• til kortvarige promoveringer
  • pladsbesparende transport
  • hurtig at samle og skille ad
  • til inden- og udendørs anvendelse
  • inkl. individuelt tryk

En promostand hjælper med interesseskabende reklame for produkter og services med kort varsel. Standerne er mobile og lette at transportere i bil. Oplev vores promostande til inden- og udendørs områder, og få disse med individuelt tryk.
Luk
Filtrer & sorter

Promover produkter og services effektivt

Med en promostand kan du med succes reklamere for din virksomhed og dine services. Opstil standen i et stormagasin, på din messestand eller i din filial. Med et tiltalende tryk vil promodisken og reklamemediet tiltrække opmærksomhed på lang afstand. Standen inviterer kunder til at komme tættere på og få personlig rådgivning.

Promostand anvendes ofte til prøvesmagning. I kombinations med en smagsprøvestander kan du byde potentielle kunder på en smagsprøve af dit produkt. Disken har plads nok til at forberede smagsprøver og til information til uddeling. I disken er der opbevaringsplads til produkter, giveaways eller trykmedier.

Med denne slags reklamekampagne, kan du få interesserede parter til at blive begejstret for din virksomhed og dine nye produkter. I modsætning til reklame online, kommer du i direkte kontakt med din målgruppe. Væk folks nysgerrighed med attraktive reklamekampagner med promostande.

Introduktion af nye produkter

Smagsprøver

Kontakt til nye kunder

Promostand til dine shoppingkampagner

Lad os antage at du starter en speciel shoppingkampagne i dine filialer, eksempelvis en Ladies Night. Reklamér for denne kampagne på forhånd ved at opstille en promoter, hvor du kan uddele flyers eller rabatkuponer. På selve aftenen kan du opstille den trykte promoter med banner eller beachflag ved indgangen.

Brug promostanden til at imødekomme dine kunderne på en venlig måde. Du kan også uddele rabatkuponer, giveaways eller endda byde på drikkevarer. Og så har du lagt grundlaget for en unik shoppingoplevelse for dine kunder.

Promostand: sættet til dit Point of Sale

Ud over diske med tryk byder vi også på komplette sæt. På denne måde reklameres der ikke kun med en disk, men tiltrækker også opmærksomhed på din virksomhed med reklamemateriale. Sættene er udstyret med Roll-up bannere, beachflag eller topskilte. Potentielle kunder vil således bemærke din stand, selv over hovedet på forbipasserende.

Reklamemidlet byder på yderligere reklameplads, som kan bruges til at fremme din virksomheds image. Øg kendskabet til dit brand og sørg for en varig branding effekt. Vi tilbyder produkter inklusiv tryk, samt en gratis kontrol af trykdata for et optimal trykresultat.

Den rigtige promostand til dit anvendelsesområde

Et sæt med promostande - uendelige muligheder. Tro mod dette motto kan bruge standen på forskellige måder til dine reklameformål. Den kompakte stand er nem at transportere i bil, og er hurtig og nemt at opsætte. En praktisk transporttaske gør transporten særlig bekvem.

Dermed er din salgsteam eller messerepræsentant godt udstyret - attraktiv reklame kombineret med nem håndtering. Vores produkter er desuden velegnede til mange anvendelsesmuligheder og kan defor blive en integreret del af dit markedsføringsmateriale. Fra anvendelse til anvendelse er reklamemidlerne godt indpakket i transporttasken.

Find standeren til åbent hus, i fødevarebutikker eller byggemarkeder. Men især på messer er promostande utroligt populære. Produkternes B1 certificering gør dem ideelle til anvendelse på messen. Vælg en promostand til din næste messe eller din næste regionale reklamekampagne.
Disk til næste reklamekampagne inkl. reklametryk

Nu til effektiv brug udendørs og indendørs

Brugen af en promostand er ikke kun begrænset til indendørs, men kan også anvendes udendørs. Som betyder også at du kan udføre reklamekampagner i den friske luft. Med en promostand kan du præsentere dig selv til byfester eller sportsbegivenheder i det fri. Sættenes gulvplader sørger for den nødvendige stabilitet, selv i blæsevejr.

Standen kan også hurtigt opstilles til udendørs brug. Så du kan komme i gang med dine promoveringer eller smagsprøvning med det samme. Ved udendørs brug er en promostand perfekt til brug i kombination med en pavillon. Om sommeren kan du byde på skygge til kunder og tørt ly, når det regner.

Vælg en promostand til mobil og effektiv reklame. Brug standen i lanceringsfasen af dit produkt, for at øge kendskabet og det fremtidige salg. Offline marketing med en promostand kan anvendes til en lang række af produkter. Opdag effenten af en promodisk til dine produkter og services.

Kontakt os gerne:

Ring til os på
luk menu
Gå til top