Brug rabatkoden: EFTERÅR15 og få 15% rabat

Advarsel!

Din browser er forældet og er derfor usikker. Som medfører til begrænsninger i brugen af vores webshop.

Med et oplyst vinduesdisplay kan du skabe opmærksomhed for din butik, selv i dårligt vejr eller i mørke årstider. Lysreklamernes særlige effekt sikrer en øget interesse. Vælg et lysdisplay med mulighed for omskiftende design, for en atraktiv reklameeffekt i dit butiksvindue.

Læs videre »

Luk
Anvend filter

LED vinduesdisplay: reklame døgnet rundt

De oplyste vinduesdisplay er altid synlige for kunder og forbipasserende. Især i vintermånederne og selv efter lukketid, er reklamerne stadig aktive for de forbipasserende. Det betyder, at du kan nyde godt af branding effekten og længere reklametider, som giver dig mulighed for at nå ud til flere mennesker og dermed øge kendskabet til dit brand.

LED displays kan effektivt fremvise indlægsark og tekstilbannere. Med de oplyste bogstaver kan du også fremhæve specielle navne, brands eller titler. Lysets særlige virkning på det menneskelige øje, skaber en attraktiv effekt. Lyselementerne opfattes og registreres automatisk i forbipasserendes underbevidsthed.

Ved hjælp af LED reklamer kan du nemt fremhæve bestemte produkter eller tjenester. Skil dig ud fra konkurrenterne! Drag fordel af en mere effektiv og anerledes tilgang til nye og faste kunder.

Belyste displays til din reklame i butiksvinduet

Afhængigt af butiksvinduet har du et bestemt område til rådighed til designet. Nogle butiksvinduer har plads til et stort, udsmykket design. I andre butikker er det vigtigt at få mest muligt ud af den lille plads, der er til rådighed. I begge tilfælde har realiseringen af dit visuelle koncept en første prioritet.

Vi har ikke kun et udvalg af lysvægge i stort format, men også lysrammer og loftophæng, der er lette at fastgøre. Du kan udstille din reklame attraktivt og synligt i den ønskede højde, uden at optage for meget gulvplads. Indstiksrammerne kan endda kombineres fleksibelt med hinanden.

I vores sortiment finder du de rigtige produkter til at gennemføre dit reklamekoncept med succes. Den alsidige anvendelse af displayene gør dem til nyttige og praktiske reklamemedier i dine butiksvinduer. De oplyste reklamemedier kan altid tilpasses til sæsonen med udskiftelige indstik og skiftende bannere.

Design skiftende LED reklamer

Mens et dekorativ vinduesdisplay vækker interresse for din filial, bidrager det udskiftende design til en langvarig succes. Det sikrer, at folk løbende bliver tiltrukket af dit butiksvindue. Samtidig giver det dig mulighed for at fremvise forskellige produkter og tjenester fra din virksomhed igen og igen.  

Rammerne i DIN formater eller større størrelser, kan bruges flere gange med udskiftende og nyt indhold. Indsæt papirindstik eller opsæt bannere af høj kvalitet. Den homogene belysning af reklamen sikres af LED modulerne.

Vælg displayet til ensidig eller dobbeltsidet anvendelse, som også giver dig mulighed for at fremvise indhold inde i butikken ved salgshylder. Dobbelt reklameeffekt med kun ét display. De samme eller forskellige reklamebudskaber kan præsenteres på for- og bagsiden.
 

Oplyste butiksvinduer: find et passende LED display til dine behov

Vores webshop byder på forskellige muligheder til design af din reklame til butiksvinduet. De forskellige displays kan anvendes i lang tid med de modulære systemer og udskiftelige reklameindhold. LED modulerne sikrer en maksimal reklameeffekt med høj kvalitet og attraktiv belysning.
Belyst butiksvinduesreklame udstillet på fast ejendom
Er du på udkig efter et vinduesdisplay til ophæng i loft? Ønsker du at udnytte din udstillingsplads bedst muligt? Vi tilbyder forskellige displays til visuel merchandising.

Lad os rådgive dig. Find det ideelle display til dine oplyste reklamer i butiksvinduet.
luk menu

Vis produkter
Gå til top