Pengebakker og betalingsbakker er små bakker til udveksling af kontanter ved kasseområdet. De er typisk udstyret med et reklametryk, for at henlede opmærksomheden på særlige tilbud eller kampagner.
Luk
Filtrer & sorter

Pengebakker: Stærk effekt ved kassen

VKF Renzel tilbyder mange muligheder for at fuldende dit kasseområde. Som butik spiller kasseområdet en vigtig rolle i købsoplevelsen. Ved kassen skal der være orden, og ventetiden skal forkortes. Der findes mange små hjælpemidler med stor effekt.

En vareadskiller holder orden på kassebåndet og er samtidig en veludnyttet reklameplads. En prislisteholder reducerer eventuelle ventetider og forbedrer din service. Hvis der er tale om produkter uden prismærkning, hjælper et blik på drejetavlen og udtjekningen kan fortsætte.

En andet hjælpemiddel af denne art er pengebakker. Disse varer findes ikke kun i detailbutikker, men også på tankstationer eller pubber. De sikrer orden i kasseområdet og bidrager samtidig til hygiejnen. Bakken forhindrer uønsket fysisk kontakt under betalingsprocessen. Og sørger for at mønter ikke ruller omkring og forsvinder.

Pengebakker med reklame til dit kasseområde

I lighed med en vareadskiller tilbyder pengebakker også ekstra reklameplads i området omkring kasseapparatet. Bakkerne placeres centralt foran eller i nærheden af kasseapparatet. I de fleste pengebakker er der plads til en papirindsats. Det kan hurtigt udskiftes og tilpasses til aktuelle tilbud eller kampagner.

Produktets centrale placering sikrer, at kunden effektivt kan forholde sig til reklamen i betalingsbakken. Blikket falder uundgåeligt på den aktuelle reklamebesked. Du kan anvende reklamepladsen fleksibelt efter behov. Påpeg loyalitetsprogrammer og kampagner, eller brug indsatsen til at skabe en brandingseffekt.

Alternativt kan indsatsen naturligvis også bruges til at forrmidle forskellige oplysninger. Designet af papirindlægget kan du selv bestemme og kan implementeres i overenestemmelse med dit virksomhedsdesign. Udskriv dit design, og indsæt det i betalingsbakken med det samme. Hele processen er ukompliceret og kan gennemføres i få trin.

Afhængigt af pengebakken har du et forskellige indstiksformat til dine reklameindlæg. Vælg mellem en pengebakke med separat brugs- og reklameplads og en med ensartet overflade. Brug de praktiske betalingsbakker for en bedre oplevelse ved betalingsområdet. Udnyt potentialet i betalingsbakken med reklamer for at fremme dine tilbud eller tjenester!

Pengebakker skræddersyet til dine behov

Hvad forventer du af en klassisk betalings-/pengebakke? Den første man tænker på, når man hører dette ord, er sandsynligvis en afrundet plade med gummifødder. Præcis disse forventninger opfyldes af pengebakken til papirindsats i akryl. Papirindsatserne kan skubbes ind fra siden, mens gummifødderne forhindrer dem i at glide.

Modellen "Sorbus" har et enklere design. Produktet, der er fremstillet af 6 mm akryl, passer ind i ethvert miljø på grund af sit diskrete udseende. Bakken har stilfulde kanter i stedet for en udfræset udsparing. For at få mest ud af en pengebakke med reklameværdi, anbefales det at bruge en bakke med et ekstra stort reklameareal. Betalingsbakken til papirindsatser består i vid udstrækning af reklameplads. Desuden er der et afrundet rum til mønter og sedler.

Ovennævnte produkter og mange andre pengebakker anvendes forskellige steder. Ud over de klassiske butikker, er betalingsbakkerne også en populær del af udstyret i offentlige institutioner, kantiner eller barer.


Én virksomhed - mange muligheder

De mange forskellige produkter i vores sortiment, kan efter anmodning tilpasses præcist til dine ønsker. Fordi vi som producent af mange af disse produkter, kan tilpasse dine kundeønsker i produktionen.

Med vores eget trykkeri og forskellige trykteknikker, er der også mulighed for individuelt tryk på vores produkter. Ved at udstyre din pengebakke med et slogan eller logo forbliver den et blikfang ved kasseområdet.

Vi fremstiller gerne et produkt efter dine idéer. Bare spørg!

Anvendelseseksempel af pengebakke til værtshuse
luk menu
Gå til top