Vinduesfolie understøtter en eksklusiv reklame i butiksvinduet. Vælg en farvet folie og en valgfri form som et blikfang i dit vindue. Gør fodgængere opmærksomme på tilbud, produkter eller kampagner med skiltning i butiksvinduet.
Luk
Filtrer & sorter

Folie til reklame i butiksvinduet

Dit butiksvindue er et fleksibelt reklameareal. Der er ingen ekstra omkostninger for denne reklameplads, som der eksempelvis er for en plakat. Desuden er den ideel til at henvende sig til forskellige målgrupper. Du kan henvende dig til regionale kunder eller interesserede parter og invitere dem ind i din butik med en tiltalende reklame.

Vinduesfolie og bogstaver er et af de mest populære reklamemedier til attraktiv reklame i butiksvinduer. Disse kan anvendes i alle vinduer. De kan anvendes ved at klæbe dem på, hvilket gør dem lette at anvende selv for "reklameteknologiske lægmænd". Derudover opnår du en stor reklameeffekt med en flot designet folie.

Folierne er fleksible og individuelt udformelige reklamemedier. Hvad kunne være bedre end en eksklusivt udformet reklame til dit butiksvindue? På denne måde kan du kommunikere dit virksomhedsimage til omverdenen og dermed øge din brand awareness. Med tryk af høj kvalitet i den ønskede form lykkes den nøjagtige koordinering med dine produkter og dit brand.

Bogstaver & skrift til butiksvinduer og deres effekt udendørs

Takket være de alsidige muligheder for at designe folierne kan bogstaver, konturformer og mange andre ideer realiseres. Reklamefolie er ikke kun meget populære til dekorative formål. Skærme til beskyttelse af privatlivets fred eller, som nævnt ovenfor, bogstaver er også populære muligheder for at bruge folierne.

Ved at afmærke vinduer kan du kommunikere datoer, oplysninger eller kampagner. Mange virksomheder bruger deres vinduer som en slags firmalogo. Så du beslutter dig for at vise kontaktoplysninger, virksomhed og åbningstider i vinduet eller på indgangsdørene. Derudover kan du bruge matteret glas eller en privatlivsfolie til at skabe privatliv indendørs.

Ud over skrift og mindre motiver er det også muligt at anvende storformatfolier eller helfolier. På grund af deres lave omkostninger er de også velegnede til kortvarige reklamekampagner eller til fremme af pop-up butikker. Brugen af reklamefolier i butiksvinduer er mangfoldig og anvendes derfor også af forskellige industrier.

Foliebogstaver til butiksvinduer

Foliebogstaver til butiksvinduer bruges til at fremme salget i forskellige brancher. Takket være de forskellige reklamefolier i vores sortiment kan vi altid tilbyde dig præcis det rigtige produkt til din brug. Vinduet kan derfor altid være individuelt udformet. Uanset om det drejer sig om farvet folie eller privacy-folie, tilbyder vi dig den rigtige model i den form, du ønsker.

I en fysioterapeuter er privatlivets fred vigtigere. I en skobutik er det derimod målgruppens appel, der tæller. Softwarevirksomheder kan på den anden side ønske at øge deres profil ved at vise deres logo og tjenester. Der kan forfølges forskellige markedsføringsmål med et butiksvinduesdesign.

Butiksvinduet er et centralt område i stærkt trafikerede fodgængerzoner eller på travle gader. Med et intelligent vinduesdesign kan du nå ud til et stort antal potentielle kunder. Har du defineret din målgruppe? Perfekt, så kan du nu lave en passende grafik, og vi trykker den på reklamefolien i høj kvalitet.
Vinduesfolie, individuelt tryk på vinduet
Butiksvinduesbogstaver i et varehusvindue

Få folie til butiksvinduet trykt individuelt

Startskuddet til implementeringen af en reklame med vinduesfolie er konceptet for dit butiksvindue. Skal det være et logotryk? Ønsker du at gøre opmærksom på dine åbningstider og tjenester? Eller ønsker du iøjnefaldende og eksklusiv reklame med trykte folier?

Når du er klar over det præcise anvendelsesformål, kan motivet skabes. Printfilen kan oprettes i kampagnens ånd. Eller det kan blot være dit logo med slogan og åbningstider i CI skrifttype. Du kan selv designe denne fil til trykning og konturskæring og sende den til os.

En gratis kontrol af udskriftsdata sikrer maksimalt gode udskriftsresultater. Har du ikke de nødvendige kapaciteter til at oprette filen? Vi vil med glæde lægge dit projekt i hænderne på vores professionelle designere. Deres mål er at skabe udskriftsdata nøjagtigt i overensstemmelse med dine specifikationer.

Vi er ikke kun den rigtige virksomhed til dit butiksvinduesdesign. Vi følger dig fra oprettelsen af trykfilen til det færdige produkt. Benyt dig af vores grafiske tjenester til at få en butiksvinduesfolie helt efter dine specifikationer. Du kan også sende os de filer, du har oprettet, og så tager vi os af alt andet.

Tjenesteydelser fra VKF Renzel

✓ omkostningsfri kontrol af data
✓ enkel dataoverførsel mulig på forskellige måder
✓ intensiv støtte og personlig rådgivning fra vores ekspertrådgivere
✓ eventuel oprettelse eller reparation af udskriftsdata til dine trykte produkter

Få mere at vide »

Vinduesreklame til dit salgssted

Det er umuligt at forestille sig reklameteknologi uden anvendelsen af foliering og skrift til butiksvinduer. Disse reklamemedier giver mulighed for hurtig, billig og skræddersyet reklame. Dette fører ikke kun til en udbredt anvendelse af de populære vinduesfolier. Det sikrer også en øget opmærksomhed i det udendørs område.

Brug vores vinduesfolie i dit butiksvindue for effektivt at gøre kunder og potentielle kunder opmærksomme på dine tjenester. Vælg en statisk folie, der klæber til vinduet uden lim. Vælg en klassisk vinduesfolie for sikker, boblefri klæbninh. Du kan også vælge en populær dekorationsfolie til glas.

Sammen med dig finder vi den rigtige folie til din anvendelse. Ud over vinduesfolier tilbyder vi mange andre produkter for en vellykket reklame i butiksvinduer. Folieringerne kan optimalt supplere præsentationen med displays, skærme eller LED reklamer i butiksvinduer. Oplev POS materialer af høj kvalitet til din visuelle merchandising.
luk menu
Gå til top