Med seddeltællere til sedler og pengesedler kan du optælle og holde styr på kontanter hurtigere og mere pålideligt. Reducér optællingsfejl og risikoen for, at falske penge kommer i omløb.
Luk
Filtrer & sorter

Seddeltællere til små og store beløb

Anvend vores udvalg af seddeltællere til at tælle sedler i små og store mængder hurtigt og effektivt. Ud over optællings- og bundtfunktion har de fleste af vores modeller også en praktisk forfalskningsdetektor til eurosedler. Ud over optælling og bundtning, håndteres pengesedlerne pålideligt og sikkert.

Vi har både seddeltællere til mindre og større kontantvolumener. Der kan f.eks stables 50, 100 eller endda 250 sedler i de tilsvarende rum. Overvej på forhånd, præcis hvilke funktioner den ønskede seddeltæller skal have. Og vælg derefter den ønskede model her i vores webshop.
Safescan-Geraete

Seddeltællere, pengevægte og kontroludstyr


Opsæt en værditæller i kasseområdet

En værditæller i kasseområdet giver en enorm lettelse og tidsbesparelse i den daglige arbejdsrutine. Ansatte kan føle sig trykke og sikre ved håndtering af pengesedler. De forskellige enheder kan hurtigt integreres på anvendelsesstedet og har brug for minimal plads med deres kompakte størrelse.

Integrer seddeltælleren i dit kasseområde og få gavn af hurtig og sikker optælling. Ved manuel optælling er der stor risiko for fejl som følge af uforsigtighed, træthed eller manglende koncentration. Der kan dermed hurtigt opstå uoverensstemmelser i optælling af kontanter. Det tager tid at optælle, og de ansatte vil hellere hjem end at skulle bruge en masse tid på optælling. Det er her at fejlfri optælling kommer ind i billedet med en seddeltæller.

Enheden kan også registrere snavsede eller beskadigede pengesedler. Manuel optælling erstattes hermed med automatisk optælling for en tidsbesparende og omkostningsreducerende optælling. Enhederne kan endda sammenlægge beløb og samle sedlerne i bundter.
 

Seddeltæller og seddelkontrol i én maskine

Med en seddeltæller kan pengesedler verificeres samtidig med optælling. Denne funktion sikrer, at du er på den sikre side ved håndtering af pengesedler. Opdag straks falske pengesedler med vores pålidelige maskiner. En seddeltester er en lille investering, der byder på store sikkerhedsfordele.

Vær på forkant og undgå at sende falske penge i omløb. Vælg en seddeltæller / seddeltester i vores webshop. Når det kommer til effektiv udrustning af kasseområdet er automatiske seddeltestere en fremtidsorienteret løsning.

Kombiner seddeloptælling med seddelkontrol og måske endda valutagenkendelse. Seddeltællere byder på fordele, der gør det muligt at tilpasse dem præcis til din anvendelse og tællevolumen. Tilføj en lommeregner til udskrivning, et eksternt LCD-display eller et støvdæksel til din maskine.

Automatisk seddeldetektor til afsløring af falske sedler

Ved håndtering af pengesedler, vil du gerne være sikker og ikke løbe risikoen for at sætte falske penge i omløb. Med en pålidelig seddeltester kan du handle forudseende og eksempelvis afvise pengesedler, som er kontrolleret og viser sig at være falske. Hvilken seddeltester du vælger, afhænger også af hvordan den bruges.

Vælg en seddeltæller med 100 % falskhedsdetektion. Afhængigt af enheden anvender modellerne forskellige funktioner til kontrol. Vores seddeltællere har en 2 til 7 dobbelt falskhedsdetektion. Der tages hensyb til UV elementer, vandmærker, magnetisk blæk, infrarøde elementer og andre karakteristika. En alarm opdager og sikrer, at ingen falske penge kommer i omløb.

Optælling, kontrol og sortering af pengesedler

Som du an se, kan seddeltællere meget mere en blot at tælle penge. Ud over tællefunktionen kan du bruge mange andre funktioner til håndtering af pengesedler. Disse funktioner til kontrol, sortering eller bundtning byder på mange fordele.

Sedlerne kontrolleres på grundlag af deres størrelse og UV-lys egenskaber. Vælg en pålidelig og lynhurtig seddeltæller. Spar tid og byd på en høj brugervenlig med et stort LCD display.

LCD displayet er fastgjort til seddeltælleren i en behagelig læsevinkel. Den byder på et professionelt og overskueligt layout. Her kan du til enhver tid aflæse antallet af sedler og se det samlede beløb. Knapperne på maskinen kan bl.a. bruges til at indstille bundtning og kontrol af sedlerne.
 

Seddeltællere til optælling af kontantbeløber

Seddeltællere anvendes for at gøre det lettere at optælle store beløb. De anvendes i detailbutikker, lufthavne, supermarkeder, hoteller, restauranter og kasinoer.

Seddeltællere gør det nemt at ligge beløb sammen og selve optællingen er overstået på få sekunder. Safescan 2210-S seddeltællere er praktiske optællingsapparater. Med en hastighed på 1.000 sedler pr. minut, er apparatet velegnet til alle slags valutaer. En alarm advarer dig ved tilfælde af falske sedler.

Vælg en model til små, mellemstore eller store tællevolumener. De forskellige seddeltællere kan i nogle tilfælde, anvendes til andre valutaer ud over eurosedler. 

Safescan 2210 seddeltælleren er egnet til en mængde på 300 sedler. Maskinen stopper og giver alarm, hvis der er mistanke om en falsk pengeseddel. Fjern sedlen, og tryk på Start for at fortsætte optællingen. Produktet er en pålidelig optællingsmaskine til eurosedler og eventuelt andre valutaer.
Ved at anvende rengøringskluden sikrer du den bedst mulige ydeevne for din maskine. De vandbaserede kort bruges til at rengøre dine seddeltællere. Især pengesedler der har været i omløb i lang tid, bringer en masse støv og snavs med sig. Regelmæssig rengøring garanterer langvarig brug og renlighed af maskinen.
Geldscheinzaehler-reinigungskarte

Rengøringsklud til seddeltæller


Opdateringer til forskellige valutaer via USB kabel

Den Europæiske Centralbank foretager jævnligt ændringer af valutaer og pengesedler. De tilpasses til innovative løsninger og for bedre beskyttelse mod forfalskning. Opdatér din enhed for at sikre, at din seddeltæller og seddelkontrol altid er opdateret. 

Når en ny opdatering er klar, vil du høre fra os. Du kan opdatere ved hjælp af et SD kort. Alternativt kan du tilslutte seddeltælleren til din bærbare computer eller pc med et USB kabel og nemt opdatere. Programmet er intuitivt i anvendelse, og har du spørgsmål om opdateringer eller vores maskiner er du velkommen til at kontakte os. Vælg en seddeltæller til langvarigt brug.
 

Seddeltællere i alle varianter

De forskellige seddeltællere tillader en hurtig og pålidelig optælling. Den integrerede detektion af falske penge og genkendelse af valutaer, gør apparaterne attraktive på mange områder. Spar tid og omkostninger ved at anvende en automatisk seddeltæller til arrangementer, på messer, til lufthavne og mange andre.

Vælg den rigtige model til din lokation. Ud over enhedens hastighed, spiller funktionerne også en stor rolle for successen af enheden. Funktionerne inkluderer sammenlægning, bundtning, kontrollering og optælling. Oplev den nemme og intuitive håndtering af seddeltællere, samt det smarte LCD display. En seddeltæller og seddelkontrol vil gøre dit daglige arbejde meget lettere, ved at tælle og sortere sedler hurtigt og sikkert med moderne, avanceret teknologi. 

Få mere at vide om den alsidige brug og den enkle anvendelse af seddeltællere til fordelagtige priser her. 
luk menu
Gå til top