Overblik over dine fordele

  • professionel og eksklusiv præsentation af din virksomhed
  • fleksible monterings- og udvidelsesmuligheder
  • inkl. digitaltryk med frit valg af motiv og farver
  • enkel montering pga. det modulære system
  • høj bæreevne på trods af lette komponenter

Den næste messe står for døren. Udformningen af din messestand begynder med valget af en messevæg, som en dekorativ baggrund til din messestand! Det er det første visuelle indtryk, du gør på kunden/den besøgende.
Luk
Filtrer & sorter

Messestande i alle størrelser og former

Skal du til at planlægge din virksomheds næste messeoptræden? Leder du efter en messestand, som opfylder alle krav til en moderne præsentation? Så er du kommet til det rette sted, da vi tilbyder komplette all-round udstyr til dit messeområde.

Ved valget af den passende messestand, skal du være opmærksom på aspekter som størrelse, form, materiale og egenskaber. Har du kun et lille område til rådighed, bør du gøre din stand til ægte højdepunkt. På trods af det lille område, skal de besøgende nyde at tilbringe tid på din stand og tale med dig. Hvis du på den anden side har et stort område til rådighed på messen, skal du forsøge at udfylde det så meget som muligt. Store messestande ser ofte tomme og forladte ud, hvis de ikke er præsenteret optimalt.

Bring liv til din messestand med reklamefremstød

Før messestart bør du klart definere, hvordan du vil præsentere dig selv på messen. Ud over aktiv messeplanlægning og spørgsmålet: Hvilke messemøbler, diske og vægge er der brug for og er programplanlægning lige så vigtigt? Her finder du et unikt og attraktivt program, som er særligt interessant for dine kunder.

Bring liv til din messestand med foredrag fra eksperter, en spændende produktdemonstration, prominente gæster eller konkurrencer. I bedste fald vil dit tilbud hurtigt blive spredt blandt de messebesøgende og dermed tiltrække flere kunder.

Kupontilbud på messestanden

Attraktive reklameartikler

Forplejning

Demonstrationer af produkter

Modulær trusskonstruktion til din næste messe

Truss er typisk grundrammen for ethvert event og en vigtig bestanddel i eventteknologi. Truss-teknologien er på nuværende tidspunkt meget populært inden for messekonstruktioner, bannerreklame og butikskonstruktioner.

Truss systemet "Naxpro-Truss" er kendetegnet ved sin meget høje bæreevne. Trods de høje belastninger har truss en lav egenvægt. Som gør dem til et system, der kan bruges på alle måder inden for messekonstruktion. Med flere muligheder for at fastgøre reklamemedier, belysning eller andet udstyr, kan du præsentere din messestand på imponerende vis.

Sådan tiltrækker du besøgende til din messestand

Mangler du kreative idéer til at tiltrække besøgende til din messestand? I vores truss katalog finder du indhold, der er værd at vide om messestanden og koordinerede muligheder for standudvidelse. Vil du gerne bringe liv til din stand og dermed forblive positivt i hukommelsen hos dine messegæster? Bliv inspireret af kreative idéer til et unikt messeprogram. Læs mere »
luk menu
Gå til top