Vareadskillere bidrager med tydelig opdeling af forskellige kunders køb. Hvilket forbedrer overskueligheden og sikrer en problemfri betalingsproces.
Luk
Filtrer & sorter

Reklamestærk og ofte brugt: Vareadskillere i detailhandlen

Oprindeligt havde vareadskillere (også kaldet skillert, varedelere, divider, kassestop, næste-kunde skilt, kasseadskiller, kassebåndadskiller, kassebåndsstop) påskriften "næste kunde, tak". Den første reklame på vareadskillere blev vist i 2008, og siden da har mange mennesker set reklamen dagligt på disse praktiske hjælpemidler.

Lige siden opfindelsen er de - ofte undervurderede vareadskillere - blevet en uundværlig del af detailhandlen og købsprocessen. For uden vareadskillere ville der både være rod og længere ventetid. Og hvem kan lide at handle i en butik uden orden og med lange ventetider?

Med vores sortiment kan du nemt og synligt adskille kundernes indkøb. Hver kunde adskiller varerne fra den næste kundes køb, så hver kunde kommer i kontakt med mindst én vareadskiller på sin indkøbstur. Dermed ser hver eneste af dine kunder din reklame mindst én gang. Hvor kan kundeloyalitet og reklame udføres bedre?

Udnyt ventetiden ved kassebåndet. Det aflange design er perfekte til at fange kundernes opmærksomhed ved kassen. Fang de mange blikke på vareadskillerne med effektiv reklame. Reklamér for din butik eller webshop eller promovér forskellige produkter med disse vareadskillere.

Gør opmærksom på rabatter, tilbudskampagner eller særlige services med et slogan eller tiltalende grafik. Alternativt kan reklamepladserne også bruges som et effektivt område til information. Ud over at skabe opmærksomhed på de forskellige betalingsmetoder, er det også muligt at kommunikere hygiejnestandarder eller informere om ændrede åbningstider.
 

Aflang prisme, som trekantede eller firkantede stænger

De klassiske kundeadskillere anvendes normalt i form af aflange prismer med enten trekantet eller firkantet bund. De fremstilles normalt i en længde på 30 cm og findes i mange forskellige varianter. Vareadskilleren / varedeleren "Construct" er et klassisk produkt af sølvfarvet anodiseret aluminium. En ægte klassiker direkte fra producenten. 

Vores vareadskiller "Wato" er i øvrigt specielt iøjnefaldende. Den kan forsynes med dobbeltsidet reklame. Med sin integrerede fastgørelsesteknologi, kan reklamematerialet udskiftes på få sekunder uden brug af værktøj.

Vareadskillere af aluminium er også udformet i den klassiske trekantede form. Denne vareadskiller har en mønterbeskyttet fastgørelsesteknologi i endekapperne. Som gør det muligt at udskifte reklamemediet på få sekunder uden brig af værktøj. Beskyt dine reklamemedier med den praktiske U-lomme.
 
Uanset om du vælger en vareadskiller med eller uden reklame, er særlige mål og tilpasninger mulige fra 1 stk. med vores egenproduktion.
 

Vareadskillere med unikt reklametryk

Udnyt vores alsidige udvalg af forskellige kasseadskillere til at udstyre kasseområdet i dine butikslokaler optimalt. Det er sådan man skaber attraktive blikfang. De skaber også orden på kassebåndet og gør tingere lettere for kunder og medarbejdere.

Vareadskillerne kan evt. udvides med trykklare reklameindlæg og er effektive reklamemedier med høj opmærksomhedsværdi. Kunderne sætter pris på et overskueligt og brugervenligt kasseområde. Få vareadskillere trykt med dit logo eller slogan - vi glæder os til at modtage din forespørgsel.

Ud over vareadskillere, har vi mange andre artikler til dit kasseområde. Se de mange produkter til dit Point of Purchase her.
luk menu
Gå til top