Betalingsbakker og pengebakker er små plader eller bakker ved kasseområdet. De indeholder ofte et reklametryk for at henlede opmærksomheden på særlige rabattilbud eller tjenester. Du kan finde ubemærkede, men meget nyttige genstande på salgsstedet. Vælg en vare fra vores webshop, og bidrag til hygiejne i kasseområdet.

Læs videre »

Betalingsbakke: Stærk effekt ved kassen

VKF Renzel tilbyder mange muligheder for at fuldende dit kasseområde. Som købssted spiller kasseområdet en vigtig rolle i købsoplevelsen. Ved kassen skal der være orden, og ventetiden skal forkortes. Der er mange små hjælpemidler med stor effekt.

En kasseadskiller holder orden på kassebåndet og er samtidig en veludnyttet reklameplads. En prislisteholder reducerer eventuelle ventetider og forbedrer din service. Hvis der er tale om produkter uden prismærkning, hjælper et blik på drejetavlen og udtjekningen kan fortsætte.

En andet hjælpemiddel af denne art er pengebakker. Disse varer findes ikke kun i detailbutikker, men også på tankstationer eller pubber. De sikrer orden i kasseområdet og bidrager samtidig til hygiejnen.

Bakken forhindrer uønsket fysisk kontakt under betalingsprocessen. Og sørger for at mønter ikke ruller omkring og forsvinder. 

I hverdagen kommer mennesker i kontakt med en række forskellige bakterier. Især i perioder med influenzaepidemier eller andre sygdomme er det vigtigt at undgå unødig overførsel af dråber og bakterier. Ved at bruge pengebakker, gør du det muligt for kunder og personale at undgå kontakt. På denne måde skaber du en følelse af velvære og muligvis også lindring.

Betalingsbakke med reklame til dit kasseområde

I lighed med en kasseadskiller tilbyder pengebakker også ekstra reklameplads i området omkring kasseapparatet. Bakkerne placeres centralt foran eller i nærheden af kasseapparatet. I de fleste pengebakker er der plads til en papirindsats. Det kan hurtigt udskiftes og tilpasses til aktuelle tilbud eller kampagner.

Produktets centrale placering sikrer, at kunden effektivt kan håndtere reklamen i betalingsbakken. Blikket falder uundgåeligt på den aktuelle reklamebesked. Du kan bruge reklamepladsen fleksibelt. Påpeg loyalitetsprogrammer og kampagner, eller brug indsatsen til at skabe en branding effekt.

Alternativt kan indsatsen naturligvis også bruges til at forrmidle forskellige oplysninger på lang sigt. Designet af papirindlægget kan du selv bestemme og kan implementeres i overenestemmelse med dit virksomhedsdesign. Udskriv dit design, og indsæt det i betalingsbakken med kort varsel. Hele processen er ukompliceret og kan gennemføres i få trin.

Afhængigt af pengebakken har du et forskelligt indstiksformat til dine reklameindlæg. Vælg mellem en pengebakke med separat brugs- og reklameplads og en med ensartet overflade. Brug de praktiske betalingsbakker for en bedre oplevelse ved betalingsområdet. Udnyt potentialet i betalingsbakken med reklamer for at fremme dine tilbud eller tjenester!

Pengebakke skræddersyet til dine behov

Leder du efter en passende betalingsbakke til kasseområdet i din virksomhed? Her finder du forskellige typer af dette produkt, som er meget almindelig i den daglige forretning. 

Hvad forventer du af en klassisk betalingsbakke? Den første man tænker på, når man hører dette ord, er sandsynligvis en afrundet plade med gummifødder. Præcis disse forventninger opfyldes af pengebakken til papirindlæg af akrylglas. Papirindsatserne kan skubbes ind fra siden, mens gummifødderne forhindrer dem i at glide.

"Sorbus" modellen har et enklere design. Produktet, der er fremstillet af 6 mm akrylglas, passer ind i ethvert miljø på grund af sit diskrete udseende. Bakken har stilfulde kanter i stedet for en udfræset udsparing.

For at få mest ud af en pengebakke med reklamekarakter, er det tilrådeligt at bruge en bakke med et ekstra stort reklameareal. Betalingsbakken til papirindlæg består i vid udstrækning af reklameplads. Desuden er der et afrundet rum til mønter og sedler.

Ovennævnte produkter og mange andre pengebakker anvendes forskellige steder. Ud over de klassiske butikker, er betalingsbakkerne også en populær del af udstyret i offentlige institutioner, kantiner eller barer.

Én adresse - mange muligheder

De mange forskellige produkter i vores sortiment, kan efter anmodning tilpasses præcist til dine ønsker. Fordi vi som producent af mange af disse produkter, kan tilpasse dine kundeønsker i produktionen.

Med vores eget trykkeri og forskellige trykteknikker, er der også mulighed for individuelt tryk på vores produkter. Ved at placere et slogan eller logo bliver din pengebakke et blikfang ved salgsdisken.

Vi fremstiller gerne et produkt efter dine idéer. Bed om en pengebakke uden forpligtelse!

Yderligere produkter til brug ved kassen er også tilgængelige online. Ud over de ovenfor beskrevne hjælpemidler er en seddelkontrol eller pengekasse, også en fast og nyttig komponent ved kassen. Oplev vores store sortiment til dit kasseområde.

Anwendungsbeispiel eines Zahltellers für Lokale
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top