Overblik over fordele ved en messekabine

  • separat rum kan bruges som messeskab, garderobe eller messekøkken
  • mobil i brug med sit lette grundstel af aluminium
  • aflåselige døre giver større sikkerhed
  • med gardin eller dør til uforstyrrede samtaler med kunder og besøgende
  • mulighed for individuel tilpasning og tryk

Messekabiner og mobile omklædningskabiner byder på den nødvendige privatsfære på messer eller events. Kabinerne kan opstilles til forskellige formål på anvendelsesstedet. Forvandl væggene i kabinen til et attraktivt reklameområde med tryk.
Luk
Filtrer & sorter

Mobil omklædningskabine til din messe eller dit event

Ønsker du at give personalet eller kunder på en messe, mulighed for at skifte tøj på standen? Med hjulene kan kabinen nemt flyttes til messestanden eller til lokationen for eventet. Kabinerne er fremstillet af aluminium. Dette sikrer en høj grad af stabilitet med en let vægt på de mobile omklædninger.

Placer displayet centralt eller i udkanten af begivenhederne på anvendelsesstedet. Med passende tryk eller skiltning kan du gøre opmærksom på omklædningerne. Dette giver kunderne mulighed for at prøve produkterne. Personalet har også mulighed for at skifte tøj direkte på standen.

Med et areal på ca. 1 m² tilbyder de et dejligt stort område til omklædning eller som opbevaringsplads. Kabinerne er udstyret med et gardin eller døre. En messekabine som fungerer som prøverum, der er beskyttet mod forbipasserendes nysgerrige blikke. Messekabinen kan ikke kun bruges som et mobilt omklædningsrum, men også som messeskranke.

Ekstra opbevaringsrum

mere lagerplads til messer & events

Mulighed for individuelle tilpasninger

vi fremstiller gerne din messekabine efter dine mål

Mobil omklædning

til personale, kunder og besøgende

Brug messekabinen som messeskranke, garderobe eller messekøkken

Konstruktionerne af aluminium er robuste displays, som kan anvendes flere gange. Brug dem til forskellige messer og events. Anvend de alsidige kabiner til dine behov. Den ekstra opbevaringsplads kan være nyttig som messeskranke, garderobe eller messekøkken.

Messepersonalet har med fordel et sted at trække sig tilbage, hvor private ting også kan opbevares. I et messekøkken kan der tilberedes kaffe til personalet og de besøgende på standen. Her opbevares service, kataloger og giveaways til kunderne. Disse kan hurtigt tilgås i travle perioder og skal ikke først hentes i bilen.

De låsbare døre sikrer, at dine genstande opbevares sikker. Fokuser din opmærksomhed på de besøgende og på standens drift. Med en mobil messekabine øger du komforten for dit messepersonale. Samtidig hjælper kabinettet med at præsentere din virksomhed professionelt på messen.

Mobil mødekabine - det rette miljø til vellykkede samtaler

Kunne du tænke dig at få en uforstyrret snak på messen uden travlhed? Mobile mødekabiner byder på muligheden for uforstyrret samtalestemning på messen. Brug denne stemning til forhandlinger eller konsultationer. Afhængigt af hvordan du ønsker at opsætte det mobile mødelokale, har du brug for mere eller mindre plads.

Det er her, at vores individuelt tilpassede messekabiner kommer ind i billedet. Som producent med mange års erfaring hjælper vi dig gerne med planlægningen og produktionen af en mobil mødekabine. Kontakt os og planlæg grundlaget for dine næste succesfulde messearrangementer sammen med os.

Pop Up mobil omklædningskabine

Leder du efter en mobil Pop Up kabine uden hjul? Med den lette konstruktion kan kabiner uden hjul opstilles på din messestand på ingen tid. De enkelte konstruktionsdele af kabinen kan hurtigt og stabilt samles. Omklædningerne inkl. dør opstilles som et separat rum på din messestand.

Konstruktionen ledsager dig permanent på messer og events. Standene bruges på mange forskellige måder, for at lette processen på messen eller til eventet. Vi fremstiller gerne dine displays inkl. tryk.

Som et alternativ til modellerne i vores webshop fremstiller vi også specielle displays. Har du en præcis idé om hvordan din mobile messekabine skal udformes? Ring til os, så fremstiller vi gerne et individuelt display efter dine behov.

Mobile Messekabine med hjul

Kabinerne med hjul er kendetegnet ved sin høje grad af mobilitet. De kan nemt rykkes på eller flyttes fra A til B. De fire låsbare hjul sørger for et sikkert ståsted på anvendelsesstedet. Opbevar dine messematerialer, køkkenredskaber eller service i selve kabinen.

I vores sortiment finder du mobile omklædningskabiner med eller uden bundplade. Vælg mellem modulære kabiner med bannerindsats eller en konstruktion med sidevægge. Mens væggene monteres fast permanent, kan bannerne på den mobile omklædningskabine udskiftes igen og igen.

Individuelt udstyret med tryk

Med en mobil messekabine skaber du ikke kun en masse opbevaringsplads på messen, men skaber også en brugbar reklameflade. Væggene i omklædningskabinerne er ideelle til individuelt trykt. Vælg tryk på hele overfladen for at integrere messen fuldt ud i din messestand. Dermed tiltrækker du flere besøgende til dig og din stand.

Alt afhængig af modellen er vores messekabiner udstyret med et individuelt område til tryk. Som frit kan udformes efter dine ønsker. Brug det mobile omklædningsrum som reklamemedie på din stand eller placer kabinen bag din messevæg.

Har du brug for personlig rådgivning?

Kontakt os »
luk menu
Gå til top