Pengekasser og møntbakker er en praktisk hjælp i hverdagen. Med disse har du altid et overblik over din aktuelle kassebeholdning.

Luk
Filtrer & sorter

Beskyt dine kontanter mod uautoriseret adgang med pengekasser

Når det kommer til at beskytte dine kontanter mod uautoriseret adgang, er pengekasser et godt valg. En pengekasse bruges til sikker opbevaring af kontanter eller andre værdigenstande. Ud over sikkerhed og tyveribeskyttelse byder de robuste pengekasser også på beskyttelse i andre situationer, eksempelvis under ekstreme vejrforhold eller endda i tilfælde af brand. Kasserne er fremsillet af pladestål og er den perfekte opbevaringskasse til mønter, sedler og meget mere. Derudover anvendes pengekasser også som praktiske, mobile kasseapparater, f.eks. ved små eller større arrangementer eller på messer.

Sikker beskyttelse af værdigenstande i pengekasser

Som de fleste modeller har pengekasserne som tilbydes i vores webshop, også en særlig indsats til mønter, en lås med nøgle og en håndtag. Pengekassen "Euroboxx" er fremstillet af robust pulverlakeret pladestål, og har en kapacitet på 233,90 euro og en indsats med 4 rum til pengesedler. Den integrerede skumpolstring er ideel til at fastholde mønterne under transport. Pengekassen "Euroboxx S" er dog noget mindre, men ikke mindre effektiv. De seks rum i den aftagelige møntbakke har plads til alle cent- og euromønter. Pengekassen har en samlet kapacitet på 102,05 euro. Har du brug for enkelte møntbakker? Så er møntbakken "Euroboxx" et fremragende valg. Møntbakken i atracit har otte individuelle slots og otte rum til pengesedler, kvitteringer osv. og kan både bruges som reservebakke til kasseapparatet eller som en separat indsats til skuffen.

De forskellige anvendelsesmuligheder med pengekasser

De klassiske pengekasser med møntindsatser er meget alsidige og er typisk fremstillet af pulverlakeret pladestål. De er dermed solidt opbygget og et perfekt opbevarer til pengesedler og værdigenstande. Låsen på pengekasserne er typisk en cylinderlås, som leveres med en tilhørende nøgle. For at sikre at mønterne ikke falder ud under transport og altid er godt sikret, har kasserne et skumindlæg i låget til at fastholde mønterne. Ud over møntbakken kan sedlerne placeret i det aftagelige seddelrum, så vigtige dokumenter kan placeres under. Pengekasser byder på den perfekte all-round beskyttelse til kontanter i form af mønter og sedler, men også til dokumenter og vigtige papirer, som skal opbevares et sikkert sted.
luk menu
Gå til top