En pengevægt optæller mønter og pengesedler pålideligt. Vægten bestemmer det nøjagtige beløb på få sekunder, mens tællefunktionen tager sig af udregningen.
Luk
Filtrer & sorter

Pengevægte for præcis og hurtig optælling af kontanter

Pengevægte er alsidige apparater til at veje og bestemme den nøjagtige mængde af pengesedler eller mønter. Pengevægte anvendes typisk i detailhandlen til optælling af mindre løb, udregne subtotaler eller til den endelige optælling.

Pengevægte fungerer ved hjælp af et batteri eller strømkabel, som vejer hver enkelt mønt eller seddel og beregner derefter mængden og værdien baseret på vægten. Den mobile anvendelse og muligheden for anvendelse med forskellige valutaer, gør det til en attraktiv enhed til forskellige brancher. Ved at kunne anvende enheden mobilt, kan du spare tid og penge med automatisk optælling af kontanter.

En pengevægt er den komplette løsning til optælling af kontanter. Du skal indstille vægten af kuponerne på forhånd, og kan sagtens skifte og anvende disse værdier på et senere tidspunkt. Anvend en pengevægt til hurtig og effektiv optælling af mønter, sedler og lignende.

Eksempel: optælling og lægge sammen - regnskab med en pengevægt

Sælger du produkter på en messe og ønsker at lave en opgørelse over dagens indtægter? Den kompakte Safescan pengevægt 6185 er nem at have med på farten, og kan betjenes med det genopladelige batteri. Når dagen er afsluttet, kan du hurtigt opgøre kassebeholdningen.

Efter en lang arbejdsdag med mange besøgende, vil du være taknemmelig for hurtigt at kunne optælle mønter og sedler med pengevægten. Læg sedlerne i ét bundt på vejefladen og aflæs værdien på LED displayet. Med optællingsfunktionen kan du til enhver tid aflæse subtotaler. 

Optælling af mønter foregår ved at lægge én type mønt i beholderen på vægten. Hvis du allerede gør brug af en Safescan pengeskuffe, vil du nemt kunne sætte beholderen på pengevægten. Til sidst indtaster du den værdi, der skal trækkes fra kvitteringerne, og du har dermed optalt dagens indtægter som kan udskrives med den termiske printer.

Afslutningsvis kan du gemme vægten væk, som kun vejer 1,2 kg og tage et velfortjent hvil. Du vil bliver overrasket over, hvor hurtigt optællingen kan foregå.
 

Automatisk optælling af dine indtægter

Optælling af kontanter i hånden, er ofte præget af fejl, tager dyrebar tid og er ikke pålideligt. Optælleren kan hurtigt miste koncentrationen efter en lang arbejdsdag, hvilket ikke kun resulterer i frustration hos ansatte men som også fører til længere arbejdstid og øgede omkostninger.

I modsætning til manuel optælling, er automatisk optælling med pengetællere, mønttællere og pengevægte meget mere effektivt. Med en teknologi af høj kvalitet, er apparaterne 100 % pålidelige og alsidige. Det betyder at du kan bogføre på kortest mulige tid, men samtidig også korrekt og på en ordentlig måde. 

Mens seddeltællere bruges til optælling af sedler, hjælper mønttællere med at tælle og sortere mønter. Pengevægte kan derimod bruges til sedler og mønter, som en komplet løsning til optælling af penge, og byder også på andre forskellige muligheder.

Du kan benytte dig af tillægsfunktionen, softwaren til optælling af penge, det letlæselige display eller muligheden for også at tælle kuponer. Anvend enhederne til forskellige valutaer og beregn dine ind- og udgifter 100 % korrekt! Det eneste du skal gøre, er at ligge pengene på vægten. 
Geldwaage mit angeschlossenem Thermodrucker
Safescan-Geraete

Safescan pengevægt, mønttæller og forfalskningsdetektor


Optæl mønter, sedler og møntruller med pengevægte

Ud over seddeltællere er pengevægte et meget populært og ofte anvendt værktøj til at bestemme nøjagtige kontantbeløb. De forskellige vægte overbeviser med en nem håndtering og et letlæseligt LED display. De moderne pengevægte tæller sedler, seddelbundter, mønter og møntruller.

Den er udstyret med en dynamisk vejefunktion for nøjagtig optælling. Desuden kan den også tælle andre mønter og sedler end € valutaen. Afhængigt af modellen er enhederne egnede til en lang række valutaer og er der en ny pengeseddel på vej, informerer vi dig om opdateringer til dine eksisterende vægte som du kan downloade helt gratis.
For at opdatere modellen skal du blot tilslutte den til en computer via et USB kabel. Så kan du opdatere pengevægten og anvende den til optælling af de nye pengesedler. Ved at opdatere sørger du for, at optællingen altid er nøjagtig og pålidelig.
Lige så alsidig er Safescan pengevægten 6185, som kan tælle kassens indhold på 2 minutter. Denne alsidige pengevægt tæller mønter og sedler, og forsyner hver optælling med et referencenummer og et tidsstempel.

Desuden kan BANK funktionen bruges til at trække det oprindelige kontantbeløb fra. Dermed kan du med ét tryk straks kontrollere den faktiske indkomst, der er genereret. Praktisk og komfortabel optælling med de forskellige funktioner.

 

Det grundlæggende udstyr til dit kasseområde

Spar dig selv og dine medarbejdere for dyrebar tid, og overlad optællingen af kvitteringer eller kontanter til en pengevægt. Du kan stole 100 % på optællingsresultaterne med enhederne, som giver dig mere tid til daglige gøremål i din virksomhed. Giv dine medarbejdere et pålideligt værktøj i kasseområdet.

Med de pengevægte vi kan tilbyde, har du et udvalg af modeller i høj kvalitet til din rådighed. De optæller hele din kassebeholdning på kort tid. Og vil du være helt sikker på at du ikke har taget imod nogen falske pengesedler, kan benytte en seddeltester. Det perfekte basisudstyr til dit kasseområde - her i vores webshop.
luk menu
Gå til top