Messevæg plug-in system til LED Messestand

Messevægge som modulære systemer


Messevægge med tryk til din næste messeoptræden

De modulære messevæg plug-in systemer muliggør design af unikke messestande. De enkelte elementer i det modulære system kan sammensættes individuelt. Med PIXLIP Go systemet kan du opsætte LED messestande uden brug af værktøj. Vi leverer gerne messevæggene i kombination med individuelt trykte reklametekstiler.
Luk
Filtrer & sorter

Let at transportere

pladsbesparende opbevaring i ekstra transporttaske

Realisering af idéer

plug-in system til små eller store messestande

Hurtig montering og demontering

værktøjsfrit plug-in system med forbindere

Messevægge som plug-in system: sammensæt din egen messestand

Er du på udkig efter et ukompliceret, modulært system? Med dette system kan messestanden ombygges igen og igen. Det betyder at du kan skabe nye, individuelle messestande. Med de udskiftelige reklametekstiler kan systemet anvendes fleksibelt. 

Systemet består af enkelte vægelementer samt tilhørende forbindere. Disse kan bruges til at planlægge din messestand til de næste messer. Det modulære system kan på kort tid ombygges og tilpasses.

Den rammeløse præsentation af reklamebannere skaber et sømløst reklameareal. Displayene kan udstyres med trykte bannere på én eller begge sider. Reklametekstilerne fastgøres nemt til displayenes aluminiumsramme via en vulst. Se vores udvalg af modulære messevægge som kan tilpasses individuelt til din virksomhed.

PIXLIP Systemer: Modulære messevægge og meget mere

PIXLIP systemer som PIXLIP Go står for innovation og kvalitet. Med moderne LED teknologi sørger systemet for maksimal opmærksomhed fra forbipasserende, kunder og besøgende. Selv på afstand tiltrækker LED displayene sig opmærksomhed og sørger for at gengive din reklame i høj kvalitet.

Denne langdistanceeffekt skyldes PIXLIP Go's højeffektive LED moduler. Denne effekt og brugervenlighed er gældende for alle PIXLIP systemer. De lette materialer og den simple teknologi sørger for nem transport og hurtig montering. Dette er præcis hvad det menes med et moderne LED system.

En ideel effekt til at henlede potentielt interesserede parters opmærksomhed på dine services på messer. Produkterne er mærket med klassificering af brandbeskyttelse. De kan kombineres med flammehæmmende bannere. Som gør displayene ideelle til brug på messer.

Pga. den nemme opsætning og transport samt den høje reklameeffekt kan LED vægge også anvendes på andre lokationer. Displayene bidrager til at fremme salget ved Point of Sale. Derudover er lysvægge også nyttige til formidling af information på offentlige eller kulturelle områder.

En modulær messevæg til alle anvendelser

Lysvægge og belysningssystemer af brandet PIXLIP er kendetegnet ved deres lysstyrke, lethed og høje kvalitet. De ydelsesstærke LED'er sørger for enestående belysning. Udvalgte materialer og sofistikeret teknologi sikrer, at PIXLIP systemerne er lette at anvende og transportere.

Kvaliteten af lyssystemerne afspejles i deres ensartede belysning. Derudover har systemerne en forventet levetid på ca. 10 år. I denne tidsperiode kan lysrammen udstyres med nye tekstilbannere så ofte som ønsket. Dermed forbliver den altid aktuel og unik.

Grundsystemet er simpelt, men effektivt: Rammen af aluminium til messevæggen er hurtig at samle. Materialerne af høj kvalitet og et godt håndværk sørger for optimal pasform under opbygningen. Grundstellet har plads til en plastvulst, så man nemt kan indsætte tekstilbanneret.

Dit banner er nu perfekt udspændt og attraktivt oplyst. Den jævne belysning muliggøres af en højeffektiv LED teknologi. Disse LED moduler er ikke besværligt påskruet. Go systemet er udført med en LED liste, som indsættes i PIXLIP modulet.

De forskelligartede systemer adskiller sig med nogle få egenskaber. Det er derfor at systemerne er så populære inden for de forskellige anvendelsesområder. Som gør det muligt at specialisere sig inden for et bestemt områder. Med et tekstiltryk af høj kvalitet får du dit reklamebudskab til at stråle.

Messevæg - med tryk til din næste messe

De enkelte messevægge i PIXLIP Go systemet kan udstyres med individuelle tekstilbannere med tryk. På bagsiden befinder sig et block-out banner, for at lede lyset hen på det trykte banner. Dette block-out banneret sørger for at lysstyrken ikke "går tabt" bagud. Dermed bliver dit banner belyst optimalt og homogent bagfra.

Forskellige systemforbindere kan bruges til at forbinde væggene side om side eller på tværs af hjørner. Forbindelse med hængsler er også muligt. Som giver dig mulighed for at implementere døre i din messevæg. Ved at placere de enkelte plug-in systemkomponenter i en kaskade, skaber de et omfattende reklameareal.

Der er også plads til større reklamemotiver på den resulterende overflade. Brug de rammeløse displays til en problemfri præsentation af dit reklamebudskab. Send os dine trykdata, så leverer vi den modulære messevæg inkl. tryk.
 

Innovative lysrammer og LED systemer til din virksomhed

Lysrammerne iscenesætter dit reklamemedie uden grænser. Den attraktive LED belysning henleder de forbipasserendes opmærksomhed på din reklame, selv på afstand. Fleksibilitet, mobilitet og kvalitet er garanteret ved køb af et PIXLIP system.

Få glæde af fordelene ved en modulær LED messevæg til din næste messe. I vores sortiment finder du færdige messevægssæt eller messevægselementer og passende forbindere. Vælg et modulært, udtryksfuldt system til din optræden ved det næste event.

Vælg det passende PIXLIP system til dit netop dit formål. Ønsker du en mobil LED roll-up? Eller er du på udkig efter en modulopbygget lysvæg? Vi rådgiver dig gerne om din beslutning.
luk menu
Gå til top