I vores sortiment finder du en række forskellige monitorer og skærme til dit butiksvindue. De kan ikke kun integreres i dit butiksvindue inden for kort tid, de giver dig også mulighed for at reklamere med forskellige filformater. Få mest muligt ud af reklamepladsen i dit butiksvindue med et digitalt butiksvindue.

Læs videre »

Luk

Displays til butiksvinduer: Digital reklame foran din butik

I modsætning til klassisk analog reklame byder digital reklame i butiksvinduer på yderligere muligheder. Her kan videoer, diashows, animerede tekster og andre elementer udstilles for at fremme salget. I kompakte formater kan du henvende dig til målgruppen med en række forskellige filformater og endda tilpasse dem med kort varsel.

Eksempel på brug af skærm i et butiksvindue

Lad os antage, at du driver en frisørsalon for hunde. Du har besluttet dig for at udnytte pladsen i dit butiksvindue bedst muligt. Du ønsker at henvende dig til de forbipasserende i din målgruppe - hundeejere - på den bedst mulige måde. Du udstyrer det lavt placerede vindue med en skærm, som du hænger ned fra loftet for at spare plads.

På denne måde kan du præsentere din digitale reklame for fodgængere, cyklister og andre forbipasserende i optimal højde. Skærmen med integreret styresystem kan anvendes til at vise søde videoer og billeder af tilfredse kunder. Hvem stopper ikke op for at se nærmere på din reklame? Selv i direkte sollys er de søde videoer og fotos af vores firbenede venner optimalt synlige. 

Læs mere »

Digital skærme til skiltning i butiksvinduet

Denne type af reklame kan anvendes i alle brancher. Kender du din målgruppe? Perfekt, så kan du henvende dig til dem med forskellige filformater. Udstil forklarende videoer, modeshows eller tiltalende diashows - det er op til din fantasi!

Udstil døgnet rundt med din skærm til butiksvinduet. På grund af den særlige lysstyrke forbliver din reklame synlig selv på mørke dage og sent om aftenen. Det giver dig den fordel, at reklamen er synlig i længere tid og tiltrækker dermed flere forbipasserende. Vælg et passende skærmformat til din udstilling i butiksvinduet.

Med det varierede indhold kan du ikke kun henvende dig til et stort antal af mennesker. De lyse og bevægelige billeder tiltrækker også mere opmærksomhed og flere nysgerrige blikke. De frister folk til at stoppe op og se nærmere på din virksomhed og dens tjenester.

Biograf i fuld HD til dit butiksvindue

✓ dobbeltsidet skærm i portrætformat, ideel til udstilling af butiksvinduer
✓ to forskellige niveauer af lysstyrke optimeret til dagslys
✓ Android operativsystem og tilhørende software
✓ til ophængning fra loftet
✓ elegant, hvidt kabinet

Opdag nu »

Biograf i fuld HD til dit butiksvindue

✓ dobbeltsidet skærm i portrætformat, ideel til udstilling af butiksvinduer
✓ to forskellige niveauer af lysstyrke optimeret til dagslys
✓ Android operativsystem og tilhørende software
✓ til ophængning fra loftet
✓ elegant, hvidt kabinet

Opdag nu »

Skærme til butiksvinduer med høj lysstyrke

I vores sortiment finder du skærme til butiksvinduer i forskellige formater. Du kan vælge mellem forskellige skærmstørrelser, lysstyrke og monteringsmuligheder. Vælg en fritstående digital skærm til skiltning eller en skærm til ophæng på væg eller i loft.

Den enkle installation af skærmen muliggør øjeblikkelig brug af skærmen i butiksvinduet. Når du har modtaget skærmen fra os, skal du placere den på anvendelsesstedet. En brugsanvisning guider dig hurtigt gennem denne process. Afhængigt af modellem kan du derefter afspille indhold på skærmen på forskellige måder.

Her kan du normalt vælge mellem forskellige muligheder. Overførslen foregår via USB eller HDMI, WLAN, dels via app eller ved hjælp af en indbygget medieafspiller. Også her giver digital vinduesreklame dig valget. Du vil bemærke den fleksible anvendelse af skærmene også omfatter indhold, placering og håndtering.

Reklamér digitalt med en skærm i butiksvinduet

Digital reklame i butiksvinduet er ikke kun fleksibel, den er også praktisk og frem for alt foranderlig. Ved digitalt at udstyre butiksvinduet med skærme og monitorer er alt du skal gøre at planlægget indholdet. På kontoret eller i baglokalet kan du nemt oprette eller redigere filformater. Nyt indhold eller aktuelle justeringer kan afspilles på displayet med det samme.

Det betyder, at du til enhver tid kan tilpasse dine reklamer til nye emner eller tilbud. Det kan være oplysninger med kort varsel eller ændringer i åbningstiderne. Disse kan derefter videregives direkte. Sæsonbestemte kampagner kan også implementeres uden større istandsættelse.
Lad os igen tænke på vores hundefrisør, som digitalt reklamerer for dine tjenester i butiksvinduet i den gamle bydel. Forestil dig, at du i stedet for de nyklippede hunde nu ser de firbenede venner med nissehuer. Med det nye indhold vil du tiltrække de forbipasserendes opmærksomhed igen og igen. Og dermed blive husket.

Når du først har brugt denne omtalingsmulighed, vil drage nytte på flere måder. Nye kunder vil bliver opmærksomme på dig og vil snart tage deres hunde med forbi. Faste kunder vil blive inspireret af dit søde og charmerende ydre, hvilket vil resultere i en mere intens bånd. Og sidst men ikke mindst, vil du inspirere folk uden for din målgruppe, som så vil omtale din butik positivt og den flotte reklame.
Resultatet er en fantastisk omtale af din butik og virksomhed. Alt i alt har digital vinduesreklame et stort potentiale til anvendelse i din salgsfremmende strategi. Udnyt dette, og lad os rådgive dig om fremtidig digital skiltning til dit butiksvindue.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top