Vær på den sikre side med detektion af falske pengesedler. Forfalskningsdetektorer og seddeltestere kan straks registrere om der er falske penge i omløb. Invester et lille beløb i en god sikkerhedsforanstaltning.
Luk
Filtrer & sorter

Mobil forfalskningsdetektor til din virksomhed

Sørg for beskyttelse til medarbejdere og kunder ved at beskytte dig selv mod falske pengesedler. Vælg en forfalskningsdetektor fra vores webshop. De automatiske forfalskningsdetektorer er en fremtidsorienteret løsning til effektiv udrustning af kasseområder. 

Med en forfalskningsdetektor kan du hurtigt teste om sedlerne er ægte eller ej. Vi har også et udvalg af enheder til undersøge ægtheden af kreditkort, pas og andre dokumenter. Gør sikkerhed til en prioritet for dig og din virksomhed. Udnyt vores udvalg af hurtige og pålidelige forfalskningsdetektorer.

De forskellige enheder kan nemt integreres på arbejdspladsen og er intuitive at betjene. Reducer antallet af falske pengesedler med manuel eller automatisk registrering. De tilgængelige opdateringer til nye pengesedler og egnetheden til forskellige valutaer, gør detektoren til en langsigtet følgesvend. Forfalskningsdetektorer anvender en række forskellige metoder til at opdage falske penge.

De er baseret på verifikation af UV lyselementer, vandmærker, mikrotryk og metaltråde. Ud over de forskellige valutaer kan pas, kreditkort og andre identitetsdokumenter også kontrolleres. Vores forfalskningsdetektorer er ikke kun pålidelige, men også alsidige.
 

Forfalskningskontrol: Sæt din lid til ekstra sikkerhed

Når du håndterer pengesedler, vil du gerne være på den sikre side og ikke løbe risikoen for at sætte falske penge i omløb. Med en pålidelig forfalskningsdetektor kan du handle forudseende og f.eks. afvise pengesedler, som viser sig at være falske. Valget af forfalskningsdetektor, afhænger også af hvordan du vil bruge den.

Vores forfalskningsdetektorer tester EU-sedler og andre valutaer på 0,3 til 0,5 sekunder. Med den automatiske anordning skubbes sedlerne ud via forsiden eller bagsiden. Alternativt findes der manuelle enheder med varmstartsteknologi med længere levetid.
Varmstartsteknologi: Forfalskningsdetektorer med denne teknologi har en tre gange længere levetid. Enheden går automatisk i standbytilstand og har en automatisk startfunktion. Bevægelsessensoren tænder straks forfalskningsdetektoren, når en ny pengeseddel eller nyt ID-kort placeres.
Vælg en forfalskningsdetektor med UV lampe. Med denne enhed kan du kontrollere pengesedler samt kreditkort, pas og andre identifikationsdokumenter. De to UV pærer projicerer dobbelt så meget UV lys. Dette forbedrer synligheden af UV elementerne betydeligt under normale lysforhold.
Safescan Geldscheinprüfer mit Banknoten 155-S
Ønskes fuld sikkerhed med omfattende kontrol af pengesedlerne? Den 7-delte falskhedsdetektion fungerer med den nyeste teknologi. Safescan 185-S apparatet er velegnet til kontrol af nye og gamle pengesedler. På trods af dens kompakte design, har den et stort LCD display med et overskueligt layout.

Gratis opdateringer finder sted via. et USB kabel, der er forbundet til din bærbare computer. Alt i alt opnår enheden en 100 % forfalskningsdetektion ved at evaluere infrarøde elementer, tykkelse, vandmærke og andre karakteristika.

Manuel kontrol af pengesedler

For en sikker og manuel kontrol af pengesedler, skal du placere sedlerne under sensoren for at sikre en optimal seddelkontrol. Forfalskningsdetektoren starter automatisk og registrerer sedlens ægthed. Disse apparater kontrollerer også identitetskort, dokumenter eller kreditkort med UV lys. Den ovenfor beskrevne varmsstartsteknologi garanterer en lang levetid.

Automatisk kontrol af pengesedler

Automatisk registrering af falske penge, samt pålidelig og hurtig kontrol af pengesedler. Den automatiske detektionstype gør det muligt at indsætte sedlerne på en fleksibel måde. Apparatet genkender sedlen og foretager automatisk en kontrol. Til sidst får du et signal med signalfarve og alarm om, hvorvidt der er tale om falske penge.

Forfalskningsdetektor med batteri

Forfalskningsdetektor med genopladelige batterier er mobile og fleksible. Med et valgfrit genopladeligt batteri, kan du anvende apparatet uafhængigt af den nærmeste stikkontakt. Apparatets kompakte størrelse og emballage gør det ideelt til brug på forskellige lokationer og ved forskellige lejligheder. Oplev vores testudstyr til anvendelse på farten!

Opdateringer for nye pengesedler i forskellige valutaer

Valutaer og i den forbindelse også pengesedler justeres konstant. Dette anvendes bl.a. også til at undgå modtagelighed for forfalskning. Så der vil altid foregå justeringer af valutaernes forskellige pengesedler. Disse bør naturligvis ikke udgøre nogen problemer for din testenhed.

Vi informerer dig i tilfælde af en opdatering og giver dig de nødvendige instruktioner. Tilslut blot enheden til din PC eller bærbare computer med USB kablet. Anvend derefter din mus og tastatur som sædvanlig, til at installere opdateringen på enheden.

Har du problemer eller spørgsmål til de gratis opdateringer, står vi naturligvis til rådighed for at rådgive dig. Betjening og installation af opdateringer er dog meget intuitivt udformet. Generelt finder disse nødvendige opdateringer ikke sted for ofte. Ikke desto mindre kan du med opdateringerne, garantere 100 % afsløring af falske penge.
Geldscheinprüfer mit USB Anschluss am Laptop angeschlossen

Forfalskningsdetektorer: Sådan genkender du falske penge

Tøv ikke længere og udstyr dit kasseområde med en professionel forfalskningsdetektor. Forebyg og handl hurtigt, når det drejer sig om falske penge, da falske sedler ikke kan opdages med dit ejet øje.

Kvaliteten af de falske sedler er undertiden så høj, at falske sedler er meget svære at opdage visuelt. Anskaf dig en forfalskningsdetektor, som kan bruges til at opdage eventuelle uregelmæssigheder på en professionel måde. Vores webshop tilbyder det helt rigtige udvalg til dig og din virksomhed.

En alarm sikrer at medarbejderne ikke behøver at være opmærksomme på enhedens display. Automatisk registrering reducerer yderligere arbejdsbyrden for dine medarbejdere. Det betyder at sikkerheden øges, samtidig med at produktiviteten bevares. Placer forfalskningsdetektorer ved kasseområdet, ved arrangementer eller andre turbulente lokationer.

Især i stressende situationer kan manuel kontrol af pengesedler lide under tidspres. De automatiske enheder er et optimalt alternativ. Ved at tilføje en funktion som addition, bundtning eller optælling, gør du det nemmere for dig selv og sikrer smidige processer.
 

Kontrol og optælling af pengesedler med seddeltællere

Ud over kontrol af pengesedler spiller optællingen også en særlig rolle. Det er en kompleks proces, som er særligt udsat for fejl. Ved hjælp af en automatisk tæller kan du omgå koncentrationsmangler og sikre en større nøjagtighed. Men er der behov for to forskellige maskiner?

Med en seddeltæller, er en alarm for falske pengesedler en del af det grundlæggende udstyr. Det betyder at disse enheder tilbyder dig kontrol, addition, bundtning og optælling af pengesedler i én enhed. De forskellige modeller adskiller sig i hastighed og lydstyrke. De er derfor pålidelige apparater til optælling og sortering af forskellige valutaer.

Sedlerne kontrolleres på baggrund af størrelse og UV lysegenskaber. For nogle modeller spiller andre funktioner også en rolle. Gå efter en pålidelig og lynhurtig optælling af pengesedler. Drag fordel af betydelige tidsbesparelser og høj brugervenlighed med det store LCD display. 

Kombiner en seddeltester med en seddeltæller og måske endda en valutagenkendelse. Vores seddeltællere giver dig forskellige fordele, som gør det muligt at tilpasse dem nøjagtigt til dit anvendelsesområde og antal af sedler. Udskift den uddøende lommeregner med tælleapparater af høj kvalitet. Se vores udvalg af pengevægte, mønttællere og seddeltællere!
 
Safescan forfalskningsdetektor, pengevægte og seddeltællere side om side

Find den rigtige forfalskningsdetektor

Forfalskningsdetektorer kontrollerer pengesedler i forskellige valutaer og gør det muligt at opdage falske penge hurtigt. De anvender forskellige metoder til detektion. Vælg mellem enheder med genopladeligt batteri, 7-delt detektion samt automatisk eller manuel kontrol. Find den rigtige forfalskningsdetektor til dine behov.

Med opdateringer og lang levetid, er apparaterne langtidshjælpemidler ved kasseområdet. Derudover strækker anvendelsesområderne sig fra detailhandel til messer, events eller tjenesteudbydere. På de forskellige områder sørges for større sikkerhed ved håndtering af penge. Enhederne kan endda beskytte dig mod svindel med falske penge.

Vælg en af vores detektorer, og drag fordel af dens høje merværdi. I tilfælde af opdateringer eller ændringer i valutaer, vil vi informere dig mere pålideligt om opdateringer. Derudover svarer vi gerne på dine spørgsmål og giver råd om produkterne.

Anvend forfalskningsdetektoren til forskellige valutaer, kreditkort eller endda identitetskort. Kontrollen med UV lys og andre funktioner garanterer dig sikkerhed i dit daglige arbejde. Garanterer verifikation af pengesedler, selv i stressende situationer. Reducer kilder til fejl og undgå at sætte falske penge i omløb.
luk menu
Gå til top