Mønttællere og møntsortering gør det lettere at håndtere mønter med forskellige valutaer. Efter optælling er mønterne sorteret korrekt.
Luk
Filtrer & sorter

Mønttæller: vigtige hjælpemidler til optælling

Med en mønttæller kan tidskrævende og omkostningstunge processer gøres mere effektive. Enheden hjælper dig med at optælle og sortere småpenge. Mens seddeltællere kontrollerer og tæller sedler, gør en mønttæller dette dog for de forskellige mønter. Resultatet er en lavere risiko for fejl, hurtigere registrering og oprydning af pengene.

Den lettelse en mønttæller byder på i det daglige arbejde, kan anvendes på forskellige områder. Den kan bruges til regnskab ved afslutning af en vagt og til optælling af pengebeløb ved arrangementer. Manglende koncentration og organisering øger risikoen for fejloptælling.

Tæller du forkert én gang, stiller man spørgsmål til hele optællingen. Dette kan føre til at der bruges unødvendig tid på at genoptælling. Mønttælleren sikrer en sikker og pålidelig optælling på ingen tid. Anvend en mønttæller i din virksomhed med en hastighed på op til 500 mønter pr. minut.
Eksempel på anvendelse af mønttællere:
Som arrangør eller virksomhed der afholder en festival, er det vigtigt at have styr på økonomien. Efter lange arbejdsdage skal kontanter fra dagens udbytte optælles og gøres klar til næste dag. Men efter en lang arbejdsdag, vil dine ansatte gerne hjem og sove, inden festivalen og arbejdet starter igen imorgen. 

Ved fordeling af mønter og sedler kan du med de forskellige tælleenheder, optælle hurtigt og nemt. Anvend en mønttæller til dine mønter og en seddeltæller til dine sedler. Med enhedernes høje tællevolumen, er I færdige inden for meget kort tid. Du kan registrere og udskrive dine optællingsresultater med en termisk printer.

På få minutter har du optalt dagens samlede indtægter uden fejl og spildt arbejdstid. Derefter kan du omhyggeligt gøre kassebeholdning klar til næste dag, pakke sammen og holde velfortjent fri.
Safescan Münzzähler und Sortierer mit Münzrohren

Lav møntruller med en møntsorteringsmaskine

Vil du have mulighed for at kunne lave møntruller med møntsorteringsenheden? Når du optæller og sorterer mønterne, får du sorteret de forskellige mønter på kort tid og kan nemt opstable nye møntruller igen.

Dette kan gøres nemt med rør, som opfanger og stabler mønterne præcist. Her undgår du endnu en manuel opgave, som spilder unødvendig tid. Se vores mønttæller Safescan 1250 til euromønter inkl. de praktiske møntrør.

Når møntrøret er fyldt stopper enheden, så du kan fjerne mønterne. Du kan også indstille nøjagtige mængder til bundtling af mønter

Hvordan fungerer møntsortering og -tælleren?

Enhederne i vores sortiment har både en tælle- og sorteringsfunktion. Hvordan virker disse, og kan man stole på beregningerne? Hver type af mønt har sin egen tykkelse og diameter, som sorteres i forskellige beholdere på grundlag af disse.

Under sorteringsprocessen anvendes sensorer og et rotationssystem for at sikre, at de enkelte mønter placeres korrekt. Samtidig med at de sorteres, optælles de enkelte mønter ved hjælp af sensorer.

Et dobbelt system med sensorer kontrollerer mønternes fysiske og optiske egenskaber. Den tæller de forskelige mønter som placeres i den respektive indsamlingsbakke, og viser samtidigt resultatet på det letlæselige LED display.

 

Intuitivt & brugervenligt LED display

Når du optæller mønterne, har du med LED displayet altid et overblik over pengesummen. Her kan du se den aktuelle værdi af dine indtægter med store iøjnefaldende tal. Med en praktisk printer, kan du udskrive, registrere og arkivere kvitteringer. 

Den intuitive brugerflade er placeret i umiddelbar nærhed af displayet. Med de forskellige taster, kan du stoppe og starte apparatet eller indstille de ønskede bundter. Apparatet kan dermed tilpasses nøjagtigt til dine krav. 

 

Pengetæller til mønter af forskellige valutaer

Sammenlignet med en pengetæller, genkender mønttællerne ikke de forskellige valutaer uafhængigt af hinanden. Det betyder, at du ikke kan bruge enheden til flere valutaer på samme tid. Derfor har vi et udvalg af forskellige modeller til danske kroner, schweiziske centimes, engelske pences og naturligvis euromønter.

Som nævnt allerede sorterer enheden mønterne efter tykkelse og diameter. Beholderne og møntrullerne er således ideelt tilpasset størrelsen af de forskellige valutaer. Hvilken valuta beskæftiger I jer med i det daglige arbejde? På dette grundlag kan du vælge den rigtige mønttæller til din virksomhed eller arrangement.

Kommer du i kontakt med forskellige valutaer på arbejdet? Vil du kontrollere værdien af mønter fra forskellige lande? En pengevægt kan anvendes til forskellige valutaer og kan derfor anvendes fleksibelt.

Pengevægte: lydløs optælling af mønter efter vægt

En pengevægt bestemmer værdien og antallet af pengesedler og mønter via den respektive vægt. Du definerer typen af mønt eller pengeseddel på forhånd, lægger dine indtægter på vægten, og du vil få oplyst antallet og værdien af beløbet. Denne type pengeoptælling kan benyttes til forskellige valutaer. Ved indførelse af nye pengesedler, opdateres pengevægten gratis.

Den kan dermed anvendes både på lang sigt og mobilt i forskellige lande. Det valgfrie genopladelige batteri giver dig mulighed for at tælle penge på farten. Desuden foregår optællingen komfortabelt og næsten lydløst. Se vores udvalg af pengevægte i vores webshop!
Geldwaage für das Wiegen und Zählen von Geld

Vælg en mønttæller - sådan gør du!

Mønttællere letter optællingen og sortering af store beløb i dit daglige arbejde. Med en høj kapacitet og en særlig hastighed kan du få optalt og sorteret dine mønter på kort tid. Forkort lange arbejdsdage ved at gøre regnskabet lettere med en mønttæller. Du kan også hurtigt og nemt lave nye møntruller med enheden.

De robuste møntsortingsenheder og -tællere har en lang levetid. De kan anvendes ved kasseområder og er med deres kompakte størrelse lette at transportere. Vælg den rigtige mønttæller til din virksomhed med de ønskede kapacitetsmuligheder til den rette valuta. Vi rådgiver dig gerne yderligere om de forskellige funktioner i Safescan mønttællerne.
luk menu
Gå til top