Her kan du betale med EAN-nummer

Luk
Anvend filter

Prismærkning på salgsstedet

Hurtigt, sikkert og enkel prismærkning! Letlæselig angivelse af priser på dine varer er en grundlæggende forudsætning for succesen af din virksomhed. Ved hjælp af nemt aflæseligt prismærkning gør du det nemt at træffe en købsbeslutning for kunderne.

Kundens beslutning om at købe eller ikke at købe, påvirkes og afhænger betydeligt af prisen. Henled aktivt købernes opmærksomhed på udvalgte produkter.

For at dette er muligt, skal prismærkatet fastgøres pænt og i proximitet til produktet. Dette er den eneste måde at signalere dine varer og services ønskede kvalitet på.

Prismærkning er et tegn på god service og den nødvendige gennemsigtighed. Brug de forskelligeartede prismærkningssystemer fra vores sortiment. Plakatskinner, prisdisplays, prisskilte eller endda etiketter giver dine kunder det bedst mulige overblik over dine artikler.


Vi har naturligvis også et udvalg af forskellige produkter til at fremme særlige tilbud, udsalg og kampagner her.
 

Prisskilte og tilbehør til din virksomhed

Prismærkater fås som digitale eller som klassiske, beskrivelige prismærkater - samt plakatskinner, hyldeforkanter eller prisdisplays. Det prismærkningssystem du vælger, afhænger af anvendelsesstedet.

Er du eksempelvis på udkig efter prisskilte til dine hylder eller lagerområdet? Eller har du behov for bannersystemer eller klemmer til dine plakater og bannere?

Der findes naturligvis også klassiske pristegn såsom stjerneformede skilte, kridttavler med spyd eller spyd med V-klemme eller du kan vælge de populære hyldeforkanter til prismærkning af priser.
 

Prismærkning efter anvendelsessted

Prismærkning på hylden er et af de største anvendelsesområder til prismærkning. Der findes også forskellige hyldeforkanter til de forskellige hyldesystemer. Vi producerer hyldeforkanter med forskellige egenskaber.

Der findes hyldeforkanter med forskellige typer af tape - skum, standard tape og magnettape samt hyldeforkanter til trådhylder. Med den rigtige scannerprofil har du mulighed for at fremhæve dine priser klart og tydeligt. Har du brug for en hyldeforkant, som du ikke kan finde i vores webshop? Er du velkommen til at kontakte os.

Mange af vores produkter tilbyder en prisangivelse ved produktet. Især til varer på paller, salgsdisplay eller kurve anvendes der systemer til ophæng. Plakatrammer, plakatlister og plakatskinner i ethvert design er velegnede til dette formål.
 
Skinnerne og plakatrammerne fås i en lang række DIN formater. De angivne priser er synlige på afstand på grund af højden af placeringen. Artiklerne giver plads til prisangivelse i henhold til prisangivelsesforordningen (PangV).

Et vigtigt element for prismærkning er proximiteten til produktet. Vi tilbyder derfor adskillige muligheder til virksomheder, for at knytte prisen direkte til produktet. Det kan være i form af et gulvdisplay, der står direkte ved siden af produktet. Eller et prisskilt til at klistre eller klemme på.

Gennemse vores sortiment for at finde det rigtige produkt. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi hjælper dig gerne med at finde de rigtige produkter til dine formål.
 

Salgsfremmende tiltag ved PoS

Optimale prisdisplays og prismærker er visuelt tiltalende og informative på samme tid. Her finder du de mest uundværlige hyldeforkanter, som vi er producent af, på førstepladsen. Ud over scannerskinnerne er plakatskinner og lister til ophæng de mest solgte produkter.

Og selvfølgelig prismærkaterneknyttet direkte til produktet og skabt med prisetiketter. Etiketterne er kreative elementer, der afrunder det overordnede billede. For et varieret og levende PoS område, bør etiketterne ikke mangle. 

Som producent af mange af disse prismærkningsprodukter har vi stor erfaring indenfor fremstilling af salgsfremmende prismærkningssystemer - mange forskellig materialer og designs. Via vores interne trykkeri tilbyder vi også mulighed for individuelle logo tryk.

Vi rådgiver dig gerne i processen med at finde de rigtige produkter til dine behov. Lad dig inspirere af vores ideer og udnyt potentialet for virksomheder på bedst mulig vis.
luk menu
Gå til top