Vinduesdekorationer gør dit butiksvindue til et ægte blikfang. Med årstidsbestemt dekoration eller kreative ideer, kan du gøre kunderne opmærksomme på dine tilbud og produkter. Find passende dekorationsartikler til din visuelle merchandising.
Luk
Filtrer & sorter

Dekoration til dit butiksvindue: folier, displays og meget mere

Et attraktivt designet butiksvindue henleder opmærksomheden på din butik og dine produkter. Det tiltrækker kunder til din butik og har også en stor indflydelse på dit image udadtil. Her har du mulighed for at henvende dig til din målgruppe med et iøjnefaldende og dekorativt vinduesdesign.

Opdag potentialet i displays, folier og udsmykning til at introducere nye produkter. Du tilpasser konceptet med din visuelle merchandising nøjagtigt til den centrale idé om din virksomhed og dit produktsortiment. Vi leverer det passende visuelle merchandisingudstyr til din virksomhed. Sørg for maksimal genkendelsesværdi ved at få dit butiksvindue til at afspejle dit virksomheds image.

Ud over vores produkter, kan vi altid tilbyde individuelt tryk. Du kan dermed skabe displays, der er tilpasset perfekt til dine tjenester og din målgruppe. Anvend disse til at øge kendskabet til virksomheden og fremme salget.
 

Dekorér efter årstiden og forbliv i kundens hukommelse

Især i gågader kan du nå ud til et stort antal af mennesker gennem vinduesudstillinger. Selv hvis butikken ikke besøges af kunden med det samme, får du gavn af en hvis branding effekt. Potentielle kunder lægger ubevidst mærke til dit butiksvindue og dine produkter og husker dig, når tiden er inde. 

Med hjælp fra aktuelle, særligt tiltalende eller unikke årstidsbestemte dekorationer, kan du forstærke denne effekt. Du kan dermed præsentere dig selv som en kreativ, innovativ og velstruktureret virksomhed. Brug vinduesudsmykning til at præsentere dig selv som virksomhed på den bedst mulige måde. Også gennem årstidsbestemt udsmykning i butiksvinduet.

Her kan du bruge trykt vinduesfolie, LED lysvægge med et tiltalende motiv eller forskellige displays. Skab hele baggrunde for at skildre en situation eller blot byde på en farvestrålende udstilling. Dit visuelle merchandising koncept kan nemt supplerres eller udvides med de forskellige produkter.
Landingapge_Schaufenstergestaltung_DK

Vinduesudsmykning: Væk folks nysgerrighed og inviter dem ind i din butik


Dekoration til butiksvinduer fuldender dit design af butiksvinduet med stil. De dekorative artikler kan tiltrække beskuerens opmærksomhed og overføre den til dine produkter. Vi tilbyder vinduesfolier, klistermærker, produkt-, banner- og plakatdisplays som vinduesudsmykning til dit butiksvindue.

Vælg det rigtige visuelle merchandising materiale til dit butiksvindue og dit koncept. Har du et dybt butiksvindue med plads nok til udsmykning og udstillinger? Ønsker du at hænge din butiksreklame ned fra loftet for at spare plads? Vi hjælper dig gerne med at finde det rette elementer og den komplementære vinduesudsmykning til dit butiksvindue.

Udnyt effekten af vinduesdekoration for din virksomheds success, dit kendskab og dit offentlige image. Gør forbipasserende opmærksomme på din butik og inviter dem indenfor. Find den rigtige dekoration til dit butiksvindue!
luk menu
Gå til top