I vores sortiment finder du en række forskellige monitorer og skærme til dit butiksvindue. Udnyt potentialet af reklamepladsen i dit butiksvindue med et digitalt display.
Luk
Filtrer & sorter

Vinduesdisplays: Digital reklame foran din butik

I modsætning til den klassiske analoge reklame, byder digital reklame i butiksvinduer på ekstra muligheder. Her kan videoer, diashows, animerede tekster og andre elementer udstilles for at fremme salget. Henvend dig til målgruppen med forskellige filformater og tilpas dem endda med kort varsel.

Eksempel på anvendelse i et butiksvindue

Lad os antage, at du driver en hundesalon. Nu har du besluttet dig for at udnytte pladsen i dit butiksvindue bedst muligt. Du ønsker at henvende dig til de forbipasserende i din målgruppe - hundeejere - på den bedst mulige måde. Du udstyrer det lavt placerede vindue med en skærm, som du hænger ned fra loftet for at spare plads.

Dermed præsenterer du din digitale reklame for fodgængere, cyklister og andre forbipasserende i optimal højde. Skærmen med integreret betjeningssystem, kan anvendes til at vise søde videoer og billeder af tilfredse kunder. Hvem vil ikke stoppe op for at se nærmere på din reklame? De søde videoer og fotos af vores firbenede venner er optimalt synlige, selv i direkte sollys

Læs videre »

Digitale skærme til skiltning i butiksvinduet

Denne type af reklame kan anvendes i alle brancher. Kender du din målgruppe? Perfekt, så kan du henvende dig til dem med forskellige filformater. Afspil informationsvideoer, modeshows eller tiltalende diashows - det er op til din fantasi!

Afspil døgnet rundt med din skærm til butiksvinduet. Med sin særlige lysstyrke forbliver din reklame synlig, selv på mørke dage og sent om aftenen. Som betyder at din reklame er synlig over længere tid og dermed tiltrækker flere forbipasserende. Vælg et passende skærmformat til din præsentation i butiksvinduet.

Med det varierede indhold kan du ikke kun henvende dig til et stort antal af mennesker. De lyse og bevægende billeder tiltrækker også mere opmærksomhed og flere nysgerrige blikke. De frister folk til at stoppe op og se nærmere på din virksomhed og dens services.

Full HD biograf til dit butiksvindue

✓ dobbeltsidet skærm i højformat, ideel til opstilling i butiksvinduet
✓ to forskellige lysstyrkeniveauer optimeret til dagslys
✓ Android betjeningssystem og tilhørende software
✓ til ophængning fra loftet
✓ elegant, hvidt kabinet

Se her »

Vinduesskærme med en høj lysstyrke

I vores sortiment finder du vinduesskærme i forskellige formater. Vælg mellem forskellige skærmstørrelser, lysstyrke og monteringsmuligheder. Vælg et fritstående digital skiltningsdisplay eller en skærm til væg- eller loftsmontering.

Den enkle installation af skærmen muliggør øjeblikkelig brug af displayet i butiksvinduet. Ved modtagelse, kan du placere skærmen på det anvendelsessted du ønsker. En brugsanvisning guider dig hurtigt gennem denne process. Herefter kan du afspille forskelligt indhold afhængigt af modellen.

Her kan du som regel vælge mellem forskellige muligheder. Indholdet overføres via USB eller HDMI, WLAN, delvist via app eller med en indbygget medieafspiller. Også her giver digital vinduesreklame mulighed for at vælge. Bemærk at den fleksible anvendelse af skærmene også omfatter indhold, placering og håndtering.

Reklamér digitalt med en billedskærm i butiksvinduet

Digital reklame i butiksvinduet er ikke kun fleksibel, den er også praktisk og frem for alt foranderlig. Ved at udstyre butiksvinduet digitalt med skærme og monitorer, mangler du kun at planlægge indholdet. På kontoret eller i baglokalet kan du nemt oprette eller redigere filformater. Afspil straks nyt indhold eller aktuelle tilpasninger på displayet.

Det betyder, at du til enhver tid kan tilpasse dine reklamer til nye temaer eller tilbudskampagner. Det kan eksempelvis være kortvarige oplysninger eller ændringer i åbningstiderne. Disse kan derefter videregives direkte. Sæsonbestemte kampagner kan også implementeres uden større omdekorering.
Lad os igen tænke på vores hundesalon, som digitalt reklamerer for sine services i butiksvinduet i den gamle bydel. Forestil dig, at du i stedet for de nyklippede hunde, nu ser de firbenede venner med nissehuer. Med det nye indhold vil du tiltrække de forbipasserendes opmærksomhed igen og igen. Og dermed blive husket.

Få flere fordele med udendørs reklame. Nye kunder vil bliver opmærksomme på din salon og vil snart tage deres hunde med forbi. Faste kunder vil blive inspireret af dit søde og charmerende udendørs reklame, hvilket resulterer i en mere personligt forhold. Og sidst men ikke mindst, vil du inspirere folk uden for din målgruppe, som vil omtale din flotte reklame og butik positivt.
Resultatet er en god mund-til-mund omtale af din butik og virksomhed. Alt i alt har digital reklame i butiksvinduer, et stort potentiale til brug i din virksomhed. Udnyt dette og lad os rådgive dig om digital skiltning til butiksvinduer.
luk menu
Gå til top