbyder produkterne som sæt og inkl. tryk. Den perfekte duo til din stand i stormagasiner, varehuse, i og uden for din filial eller på den næste messe.

Har du brug for personlig rådgivning?

Forespørg gerne »
luk menu
Gå til top