Med oplyst vinduesreklame i butiksvinduer kan du effektivt henlede opmærksomheden på din reklame, selv i dårligt vejr eller på mørke dage.
Luk
Filtrer & sorter

LED vinduesreklame: reklamér døgnet rundt

De oplyste vinduesreklamer er altid synlige for kunder og forbipasserende. Især i vintermånederne og selv efter lukketid, er reklamerne stadig aktive for de forbipasserende. Det betyder, at du kan nyde godt af branding effekten og længere reklametider, som giver dig mulighed for at nå ud til flere mennesker og dermed øge kendskabet til dit brand.

LED displays kan effektivt præsentere indlæg og tekstilbannere. Med lysbogstaver kan du også fremhæve specielle navne, brands eller titler. Lysets særlige effekt på det menneskelige øje gør det til et attraktiv designelement. Lyselementerne opfattes og registreres automatisk i de forbipasserendes underbevidsthed.

Med LED reklame kan du nemt fremhæve bestemte produkter eller tjenester. Skil dig ud fra konkurrenterne! Drag fordel af en mere effektiv og anerledes tilgang til at erhverve nye og faste kunder.

Belyste displays til din reklame i butiksvinduet

Afhængigt af butiksvinduet har du et bestemt område til rådighed til designet. Nogle butiksvinduer har plads til et omfattende, udsmykket design. I andre butikker er det vigtigt at få mest muligt ud af den lille plads, der er til rådighed. I begge tilfælde har realiseringen af dit visuelle koncept en førsteprioritet.

Vi tilbyder ikke kun storformats lysvægge, men også lysrammer og loftophæng, der er lette at fastgøre. Udstil din reklame attraktivt og synligt i den ønskede højde, uden at optage for meget gulvplads. Indstiksrammerne kan endda kombineres fleksibelt med hinanden.

I vores sortiment finder du de rigtige produkter til at udføre dit reklamekoncept med succes. Den alsidige anvendelse af displayene, gør dem til nyttige og praktiske reklamemedier i dit butiksvindue. De oplyste reklamer kan altid tilpasses til sæsonen med udskiftelige indstik og skiftende bannere.

Design skiftende LED reklamer

Mens en dekorativ vinduesreklame skaber interresse for din filial, bidrager det udskiftende design til en langvarig succes. Det sikrer, at folk løbende bliver tiltrukket af dit butiksvindue. Samtidig giver det dig mulighed for at fremvise forskellige produkter og tjenester fra din virksomhed igen og igen.  

Brug rammerne i standard formater eller større størrelser igen og igen med nyt indhold. Indsæt papirindstik eller opsæt bannere af høj kvalitet. Belysning med LED moduler sørger for homogen belysning af reklamen.

Vælg om displayet skal bruges til ensidig eller dobbeltsidet anvendelse. Som ikke kun giver dig mulighed for at fremvise indhold i butiksvinduet, men også bagved i salgslokaler. Dobbelt reklameeffekt med kun ét display. De samme eller forskellige reklamebudskaber kan præsenteres på for- og bagsiden.
 

Belyste vindues reklame: Find et passende LED display

Vores webshop byder på forskellige muligheder til udsmykning af din vinduesreklame. De forskellige displays kan anvendes over en længere periode pga. de modulære systemer og udskifteligt reklameindhold. LED modulerne sørger for en maksimal reklameeffekt i høj kvalitet og med attraktiv belysning.
Vinduesreklame til ejendomsmæglere
Leder du efter et vinduesdisplay til at hænge ned fra loftet? Ønsker du at udnytte dit butiksvindue bedst muligt? Vi tilbyder forskellige displays til visuel merchandising.

Lad os rådgive dig. Find det ideelle display til oplyst vinduesreklame i dit butiksvindue.
luk menu
Gå til top